Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Theooos to duży chłopak już :P[/QUOTE]

A no duży ;) Zdenka go nosiła wczoraj chwilkę, a wieczorem narzekała, że ją bolą plecy :evil_lol:

Posted

Filmik mi się tak tnie w pracy, że masakra, muszę w domu obejrzeć.

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2923_zpsdfdab1a2.jpg[/url] cudne ma te włoski :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Filmik mi się tak tnie w pracy, że masakra, muszę w domu obejrzeć.

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2923_zpsdfdab1a2.jpg[/URL] cudne ma te włoski :loveu:[/QUOTE]

Filmik ma chyba ponad 80MB, więc może przycinać jak będzie za wolne łącze :roll:

Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Angi']Mecze, duuużo meczy :loveu:[/QUOTE]

no teraz troche ich bedzie :eviltong:

w porównaniu z wami widac jaki Theoś jest juz duzy :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:

słodkiego ma loczka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
w porównaniu z wami widac jaki Theoś jest juz duzy :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:

słodkiego ma loczka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Wiem, że widać ;)

Loczki ma po tatusiu :p

Posted

[quote name='dOgLoV']niech Bodziu zapuści włosy :diabloti:[/QUOTE]

Jak był mały, to miał loczki ;) Teraz ma za grube włosy i się nie kręcą :shake::eviltong:

Jak za chwilę zniknę, to znaczy, że poszłam spać :eviltong: Dwie ostatnie noce spałam po 4-5h i ledwo żyją :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak był mały, to miał loczki ;) Teraz ma za grube włosy i się nie kręcą :shake::eviltong:

Jak za chwilę zniknę, to znaczy, że poszłam spać :eviltong: Dwie ostatnie noce spałam po 4-5h i ledwo żyją :roll:[/QUOTE]

oj tam jak to Marta napisała "sen jest dla słabych " :diabloti: