natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 a tam anty,fajne rzeczy na fb sie dzieje i duzo psiakow jest;) Quote
maxishine. Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nie wierzę ci, pewnie i tak wkrótce założysz go. :mad: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Yuki_']Nie wierzę ci, pewnie i tak wkrótce założysz go. :mad:[/QUOTE] Ale ja go usunęłam kilka lat temu :eviltong: Quote
maxishine. Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Ale ja go usunęłam kilka lat temu :eviltong:[/QUOTE] Nie wiem po co.:eviltong: Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 mazesz jeszcze raz zalozyc,albo Tora moze miec fb:cool3: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Yuki_']Nie wiem po co.:eviltong:[/QUOTE] Bo mi się tam nie podobało :eviltong: [quote name='natija']mazesz jeszcze raz zalozyc,albo Tora moze miec fb:cool3:[/QUOTE] Psy i dzieci głosu nie mają, więc fb też nie będzie mieć :eviltong: Quote
maxishine. Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Oj tam, oj tam: [url]https://www.facebook.com/pepekitotil[/url] nasz kociak w adopcyjnym domu :) Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ja nie mam fejsa i żyję,zresztą wystarczy mi ,że dzielę się jakąś tam prywatnością tu na dogo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ja nie mam fejsa i żyję,zresztą wystarczy mi ,że dzielę się jakąś tam prywatnością tu na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie ;) A nie, jeszcze na fb będę musiała pisać, że idę do kibla :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 i koniecznie ,po co tam idziesz:razz: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 hejka ;) cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak dostaniesz bana to ich zabijemy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 :ices_bla: a ja znowu zdjęcia przegapiłam(to przez ten upał oczywiście:diabloti:) [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2418_zpsab40ea71.jpg[/url] ślicznie:p Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry Magduś:)[/QUOTE] Hej Aguś :) [quote name='dOgLoV']hejka ;) cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak dostaniesz bana to ich zabijemy :diabloti:[/QUOTE] Cześć :) Dziękuję ;) Trzymam Cię za słowo :p [quote name='marta.k9080']:ices_bla: a ja znowu zdjęcia przegapiłam(to przez ten upał oczywiście:diabloti:) [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2418_zpsab40ea71.jpg[/URL] ślicznie:p[/QUOTE] To ja się tak starałam, żeby były zdjęcia zanim dostanę ban :mad: Ślepota :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy'] To ja się tak starałam, żeby były zdjęcia zanim dostanę ban :mad: Ślepota :eviltong:[/QUOTE] przecie tłumaczę,że przez upał:shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Nie ma wytłumaczenia :diabloti:[/QUOTE] to nie wytłumaczenie,to łaskawe poinformowanie o faktycznym stanie rzeczy:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']winny zawsze się tłumaczy :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie ;) Idę młodego położyć spać, zjeść kolację itp. ;) Będę za godzinkę :) Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 no szybciutko sie uwinelas,czerwony pokoik swedzi:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='natija']no szybciutko sie uwinelas,czerwony pokoik swedzi:evil_lol:[/QUOTE] Swędzieć to może mnie co innego :eviltong: A Ty uważaj, bo masz za duży banerek i mogą Ci usunąć :evil_lol: Quote
Recommended Posts