Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahahhaa :diabloti:

przypomniał mi sie kawał :

- spisz ??

- nie qurwa , powieki oglądam :diabloti:[/QUOTE]

:roflt:

a już bym se poszła do łóżka,ale wk*rwia mnie że tak jasno jest,za jasno żeby spać

Posted

[quote name='marta.k9080']:roflt:

a już bym se poszła do łóżka,ale wk*rwia mnie że tak jasno jest,za jasno żeby spać[/QUOTE]

a ja ide się wykąpać i jeszcze na chwilę tu pewnie wsoczę ale juz bede chociaż umyta ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja ide się wykąpać i jeszcze na chwilę tu pewnie wsoczę ale juz bede chociaż umyta ;)[/QUOTE]

idź,idź może woda Cię orzeźwi :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']chetnie bym zacytowała kazde zdjecie z osona ale wybacz , nie mam siły :eviltong:

ale Theos normalnie rosnie w oczach , juz stoi a za chwile bedzie biegał :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

No wiesz co :mad:

Czekam aż zacznie biegać, bo mnie kręgosłup boli :evil_lol:

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1332_zpsb17a4502.jpg[/URL]
ale rosły chłopak:p

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1335_zpsaa048b3a.jpg[/URL]
czy ja tu widzę środkowy palec..?:diabloti:

Aga,je*nijmy spamu,Magda chce komentarzy...:cool3:[/QUOTE]

No raczej nie maleje :eviltong:

A palec środkowy jest, bo mu jeszcze nikt go nie upie*dolił :diabloti:

Kiepsko spamujecie :eviltong:

[quote name='dOgLoV']wczoraj kupiłam szampon head & shoulders jakąś nowość mrożącą , myslalam ze to pic na wode a dzisiaj umyłam włosy i myslałam ze mi mózg zamrozi :diabloti: ( tak mam mózg jak by ktoś miał wątpliwości ) ....[/QUOTE]

Z tego co pamiętam, to masz tylko sznurek, który trzyma Ci uszy :eviltong:

[quote name='dOgLoV']a ja ide się wykąpać i jeszcze na chwilę tu pewnie wsoczę ale juz bede chociaż umyta ;)[/QUOTE]

Idź, idź, bo Cię czuć :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']

Z tego co pamiętam, to masz tylko sznurek, który trzyma Ci uszy :eviltong:

Idź, idź, bo Cię czuć :diabloti:[/QUOTE]

zbiera Ci sie :mad::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']a własnie , bo już jest 20sta , to mam do Magdy pytanie :eviltong:

co myślisz o niemieckiej firmie produkującej miedzy innymi odkurzacze Dirt Devil ??[/QUOTE]

Znam jedną osobę, która ma odkurzacz tej firmy i sobie chwali ;) Ja osobiście nigdy nimi nie odkurzałam, więc... :niewiem:

[quote name='dOgLoV']zbiera Ci sie :mad::eviltong:[/QUOTE]

Co mi zrobisz? :razz:

Posted

[quote name='magdabroy']Znam jedną osobę, która ma odkurzacz tej firmy i sobie chwali ;) Ja osobiście nigdy nimi nie odkurzałam, więc... :niewiem:

Co mi zrobisz? :razz:[/QUOTE]

Ja mam odkurzacz tej firmy ale kupiony na wystawce za 50 zł :diabloti: i słabo ciągnie a niby moc 2400 no ale uzywany wiec nie wiem czy zawsze był taki słaby czy go własnie ktoś wywalił bo juz słabo ciągnął ale teraz chce kupic nowy i znalazłam na allegro za 100wke właśnie tej firmy i sie zastanawiam czy wziąć ....

no nie wiem , zastanowie sie :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam Zelmer bez workowy 1600W i jestem zadowolona ;) Służy mi już jakieś 5-6 lat :)[/QUOTE]

Mi zależy żeby był mały ale z dużą mocą ( dlatego szukam takich z 2400W) żeby z wszystkich zakamarków wyssac kłaki zwierzaków a zelmer z kolei się ceni :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mi zależy żeby był mały ale z dużą mocą ( dlatego szukam takich z 2400W) żeby z wszystkich zakamarków wyssac kłaki zwierzaków a zelmer z kolei się ceni :roll:[/QUOTE]

No fakt, Zelmer jest drogi :roll:
No to Ci nie pomogę :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']No fakt, Zelmer jest drogi :roll:
No to Ci nie pomogę :shake:[/QUOTE]

trudno , jeszcze w sobote zobacze w sklepach RTV AGD jakie mają ceny i zdecyduję ;)

Posted

heyka,ale zescie napisaly:diabloti:a Theos slodzutki:loveu:,przynajmniej on jeden:diabloti:
ja mialam odkurzacz tej firmy bez workow,dla mnie do dupy,na poczatku ciagnal jak poje...ny,a potem to ja bym mocniej pociagla:cool3:jak ma sie psiaki to go nie polecam:shake:a tez sie napalila,a workow nie bede musiala kupywac,a moc zajebista2400,ale lipa jak dla mnie:shake:

Posted

[quote name='natija']heyka,ale zescie napisaly:diabloti:a Theos slodzutki:loveu:,przynajmniej on jeden:diabloti:
ja mialam odkurzacz tej firmy bez workow,dla mnie do dupy,na poczatku ciagnal jak poje...ny,a potem to ja bym mocniej pociagla:cool3:jak ma sie psiaki to go nie polecam:shake:a tez sie napalila,a workow nie bede musiala kupywac,a moc zajebista2400,ale lipa jak dla mnie:shake:[/QUOTE]

A ja to niby nie jestem słodka :mad:

Aga już masz odpowiedź ;)

Posted

[quote name='natija']heyka,ale zescie napisaly:diabloti:a Theos slodzutki:loveu:,przynajmniej on jeden:diabloti:
ja mialam odkurzacz tej firmy bez workow,dla mnie do dupy[B],na poczatku ciagnal jak poje...ny,a potem to ja bym mocniej pociagla[/B]:cool3:jak ma sie psiaki to go nie polecam:shake:a tez sie napalila,a workow nie bede musiala kupywac,a moc zajebista2400,ale lipa jak dla mnie:shake:[/QUOTE]

hahahahahahahahahahahahahahhahahahaha monitor oplułam i chyba nawet do Sebka doleciało :diabloti:

hmmm to musze wybrac inna firmę :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahahahahahahahahahahahhahahahaha monitor oplułam i chyba nawet do Sebka doleciało :diabloti:

hmmm to musze wybrac inna firmę :roll:[/QUOTE]
napewno sie ucieszyl chlopak:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']taaaaaaaaaa , pomyślał ze mu dach przecieka nad głową :eviltong:[/QUOTE]

To może to doleciało też do Bogdana :hmmmm: Bo dziś Bogdan kleił dach nad garażem, bo coś mu tam przeciekło :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To może to doleciało też do Bogdana :hmmmm: Bo dziś Bogdan kleił dach nad garażem, bo coś mu tam przeciekło :evil_lol:[/QUOTE]

buahahahaha to pewnie Ty go oplułas :eviltong: