kalyna Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='magdabroy']To jak wiesz coś o tym, to czekam na propozycje zabaw :eviltong:[/QUOTE] Układanie klocków, naprawa dziecięcymi narzędziami samochodów, jeździków. Zabawa w indianin, robienie gleby, chowany :diabloti: kulanie piłki, zabawa samochodami. Ostatni hit mody to ubieranie butów rodziców, mimo że to chłopiec jest :evil_lol: Jestem ciocia samo zUo, potem matka sprząta :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Klocki układamy codziennie ;) Na naprawy/majsterkowanie, to on chętny, ale w garażu, a nie w domu :diabloti: W chowanego się czasem bawimy, ale na przebieranie w Indian, to ciutkę za mały :( Piłka jest fajna przez 2 min. :roll: W autach szaleje codziennie. A z butami póki co nie będę ryzykować, bo on to potrafi się "zabić" na prostej drodze :evil_lol: Młody szaleje na punkcie motorów, więc mu dziś kupiłam przez neta model motoru ;) Ciekawe ile czasu będzie nim zainteresowany :mad: Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='Angi']dobry :)[/QUOTE] Wieczór :) Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Dobranoc laseczki ;) Aga, miłej pracy :) Quote
natija Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ja tu przyszlam,a widze ,ze Magda juz poszla:(znowu jestem za pozno:roll: Quote
kalyna Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='magdabroy']Klocki układamy codziennie ;) Na naprawy/majsterkowanie, to on chętny, ale w garażu, a nie w domu :diabloti: W chowanego się czasem bawimy, ale na przebieranie w Indian, to ciutkę za mały :( Piłka jest fajna przez 2 min. :roll: W autach szaleje codziennie. A z butami póki co nie będę ryzykować, bo on to potrafi się "zabić" na prostej drodze :evil_lol: Młody szaleje na punkcie motorów, więc mu dziś kupiłam przez neta model motoru ;) Ciekawe ile czasu będzie nim zainteresowany :mad:[/QUOTE] Ale my się nie przebieramy... my rozkładamy koc, postawiamy na środku piramidkę i biegamy w około i robimy odgłosy charakterystyczne, jak takie debile :lol: Motory, identycznie jak kuzynki dziecko... on ma nawet 2 kaski, jeden rowerowy, drugi już konkret dla dorosłych. Mały potrafi iść spać z kaskiem :roll: Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='natija']ja tu przyszlam,a widze ,ze Magda juz poszla:(znowu jestem za pozno:roll:[/QUOTE] Trzeba troszkę poczytać przed snem :eviltong: Ale długo nie poczytałam, bo przyszedł Bogdan i chciał spać :mad: [quote name='kalyna']Ale my się nie przebieramy... my rozkładamy koc, postawiamy na środku piramidkę i biegamy w około i robimy odgłosy charakterystyczne, jak[B] takie debile [/B]:lol: Motory, identycznie jak kuzynki dziecko... on ma nawet 2 kaski, jeden rowerowy, drugi już konkret dla dorosłych. Mały potrafi iść spać z kaskiem :roll:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już się boję tego co będzie od wiosny :roll: Dziecko mi z garażu nie będzie chciało wyjść. Chyba mu tam łóżeczko przeniosę :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 miłego dzionka,ale super banerek:loveu: Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Dobry wieczór dziewczyny :) Chyba zacznę karmić Torę całymi kurczakami i nie resztkami z kurczaka ;) Byłam dziś na zakupach i porcja rosołowa, czyli same kości i skóra, kosztują tyle samo co cała kura :crazyeye: Mało tego, to udka dziś kupiłam za połowę tego co kurczak ;) Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór dziewczyny :) Chyba zacznę karmić Torę całymi kurczakami i nie resztkami z kurczaka ;) Byłam dziś na zakupach i porcja rosołowa, czyli same kości i skóra, kosztują tyle samo co cała kura :crazyeye: Mało tego, to udka dziś kupiłam za połowę tego co kurczak ;)[/QUOTE] to kupuj jej całego kurola i porcjuj :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to kupuj jej całego kurola i porcjuj :)[/QUOTE] Dziś nakupowałam udek ;) Ale za tydzień kupię kuraki, nam wykroję kilka filetów, zamrożę jakieś udeczka dla Theosia na zupki, a reszta dla suki :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Trzymać kciuki laski ;) Rozmawiałam dziś z bratem i jak jego znajomi kupią u niego meble, to będzie je wiózł do Holandii. A to znaczy, że wtedy mnie odwiedzi :p Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Idę zrobić sobie kolację ;) Zaraz wrócę :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='Angi']Dobry wieczór :D[/QUOTE] Hej córeczko :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Dobra, znikam poczytać, a potem spać ;) Kolorowych laseczki :) Miłej pracy Aga :glaszcze: Quote
Recommended Posts