*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']jaka pogoda : >[/QUOTE] 2 stopnie i mgła :roll: Jutro ma być tak samo ;) A śniegu ani widu, ani słychu :( Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [IMG]http://3.bp.blogspot.com/-NXDaHQMg7x0/UR0ioK7elCI/AAAAAAAAoSc/uQP4qXPXMYo/s1600/rocznica+slubu3.gif[/IMG] Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Dziękuję Aguś :loveu: Aż mnie obrazek po oczach razi :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']Dziękuję Aguś :loveu: Aż mnie obrazek po oczach razi :evil_lol:[/QUOTE] hihihihhi ależ proszę :loveu: która to już rocznica ? 12sta ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']hihihihhi ależ proszę :loveu: która to już rocznica ? 12sta ?? :diabloti:[/QUOTE] A czytasz uważnie? Bo napisałam, że 11 :eviltong: [quote name='Angi']18 :diabloti:[/QUOTE] Tyle z nim nie wytrzymam :roll::eviltong: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']A czytasz uważnie? Bo napisałam, że 11 :eviltong: Tyle z nim nie wytrzymam :roll::eviltong:[/QUOTE] czytam ale od razu wywalam z pamięci :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']czytam ale od razu wywalam z pamięci :eviltong:[/QUOTE] Ty jesteś niemożliwa :evil_lol: Moje dziecko uwielbia czosnek :mdleje::loveu: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy'] Moje dziecko uwielbia czosnek :mdleje::loveu:[/QUOTE] ma to po cioci :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']ma to po cioci :diabloti:[/QUOTE] Po mamie i tacie :eviltong: Co zrobię sos czosnkowy, to on chce ;) Trochę dostaje, ale nie za dużo. A dziś zrobiłam do obiadu ogórka z jogurtem naturalnym, czosnkiem i koperkiem. I on nie chciał mięsa, tylko ogórka :D Najadła się samym ogórkiem ;) Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']Po mamie i tacie :eviltong: Co zrobię sos czosnkowy, to on chce ;) Trochę dostaje, ale nie za dużo. A dziś zrobiłam do obiadu ogórka z jogurtem naturalnym, czosnkiem i koperkiem. I on nie chciał mięsa, tylko ogórka :D Najadła się samym ogórkiem ;)[/QUOTE] wie co dobre ;) ja tez uwielbiam wszystko co jest z czosnkiem :loveu: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']wie co dobre ;) ja tez uwielbiam wszystko co jest z czosnkiem :loveu:[/QUOTE] Ja też :loveu: Grzanki z masłem czosnkowym bym se zjadał :loveu: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Magda Ty coś piłaś ??:cool3:[/QUOTE] Nie :shake: A czemu?? Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']Po mamie i tacie :eviltong: Co zrobię sos czosnkowy, to on chce ;) Trochę dostaje, ale nie za dużo. A dziś zrobiłam do obiadu ogórka z jogurtem naturalnym, czosnkiem i koperkiem. I on nie chciał mięsa, tylko ogórka :D [B]Najadła[/B] się samym ogórkiem ;)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ja też :loveu: Grzanki z masłem czosnkowym bym se [B]zjadał[/B] :loveu:[/QUOTE] a temu :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']a temu :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Niedługo będę taka jak Ty :diabloti: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt: Niedługo będę taka jak Ty :diabloti:[/QUOTE] "mówiłam" że to zaraźliwe :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']"mówiłam" że to zaraźliwe :diabloti:[/QUOTE] Ale, że aż na taką odległość to działa :crazyeye::evil_lol: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']Ale, że aż na taką odległość to działa :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] nooooo ba ! uważaj na krajalnice :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']nooooo ba ! uważaj na krajalnice :diabloti:[/QUOTE] Nie używam krajalnicy :eviltong: Nożem kroję bardzo równe kromki ;) Jak był mój brat, to nie wierzył, że kroiłam je nożem :D Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']Nie używam krajalnicy :eviltong: Nożem kroję bardzo równe kromki ;) Jak był mój brat, to nie wierzył, że kroiłam je nożem :D[/QUOTE] linijki używasz ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']linijki używasz ?? :diabloti:[/QUOTE] Nie :eviltong: Po prostu mam taki talent: umiem kroić idealne kromki :) Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 też mi się twoja głupota udziela :p Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']też mi się twoja głupota udziela :p[/QUOTE] Moja czy Agi?? Quote
Recommended Posts