Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']magda, weź no skrobnij smska do justyny co tam u niej[/QUOTE]

Mamy podobne myśli ;) Odkąd wstałam to o niej myślałam i przed chwilą wysłałam sms'ka ;) Jak coś odpisze, to dam znać :)

Edit: Dostałam sms'ka :) Leży w szpitalu i nic się nie dzieje :shake: Dziś może podejmą decyzję co z nią dalej zrobić :roll:

Guest wolfheart
Posted

dobry :) i do nas docierają upały mamy 30'C

Posted

[quote name='agaciaaa']Super basenikowe fotki :) aż zazdroszczę Teosiowi ;)[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='marta.k9080']dobry :) i do nas docierają upały mamy 30'C[/QUOTE]

Dzień dobry :)

[quote name='natija']a u nas juz sie koncza:placz:,od jutra deszcze i coraz zimniej:angryy:[/QUOTE]

Patrycja, gdzie Ci się upały kończą :hmmmm: Mam 30 stopni w cieniu :) Już dziś miały być burze, to tylko nad ranem pokropiło i tyle :eviltong:
I nie kracz, bo jutro będzie ładnie :)

Posted

Kurcze, jest tak gorąco, że dziś drugi dzień jak odpuściłam bieganie :roll::oops: No kurcze, nie da się biegać w takich temperaturach :shake:

Ale właśnie piję moją kolację, czyli kufel koktajlu truskawkowego :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Kurcze, jest tak gorąco, że dziś drugi dzień jak odpuściłam bieganie :roll::oops: No kurcze, nie da się biegać w takich temperaturach :shake:

Ale właśnie piję moją kolację, czyli kufel koktajlu truskawkowego :loveu:[/QUOTE]

ja też dzisiaj nie biegałam :roll:
a truskawkami obżarłam się do granic możliwości :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też dzisiaj nie biegałam :roll:
a truskawkami obżarłam się do granic możliwości :diabloti:[/QUOTE]

Ja w zeszłym roku, to z brzuchem chodziłam na truskawki :evil_lol: Potrafiłam jeszcze na polu zjeść koło kilograma, a w domu jeszcze koktajl robiłam :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja w zeszłym roku, to z brzuchem chodziłam na truskawki :evil_lol: Potrafiłam jeszcze na polu zjeść koło kilograma, a w domu jeszcze koktajl robiłam :D[/QUOTE]

no ba!zawsze się znajdzie miejsce w brzusiu na takie pyszności :p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Theoś miał tam miejsca dużo na truskawki :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

nie znam umiaru ,w jedzeniu truskawek,arbuza i jabłek(papierówek i malinówek)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ale bym sobie zjadła papierówkę :loveu:[/QUOTE]

niedługo będą to kupię i nażrę się aż pęknę:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']

Patrycja, gdzie Ci się upały kończą :hmmmm: Mam 30 stopni w cieniu :) Już dziś miały być burze, to tylko nad ranem pokropiło i tyle :eviltong:
I nie kracz, bo jutro będzie ładnie :)[/QUOTE]
no jeszcze nie,ale maja sie skonczyc,dzisiaj faktycznie popoludniu mialy byc burze,cale szczescie,ze nie bylo i mam nadzieje,ze pogoda na jutro tez sie nie spawdzi:)

Posted

Cześć :)
Uf u mnie też dziś mega gorąco, ani mi się nie chce wyjść na dwór na spacer w dzień ani nuce, wychodzę dopiero wieczorami bo się wytrzymać nie da :angryy: Ja właśnie skończyłam ćwiczyć i jem arbuza :loveu:

Posted

[quote name='natija']no jeszcze nie,ale maja sie skonczyc,dzisiaj faktycznie popoludniu mialy byc burze,cale szczescie,ze nie bylo i mam nadzieje,ze pogoda na jutro tez sie nie spawdzi:)[/QUOTE]

No ja też mam nadzieję ;)
Ja z domu wychodzę po 7 rano, bo muszę jeszcze zahaczyć o Viersen, więc jakby co to pisz sms'ka ;)

[quote name='vege*']Cześć :)
Uf u mnie też dziś mega gorąco, ani mi się nie chce wyjść na dwór na spacer w dzień ani nuce, wychodzę dopiero wieczorami bo się wytrzymać nie da :angryy: Ja właśnie skończyłam ćwiczyć i jem arbuza :loveu:[/QUOTE]

Hej :)
A ja chyba przed snem, pójdę chociaż poskakać na skakance ;)

[quote name='natija']o arbuz dawaj troche,sama bym zjadla:)[/QUOTE]

Do sklepu jeszcze zdążysz :eviltong:

Posted

[quote name='natija']o arbuz dawaj troche,sama bym zjadla:)[/QUOTE]
zjadłam :oops: a był pyszny, nie wiem jak to możliwe ale taki się trafił, że miał tylko 2 pestki w całej wielkiej połówce :evil_lol:
[quote name='magdabroy']
Hej :)
A ja chyba przed snem, pójdę chociaż poskakać na skakance ;)[/QUOTE]
Nawet lubię skakać na skakance, ale jej nie mam w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']zjadłam :oops: a był pyszny, nie wiem jak to możliwe ale taki się trafił, że miał tylko 2 pestki w całej wielkiej połówce :evil_lol:

Nawet lubię skakać na skakance, ale jej nie mam w domu :evil_lol:[/QUOTE]

Czasem si trafiają bezpestkowe arbuzy ;) Wtedy nie ma czym pluć :evil_lol:

A ja kupiłam kilka lat temu, przy przeprowdzce schowałam i zapomniałam o niej, a teraz jak zaczęłam biegać, to sobie o niej przypomniałam :)

Posted

[quote name='magdabroy']Czasem si trafiają bezpestkowe arbuzy ;) Wtedy nie ma czym pluć :evil_lol:

A ja kupiłam kilka lat temu, przy przeprowdzce schowałam i zapomniałam o niej, a teraz jak zaczęłam biegać, to sobie o niej przypomniałam :)[/QUOTE]
Ja jestem tak dziwna, że każdą pestkę wydłubuję, a arbuza jem widelcem i nożem :evil_lol:

Ja kiedyś miałam skakankę, ale nie wiem czy jeszcze gdzieś ona jest :evil_lol:

Posted

ja to skakanka nie za badzo,bo by mi sie zabki obily;) ale na rolkach lubie jezdzic:)
a do sklapu mi sie nie chce,wiec i arbuza mi sie odechcialo:eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Ja jestem tak dziwna, że każdą pestkę wydłubuję, a arbuza jem widelcem i nożem :evil_lol:
[/QUOTE]

:mdleje: Faktycznie jesteś :stupid::diabloti:

Posted

[quote name='natija']ja to skakanka nie za badzo,bo by mi sie zabki obily;) ale na rolkach lubie jezdzic:)
a do sklapu mi sie nie chce,wiec i arbuza mi sie odechcialo:eviltong:[/QUOTE]

Jak chciałam kupić sobie rolki, to okazało się, że jestem w ciąży i nie kupiłam ;) Ale zimą jeżdżę na łyżwach :)
Co za leń :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wypchaj się sianem :obrazic:[/QUOTE]

siana nie mam:diabloti: