Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Świetnie, ale dla Theosia tak naprawdę żadnych atrakcji :shake: On był jeszcze za mały na te wszystkie zabawy, więc byliśmy tylko 2h ;) Za to tatuś i wujek Maciek poszaleli :evil_lol:

Bez bucików, bo się bawił w piasku i tak było wygodniej ;)

Mięso z kangura jest smaczne :loveu:[/QUOTE]

Tak myslalam że duze dzieci miały lepsza frajde z tego wypadu :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak myslalam że duze dzieci miały lepsza frajde z tego wypadu :diabloti:[/QUOTE]

Jak zawsze :evil_lol:
Mają tylko u mnie jednego, ale bardzo dużego minusa :mad: Płaciliśmy za Theosia za wstęp, jak za dorosłą osobę, a on tak naprawdę z niczego nie korzystał :shake: Pobawił się pół godz. w piasku i pojeździł chwilę "autkiem" z Bogdanem i to wszystko :roll: Według mnie to trochę oszustwo, brać kasę za takie dziecko, skoro nie ma dla niego dostosowanych żadnych atrakcji :mad:
Tym bardziej, że np. na basen jak jedziemy, to do 5 roku życia się nie płaci za dziecko :)

Posted

no to rzeczywiście nie fajnie zrobili :shake: My dzisiaj na mecz jak wchodzilismy to Sebek pyta ile wstep kosztuje i czy dziecko też płaci bo Igorek był z nami a on ze nie i że wstęp kosztuje 3 zł i daje Sebastianowi jeden bilet :roll: wziął mnie za dziecko :flaming:

Posted

[quote name='dOgLoV']no to rzeczywiście nie fajnie zrobili :shake: My dzisiaj na mecz jak wchodzilismy to Sebek pyta ile wstep kosztuje i czy dziecko też płaci bo Igorek był z nami a on ze nie i że wstęp kosztuje 3 zł i daje Sebastianowi jeden bilet :roll: [B]wziął mnie za dziecko[/B] :flaming:[/QUOTE]
ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahaha.

Posted

[quote name='magdabroy']Jesteś dzieciak :turn-l::turn-l:[/QUOTE]

:angryy::angryy::angryy::angryy:

[quote name='Angi']ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahaahhahahhaahhahahahahahahahahahahhhhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahaha.[/QUOTE]

dała bym Ci za to w papę gdyby nie fakt ze sama sie z tego pizgałam :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Żegnam :bye: Idę poczytać książkę i spać ;)

Miłej pracy Aga :)[/QUOTE]

dziekuje ;)

miełego czytania ;)

ja też uciekam bo jeszcze rzeczy nie mam wyprasowanych :eviltong:

bay ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaki fajne fotki :)
Ale mina Theodorka na pierwszej fotce :lol: najlepsza :D[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='Yuki_']Paaa :bye:, jutro się zamelduję ok. 8:00 :eviltong:[/QUOTE]

O 8 będę na spacerku :eviltong:

[quote name='natija']ale szybko zniklas,cos sie ostatnio mijamy;)
trzeba bylo dokladnie poczytac jakie sa atrakcje to bys wiedziala czy warto jechac;)[/QUOTE]

Ty ostatnio za późno wchodzisz :eviltong:
Ja wiedziałam jakie tam są atrakcje ;) I uważałam, że Theoś jest za mały ;) Ale wszyscy znajomi dookoła twierdzili, że Theoś będzie się tam dobrze bawił. Więc pojechaliśmy ;) Teraz wiem, ze nie ma po co tam jechać wcześniej niż za rok :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']O 8 będę na spacerku :eviltong:[/QUOTE]
nie za późno?:eviltong:
ja właśnie wróciłam ze spaceru z hasiorami, a wcześniej z dyskami oraz zjechanym i przeszczęśliwym psem:p
nie wiem czy montować kolejny filmik bo nie widzę żeby ktoś je oglądał.:roll:

Posted

[quote name='Yuki_']nie za późno?:eviltong:
ja właśnie wróciłam ze spaceru z hasiorami, a wcześniej z dyskami oraz zjechanym i przeszczęśliwym psem:p
nie wiem czy montować kolejny filmik bo nie widzę żeby ktoś je oglądał.:roll:[/QUOTE]

Nie, bo moje dziecię je o 7 rano śniadanie ;)

[quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :)[/QUOTE]

Dobry :)

[quote name='natija']no ale bylas, zobaczylas i teraz wiesz,kiedy mozesz pojechac tam znowu;)
no musze wczesniej sie pojawac;)[/QUOTE]

Dokładnie ;)
Mam nadzieję ;)