Guest wolfheart Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahahhaa :diabloti: przypomniał mi sie kawał : - spisz ?? - nie qurwa , powieki oglądam :diabloti:[/QUOTE] :roflt: a już bym se poszła do łóżka,ale wk*rwia mnie że tak jasno jest,za jasno żeby spać Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='marta.k9080']:roflt: a już bym se poszła do łóżka,ale wk*rwia mnie że tak jasno jest,za jasno żeby spać[/QUOTE] a ja ide się wykąpać i jeszcze na chwilę tu pewnie wsoczę ale juz bede chociaż umyta ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja ide się wykąpać i jeszcze na chwilę tu pewnie wsoczę ale juz bede chociaż umyta ;)[/QUOTE] idź,idź może woda Cię orzeźwi :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='marta.k9080']idź,idź może woda Cię orzeźwi :evil_lol:[/QUOTE] nic a nic mnie nie orzeźwiło :shake: dalej mam "śpiączkę " :lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']chetnie bym zacytowała kazde zdjecie z osona ale wybacz , nie mam siły :eviltong: ale Theos normalnie rosnie w oczach , juz stoi a za chwile bedzie biegał :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No wiesz co :mad: Czekam aż zacznie biegać, bo mnie kręgosłup boli :evil_lol: [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1332_zpsb17a4502.jpg[/URL] ale rosły chłopak:p [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1335_zpsaa048b3a.jpg[/URL] czy ja tu widzę środkowy palec..?:diabloti: Aga,je*nijmy spamu,Magda chce komentarzy...:cool3:[/QUOTE] No raczej nie maleje :eviltong: A palec środkowy jest, bo mu jeszcze nikt go nie upie*dolił :diabloti: Kiepsko spamujecie :eviltong: [quote name='dOgLoV']wczoraj kupiłam szampon head & shoulders jakąś nowość mrożącą , myslalam ze to pic na wode a dzisiaj umyłam włosy i myslałam ze mi mózg zamrozi :diabloti: ( tak mam mózg jak by ktoś miał wątpliwości ) ....[/QUOTE] Z tego co pamiętam, to masz tylko sznurek, który trzyma Ci uszy :eviltong: [quote name='dOgLoV']a ja ide się wykąpać i jeszcze na chwilę tu pewnie wsoczę ale juz bede chociaż umyta ;)[/QUOTE] Idź, idź, bo Cię czuć :diabloti: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a własnie , bo już jest 20sta , to mam do Magdy pytanie :eviltong: co myślisz o niemieckiej firmie produkującej miedzy innymi odkurzacze Dirt Devil ?? Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy'] Z tego co pamiętam, to masz tylko sznurek, który trzyma Ci uszy :eviltong: Idź, idź, bo Cię czuć :diabloti:[/QUOTE] zbiera Ci sie :mad::eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']a własnie , bo już jest 20sta , to mam do Magdy pytanie :eviltong: co myślisz o niemieckiej firmie produkującej miedzy innymi odkurzacze Dirt Devil ??[/QUOTE] Znam jedną osobę, która ma odkurzacz tej firmy i sobie chwali ;) Ja osobiście nigdy nimi nie odkurzałam, więc... :niewiem: [quote name='dOgLoV']zbiera Ci sie :mad::eviltong:[/QUOTE] Co mi zrobisz? :razz: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Znam jedną osobę, która ma odkurzacz tej firmy i sobie chwali ;) Ja osobiście nigdy nimi nie odkurzałam, więc... :niewiem: Co mi zrobisz? :razz:[/QUOTE] Ja mam odkurzacz tej firmy ale kupiony na wystawce za 50 zł :diabloti: i słabo ciągnie a niby moc 2400 no ale uzywany wiec nie wiem czy zawsze był taki słaby czy go własnie ktoś wywalił bo juz słabo ciągnął ale teraz chce kupic nowy i znalazłam na allegro za 100wke właśnie tej firmy i sie zastanawiam czy wziąć .... no nie wiem , zastanowie sie :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ja mam Zelmer bez workowy 1600W i jestem zadowolona ;) Służy mi już jakieś 5-6 lat :) Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam Zelmer bez workowy 1600W i jestem zadowolona ;) Służy mi już jakieś 5-6 lat :)[/QUOTE] Mi zależy żeby był mały ale z dużą mocą ( dlatego szukam takich z 2400W) żeby z wszystkich zakamarków wyssac kłaki zwierzaków a zelmer z kolei się ceni :roll: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Mi zależy żeby był mały ale z dużą mocą ( dlatego szukam takich z 2400W) żeby z wszystkich zakamarków wyssac kłaki zwierzaków a zelmer z kolei się ceni :roll:[/QUOTE] No fakt, Zelmer jest drogi :roll: No to Ci nie pomogę :shake: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']No fakt, Zelmer jest drogi :roll: No to Ci nie pomogę :shake:[/QUOTE] trudno , jeszcze w sobote zobacze w sklepach RTV AGD jakie mają ceny i zdecyduję ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Angi']siemkaaaaaaaaaaaa.[/QUOTE] Oooooooooo, moja córka zawitała :crazyeye::p Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 heyka,ale zescie napisaly:diabloti:a Theos slodzutki:loveu:,przynajmniej on jeden:diabloti: ja mialam odkurzacz tej firmy bez workow,dla mnie do dupy,na poczatku ciagnal jak poje...ny,a potem to ja bym mocniej pociagla:cool3:jak ma sie psiaki to go nie polecam:shake:a tez sie napalila,a workow nie bede musiala kupywac,a moc zajebista2400,ale lipa jak dla mnie:shake: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='natija']heyka,ale zescie napisaly:diabloti:a Theos slodzutki:loveu:,przynajmniej on jeden:diabloti: ja mialam odkurzacz tej firmy bez workow,dla mnie do dupy,na poczatku ciagnal jak poje...ny,a potem to ja bym mocniej pociagla:cool3:jak ma sie psiaki to go nie polecam:shake:a tez sie napalila,a workow nie bede musiala kupywac,a moc zajebista2400,ale lipa jak dla mnie:shake:[/QUOTE] A ja to niby nie jestem słodka :mad: Aga już masz odpowiedź ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='natija']heyka,ale zescie napisaly:diabloti:a Theos slodzutki:loveu:,przynajmniej on jeden:diabloti: ja mialam odkurzacz tej firmy bez workow,dla mnie do dupy[B],na poczatku ciagnal jak poje...ny,a potem to ja bym mocniej pociagla[/B]:cool3:jak ma sie psiaki to go nie polecam:shake:a tez sie napalila,a workow nie bede musiala kupywac,a moc zajebista2400,ale lipa jak dla mnie:shake:[/QUOTE] hahahahahahahahahahahahahahhahahahaha monitor oplułam i chyba nawet do Sebka doleciało :diabloti: hmmm to musze wybrac inna firmę :roll: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 jasne jestes,jak nie chodzisz z ta palka:diabloti: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahahahahahahahahahahhahahahaha monitor oplułam i chyba nawet do Sebka doleciało :diabloti: hmmm to musze wybrac inna firmę :roll:[/QUOTE] napewno sie ucieszyl chlopak:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='natija']jasne jestes,jak nie chodzisz z ta palka:diabloti:[/QUOTE] Z jaką pałką :hmmmm: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='natija']napewno sie ucieszyl chlopak:evil_lol:[/QUOTE] taaaaaaaaaa , pomyślał ze mu dach przecieka nad głową :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']taaaaaaaaaa , pomyślał ze mu dach przecieka nad głową :eviltong:[/QUOTE] To może to doleciało też do Bogdana :hmmmm: Bo dziś Bogdan kleił dach nad garażem, bo coś mu tam przeciekło :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']To może to doleciało też do Bogdana :hmmmm: Bo dziś Bogdan kleił dach nad garażem, bo coś mu tam przeciekło :evil_lol:[/QUOTE] buahahahaha to pewnie Ty go oplułas :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahaha to pewnie Ty go oplułas :eviltong:[/QUOTE] Znowu zwalasz na mnie :mad: Quote
Recommended Posts