Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dziękuję Aguś :loveu: Aż mnie obrazek po oczach razi :evil_lol:[/QUOTE]

hihihihhi ależ proszę :loveu: która to już rocznica ? 12sta ?? :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hihihihhi ależ proszę :loveu: która to już rocznica ? 12sta ?? :diabloti:[/QUOTE]

A czytasz uważnie? Bo napisałam, że 11 :eviltong:

[quote name='Angi']18 :diabloti:[/QUOTE]

Tyle z nim nie wytrzymam :roll::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ma to po cioci :diabloti:[/QUOTE]

Po mamie i tacie :eviltong:
Co zrobię sos czosnkowy, to on chce ;) Trochę dostaje, ale nie za dużo. A dziś zrobiłam do obiadu ogórka z jogurtem naturalnym, czosnkiem i koperkiem. I on nie chciał mięsa, tylko ogórka :D Najadła się samym ogórkiem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Po mamie i tacie :eviltong:
Co zrobię sos czosnkowy, to on chce ;) Trochę dostaje, ale nie za dużo. A dziś zrobiłam do obiadu ogórka z jogurtem naturalnym, czosnkiem i koperkiem. I on nie chciał mięsa, tylko ogórka :D Najadła się samym ogórkiem ;)[/QUOTE]

wie co dobre ;)

ja tez uwielbiam wszystko co jest z czosnkiem :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Po mamie i tacie :eviltong:
Co zrobię sos czosnkowy, to on chce ;) Trochę dostaje, ale nie za dużo. A dziś zrobiłam do obiadu ogórka z jogurtem naturalnym, czosnkiem i koperkiem. I on nie chciał mięsa, tylko ogórka :D [B]Najadła[/B] się samym ogórkiem ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ja też :loveu: Grzanki z masłem czosnkowym bym se [B]zjadał[/B] :loveu:[/QUOTE]

a temu :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']nooooo ba !

uważaj na krajalnice :diabloti:[/QUOTE]

Nie używam krajalnicy :eviltong:
Nożem kroję bardzo równe kromki ;) Jak był mój brat, to nie wierzył, że kroiłam je nożem :D

Posted

[quote name='magdabroy']Nie używam krajalnicy :eviltong:
Nożem kroję bardzo równe kromki ;) Jak był mój brat, to nie wierzył, że kroiłam je nożem :D[/QUOTE]

linijki używasz ?? :diabloti: