mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 na dwójce się u Was nie skończy, jak was zbierze na amory w tej Słonecznej Polanie, to znowu będziemy nad kształtem brzucha debatować :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 O nie, nic z tego. A już na pewno nie tak szybko :/ Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 To masz tak jak ja z mazurami :D teraz już ochlonelam ale jak rezerwowalam domek to chciałam jechać od razu :) Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 6 minut temu, Ania :) napisał: To masz tak jak ja z mazurami :D teraz już ochlonelam ale jak rezerwowalam domek to chciałam jechać od razu :) Ania, ale oni chcą się pukać ,a pakować, to tak przy okazji hehehe Ale ja też się bardzo cieszę, Gabi ma to po mnie (Damian i Łukasz pomijają etap entuzjazmu hehe). W ogóle mam lekkiego hopla na punkcie pakowania, zaczynam już z 1,5 tygodnia wcześniej, robię zestawy na każdy dzień, wszystko prasuję- chyba jako jedna z nielicznych nad morzem- ale to wszystko oznaka radości :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 A tej, to tylko pukanie w głowie :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 3 minuty temu, majoka napisał: oj tylko Cie cytuję :P Ja pisałam o bzykaniu, a nie pukaniu :P Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 siedzę na tym Twoim Poddąbiu i na widoki mam wywalony jęzor, co jak co, ale miejsce jest magiczne. Nie wygląda jak typowo polska miejscowość nadbałtycka. Las, klify, nawet coś takiego znalazłam http://www.national-geographic.pl/fotografia/3e04c753 Quote
Aleksa. Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Godzinę temu, magdabroy napisał: Ludzie, przesuńcie czas o jakieś 5 miesięcy do przodu :D Zrobiłam dziś rezerwację nad morzem i nie mogę się już doczekać :) Ja tak miałam rezerwując bilety do Was, ale już ochłonęłam i mi przeszło ;p Quote
*Magda* Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 23 godzin temu, majoka napisał: siedzę na tym Twoim Poddąbiu i na widoki mam wywalony jęzor, co jak co, ale miejsce jest magiczne. Nie wygląda jak typowo polska miejscowość nadbałtycka. Las, klify, nawet coś takiego znalazłam http://www.national-geographic.pl/fotografia/3e04c753 Sam ośrodek też jest na klifie i pani mówiła, że na plażę trzeba schodzić schodami ;) 23 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja tak miałam rezerwując bilety do Was, ale już ochłonęłam i mi przeszło ;p Mi pewnie też za kilka dni przejdzie :D 3 godziny temu, marta1624 napisał: Hejka :) Cześć :) Quote
*Magda* Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 Dzisiejsza imprezka karnawałowa na naszej ulicy :) Zosia z rodzicami ;) Quote
mar....ka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ale fajowa indiańska rodzinka, a ten strój męski, to ledwo na ten brzuchol Ci wszedł :P Zosia śliczna dziewczynka, Theo będzie miał trudny wybór :P Quote
Recommended Posts