Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Ale to zlecialo :) za chwilę zobaczymy małego Nathanka a dopiero co przecież pisałaś że jesteś w ciąży :D 

Jak sobie przypomnę, że w urodziny Theodora, poinformowaliśmy znajomych...A teraz to już dni/godziny można odliczać, to sama jestem w szoku :)

Posted
5 minut temu, dOgLoV napisał:

powtórze sie po raz setny , zazdroszcze Wam ! ;) <3

Wiesz, jest na to sposób :D

4 minuty temu, Angi napisał:

Pamietam jak przeczytalam zes w ciazy :P pilam wtedy trunki wyskokowe ahaha, utkwilo mi to w glowie .

Na trzeźwo byś pewnie nie zapamiętała :P

Posted

Hej Martuś :)

Ciężka noc za mną :/ Budziłam się praktycznie częściej niż co godzinę :( Nie wiem czemu?! Nigdy tak nie miałam. Co prawda, zasypiałam za chwilę ponownie, ale takie pobudki co kilkadziesiąt minut, to nic fajnego :/

Posted

Ja bardzo rzadko budzę się w nocy ;) nie cierpię za to jak ktoś mnie w nocy budzi. Teraz z piątku na sobotę Kamil i Konrad mnie obudzili bo wrócili z koncertu i myślałam że ich pozabijam :P w szczególności ze rano wstawalam do pracy... 

Posted
50 minut temu, Aleksa. napisał:

Ja to każdej nocy budzę się kilka razy :p

To bym się chyba powiesiła, jakbym tak miała co noc :P

30 minut temu, Ania :) napisał:

Ja bardzo rzadko budzę się w nocy ;) nie cierpię za to jak ktoś mnie w nocy budzi. Teraz z piątku na sobotę Kamil i Konrad mnie obudzili bo wrócili z koncertu i myślałam że ich pozabijam :P w szczególności ze rano wstawalam do pracy... 

Aniu myślę, że nikt nie lubi być budzony w nocy ;)

Posted

Chyba się młody szykuje, bo męczą mnie skurcze :/ Fakt nie są one co 5 min., ani nawet co 10min., żeby trzeba było się martwić, ale już mnie dziś trochę męczą :/

Tylko to może jeszcze potrwać kilka dni :P

Posted

Marta, ja sama siedzę jak na szpilkach :P

57 minut temu, Angi napisał:

Trzymam kciuki na 29.02 haha

Wczoraj o tej dacie rozmawialiśmy z Bogdanem ;) Że łatwa do zapamiętania dla wszystkich :D