*Magda* Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Miałam oglądać "Prawo Agaty" ale chyba pójdę zaraz spać :roll: Dymka mnie nadal napierdziela i musiałam łyknąć kolejną tabletkę :( Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='magdabroy']Miałam oglądać "Prawo Agaty" ale chyba pójdę zaraz spać :roll: Dymka mnie nadal napierdziela i musiałam łyknąć kolejną tabletkę :([/QUOTE] buuuuuu :calus: jutro będzie lepiej ;) a na bol głowy jest najlepsza witamina "S" :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Mi też dziś łeb pęka, już brałam dwa razy po 2 tabletki :roll: Ale mnie to chyba jakieś przeziębienie bierze, tz chory to pewnie i ja podłapałam :shake: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='agaciaaa']Mi też dziś łeb pęka, już brałam dwa razy po 2 tabletki :roll: Ale mnie to chyba jakieś przeziębienie bierze, tz chory to pewnie i ja podłapałam :shake:[/QUOTE] mnie dzisiaj też strasznie bolała ale że ja mało biore leków przeciw bólowych to 2 tabletki mi pomogły ;) Quote
*Magda* Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='dOgLoV']buuuuuu :calus: jutro będzie lepiej ;) a na bol głowy jest najlepsza witamina "S" :diabloti:[/QUOTE] Oby, bo od rana będę zabiegana :roll: Bogdan w pracy :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='magdabroy']Oby, bo od rana będę zabiegana :roll: Bogdan w pracy :eviltong:[/QUOTE] Ja też , pewnie do domu po nocce ściągne koło 11 :mad: ojjj to nici z witaminy S :diabloti: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hejka ;) Magda pewnie zabawia już gości :cool3: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']spokojnego wieczorku :lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']siema :grins:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;) Magda pewnie zabawia już gości :cool3:[/QUOTE] Hejka ;) Goście w drodze ;) Powinni być tak za godzinkę albo półtorej :) Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 korzystaj z dogo póki możesz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']korzystaj z dogo póki możesz :evil_lol:[/QUOTE] Dlatego tu jestem :grins: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Właśnie dostałam sms'ka, że stoją w korku i przed 22 nie będą :shake: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='magdabroy']Właśnie dostałam sms'ka, że stoją w korku i przed 22 nie będą :shake:[/QUOTE] uoooooooo to ale sie na nich naczekasz :roll: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='dOgLoV']uoooooooo to ale sie na nich naczekasz :roll:[/QUOTE] Jadą z drugiego końca Niemiec, więc duże miasta są nieuniknione, a co za tym idzie-korki ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='magdabroy']Jadą z drugiego końca Niemiec, więc duże miasta są nieuniknione, a co za tym idzie-korki ;)[/QUOTE] ale żeby w środku tygodnia takie korki były ... to ciekawe co Wy tam w weekend macie :p Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='magdabroy']Jadą z drugiego końca Niemiec, więc duże miasta są nieuniknione, a co za tym idzie-korki ;)[/QUOTE] A to oni nie z Polski? Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ale żeby w środku tygodnia takie korki były ... to ciekawe co Wy tam w weekend macie :p[/QUOTE] Ludzie kończą pracę itp. a wszędzie są autostrady i krzyżówki autostrad ;) W weekend jest mniej korków niż w tygodniu :eviltong: Oczywiście nie liczę piątków i niedziel wieczorem, bo wtedy ludzie wracają z weekendów ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']A to oni nie z Polski?[/QUOTE] Nie :eviltong: Bogdana brat mieszka na Bawarii ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hej :) ja kiedyś stałam w korku 3h na drodze z Berlina do Hamburga:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) ja kiedyś stałam w korku 3h na drodze z Berlina do Hamburga:evil_lol:[/QUOTE] My kiedyś na Bawarii staliśmy 5h :roll: W bagażniku mieliśmy butlę z gazem, wodę, ziemniaki itp., bo jechaliśmy potem pod namiot. Śmiałam się, że mogliśmy sobie ugotować obiad na autostradzie :evil_lol: [quote name='Angi']aaa, ja nie wiedziałam :P[/QUOTE] To już wiesz ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='magdabroy']My kiedyś na Bawarii staliśmy 5h :roll: W bagażniku mieliśmy butlę z gazem, wodę, ziemniaki itp., bo jechaliśmy potem pod namiot. Śmiałam się, że mogliśmy sobie ugotować obiad na autostradzie :evil_lol: [/QUOTE] czemu nie ,haha pewnie by Was inni sępili:evil_lol: wk*rw miałam paskudny,to mega irytujące Quote
Recommended Posts