Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']kochana jak ja wracam z pracy to padam na pysk , lapka wlaczam zeby wszystko sprawdzić ale nie daje rady bo przysypiam wiec ide do łóżka i nawet nie pamiętam jak się kłade a już śpię a jak sie budze to mam puste miejsce obok :eviltong:[/QUOTE]

To zostaw Sebkowi kartkę z info, że jak wchodzisz do łóżka, to może robić z Tobą co chce :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To zostaw Sebkowi kartkę z info, że jak wchodzisz do łóżka, to może robić z Tobą co chce :diabloti:[/QUOTE]

hahahaha chyba by nie chcial zginąć w ten sposób :eviltong: jak ja jestem zmęczona i śpiąca to mnie się nie dotyka ! :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahaha chyba by nie chcial zginąć w ten sposób :eviltong: jak ja jestem zmęczona i śpiąca to mnie się nie dotyka ! :eviltong:[/QUOTE]

Jak się odpowiedni położysz, to nawet nie będzie Cię musiał dotykać :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahahahahahaha zboczuch :eviltong:[/QUOTE]

Ja :crazyeye: To Ty jesteś na głodzie :eviltong:

[quote name='marta.k9080']hej :diabloti:[/QUOTE]

Hej :)

Posted

[quote name='dOgLoV']być na głodzie a być zboczony to dwa różne pojęcia :eviltong:[/QUOTE]

Ale to Ty twierdzisz, że ja jestem zboczuch :eviltong: A ja Ci tyko podpowiedziałam, jak zaspokoić głód :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']
Jasnę, Dorę też przenocuję :)

Macierzyńskiego jest 16 tygodni (zaczyna się go na 6 tyg. przed terminem porodu), potem jest wychowawcze, aż do ukończenia przez dziecko jednego roku ;) Jak kobieta chce, to może (jeśli nic się nie zmieniło), to wychowawcze rozłożyć sobie na 2 lata, ale... Płacone będzie miała połowę tego, co ma się przez rok.
A co, planujesz zajść w ciążę i rodzić w Niemczech :evil_lol:

[/QUOTE]

Co Ty, wojna od razu między Dorą a Tora byłaby :lol:

no miałam na myśli wychowawcze :lol: tak pytam, z ciekawości :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale to Ty twierdzisz, że ja jestem zboczuch :eviltong: A ja Ci tyko podpowiedziałam, jak zaspokoić głód :diabloti:[/QUOTE]

oj tam oj tam :eviltong: kopnij mnie w tyłek tak żebym do łazienki doleciała bo musze łeb umyc a mi sie nie chce :eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Co Ty, wojna od razu między Dorą a Tora byłaby :lol:

no miałam na myśli wychowawcze :lol: tak pytam, z ciekawości :lol:[/QUOTE]

Dora taka bojowa??

[quote name='dOgLoV']oj tam oj tam :eviltong: kopnij mnie w tyłek tak żebym do łazienki doleciała bo musze łeb umyc a mi sie nie chce :eviltong:[/QUOTE]

Proszę:

[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvoxRm4OGYuTdlewfHynIYBg5JmLLxbj_tzrAUZfnhx90FBdin[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']A ja muszę te moje kłaki zafarbować i biorę się do tego jak pies do jeża :roll: Ale może dziś, jak młodego położę, to w końcu je zafarbuję :p[/QUOTE]

Ja dopiero co farbowałam a juz mysle o nastepnym farbowaniu :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Aleksandra95']Do owczarków.. :([/QUOTE]

to pozabijały by się z moją Lunką:diabloti: Luna nie lubi dużych suczek:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']szczęściara :eviltong:[/QUOTE]

Ty będziesz szczęściarą, jak ja będę wstawała :roll::eviltong:

[quote name='natija']ja tez musze farbowac,ale zrobie to jutro ;)Magda jaki kolorek bedzie:cool3:[/QUOTE]

Ja za farbowanie brałam się już od ponad 2 tyg. :oops: Ciągle ten sam kolorek ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ty będziesz szczęściarą, jak ja będę wstawała :roll::eviltong:

[/QUOTE]

spanie w dzień to nie to samo co w nocy :shake: cały dzień chodzisz jak potłuczona i sama nie wiesz co ze sobą zrobić ....

Guest wolfheart
Posted

tez muszę niedługo farbnąc kudły:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']spanie w dzień to nie to samo co w nocy :shake: cały dzień chodzisz jak potłuczona i sama nie wiesz co ze sobą zrobić ....[/QUOTE]

Wiem, przed ciążą robiłam nocki :roll:

[quote name='marta.k9080']tez muszę niedługo farbnąc kudły:evil_lol:[/QUOTE]

No to dajesz :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']
No to dajesz :D[/QUOTE]

ale ja nie lubię i farba śmierdzi:roll::evil_lol:
tym razem wezmę czekoladowy brąz,bo teraz za ciemne wyszły