*Magda* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tez czekam na zdjęcia :multi:[/QUOTE] Patrz wyżej :eviltong: [quote name='natija']no zdjec to nam do jutra wystarczy:eviltong: widze,ze wielkanocny Ci zakwitl,moj tez zaczyna kwitnac,to pewnie przez ta nasza pogode:roll:[/QUOTE] W tym tygodniu nic nie będę robić, bo mam lenia :eviltong: On normalnie powinien kwitnąć w grudniu ;) A mój kwitnie 2-3 razy do roku :) Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='marta.k9080']No to nas rozpieściłaś:eviltong: Theoś chyba zaraża uśmiecham,ja często się uśmiecham jak oglądam jego foteczki :)[/QUOTE] Na więcej rozpieszczania nie licz :diabloti: Bo Theoś to bardzo uśmiechnięte dziecko :) Quote
łamAga Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jakie on jest słodziasty :loveu: normalnie do :loveu::loveu::loveu::loveu: Tora i Lumpek oczywiście też :loveu::loveu::loveu::loveu: taki drapak by mi styknoł :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Jakie on jest słodziasty :loveu: normalnie do :loveu::loveu::loveu::loveu: Tora i Lumpek oczywiście też :loveu::loveu::loveu::loveu: taki drapak by mi styknoł :diabloti:[/QUOTE] Dzięki :) Pomyśl jakby Ci się podobał, jakbyś go zobaczyła na żywo :cool3: Drapak sobie kup :eviltong: Quote
łamAga Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Pomyśl jakby Ci się podobał, jakbyś go zobaczyła na żywo :cool3: Drapak sobie kup :eviltong:[/QUOTE] Pewnie bym Ci go uprowadziła :diabloti: szkoda mi kasy bo koty i tak nie chca z drapaka korzystać :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Pewnie bym Ci go uprowadziła :diabloti: szkoda mi kasy bo koty i tak nie chca z drapaka korzystać :eviltong:[/QUOTE] Zrób se swojego :eviltong: Dziś masz fajny dzień do "robienia" :evil_lol: Sebek nie pogardzi takim prezentem :razz: To po co Ci drapak? :hmmmm: Quote
angineuuka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tez czekam na zdjęcia :multi:[/QUOTE] Okulary zacznij nosić :P Quote
łamAga Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='magdabroy']Zrób se swojego :eviltong: Dziś masz fajny dzień do "robienia" :evil_lol: Sebek nie pogardzi takim prezentem :razz: To po co Ci drapak? :hmmmm:[/QUOTE] Pewnie by nie pogardził ale ................ mam okres :roll: [quote name='Angi']Okulary zacznij nosić :P[/QUOTE] nosze po 8h w pracy , nie pomaga :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Pewnie by nie pogardził ale ................ mam okres :roll: [/QUOTE] Też nie masz kiedy mieć okres :mdleje: Quote
łamAga Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='Angi']czas iść do okulisty i wymienić xd[/QUOTE] i tu sie akurat z Tobą zgodze :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1303_zps725c415f.jpg[/url] nie rób mi fot, bo zabije :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Dobranoc ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']słodkich snów:p[/QUOTE] [quote name='Angi']kolorowych :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='natija']juz pewnie obraca sie na drugi bok;)[/QUOTE] Dokładnie tak :D [quote name='Izabela124.'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1303_zps725c415f.jpg[/URL] nie rób mi fot, bo zabije :diabloti:[/QUOTE] Był zły, że go budzę lampą z aparatu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']witamy z ranka:) w ta piekna pogode:evil_lol:[/QUOTE] Witam już prawie w południe ;) Pogoda tak piękna, że aż nie wiem czemu siedzę w domu :mad::evil_lol: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ja tez,pranie wystawilam na ogrodek,mysle a padac nie bedzie sloneczko nawet swieci i co 10 min pozniej -leje:angryy: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 U mnie póki co nie pada, ale tak wieje, że odechciewa się czegokolwiek :roll: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']tez bedzie padac za chwile:diabloti:[/QUOTE] Ale jesteś miła i mi dobre życzysz :mad::eviltong: Ciekawe co ja Ci takiego zrobiłam :hmmmm: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ja jak mam do du.py pogode to tez mozesz:diabloti:przynajmniej nie bedzie mi tak smutno:diabloti: Quote
Recommended Posts