kalyna Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ahh ahh Torka <3 Kawał babeczki z niej jest ;) pięknisia! więceeeeeeej jej zdjęć, więceeej :) Quote
Ania :) Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 A ja dzisiaj nie zjadłam żadnego paczka :P Quote
Aleksa. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Godzinę temu, magdabroy napisał: Sukienki powiadasz?! Jakie? Dwie takie same, ale inne kolory. W sumie takie zwykle, ale chcialam takie :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 14 godzin temu, kalyna napisał: Ahh ahh Torka <3 Kawał babeczki z niej jest ;) pięknisia! więceeeeeeej jej zdjęć, więceeej :) Bardzo chętnie, ale pogoda nie dopisuje na robienie zdjęć :( 13 godzin temu, Ania :) napisał: A ja dzisiaj nie zjadłam żadnego paczka :P Jak mogłaś coś takiego uczynić?! :P 13 godzin temu, Aleksa. napisał: Dwie takie same, ale inne kolory. W sumie takie zwykle, ale chcialam takie :P No to pokaż :) Ja lubię sukienki :) Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 8 minut temu, magdabroy napisał: Jak mogłaś coś takiego uczynić?! :P Byłam w pracy i nie kupiłam :P nie przepadam za kupnymi pączkami :) Muszę mieć naprawdę duża ochotę na paczka żeby zjeść kupnego. Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Widocznie nie trafiłaś na naprawdę dobre kupne pączki ;) Ja w Polsce, to miałam kilka sprawdzonych piekarni, gdzie pączki były zawsze dobre. Tu mam tylko 2 miejsca, gdzie warto kupić pączka. A że oba kilkanaście km od domu, to skończyło się na własnych pączkach, bo nie miałam czasu wczoraj jeździć za pączkami :/ Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Może i tak ale ja ogólnie za pączkami nie przepadam , tak jak mowilam musze miec mega ochote zeby zjesc. Własnej roboty to zjem kilka tylko :) Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Może i tak ale ja ogólnie za pączkami nie przepadam , tak jak mowilam musze miec mega ochote zeby zjesc. Własnej roboty to zjem kilka tylko :) To bardzo mało jak kilka tylko :P Quote
marta1624 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Haha Madzia nie czepia się, w cycki pójdzie przecież :p Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 50 minut temu, magdabroy napisał: To bardzo mało jak kilka tylko :P Kilka - dwa , trzy. Ale wiadomo własnej roboty są mniejsze i lepsze ;) Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 hej i jak tam po łąkach, poza tym słońce do nas popchaj Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 18 minut temu, Ania :) napisał: Kilka - dwa , trzy. Ale wiadomo własnej roboty są mniejsze i lepsze ;) U mnie zostało jeszcze 5, więc zapraszam ;) 18 minut temu, majoka napisał: hej i jak tam po łąkach, poza tym słońce do nas popchaj Spacer był krótki, bo znowu zaczęło padać :( A słońca nie mam już 2 dni :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 33 minut temu, marta1624 napisał: Haha Madzia nie czepia się, w cycki pójdzie przecież :p Żeby to tak było :D Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Jakby w cycki szło to bym same pączki jadła :D Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Moje całkiem małe nie są, więc samych pączków bym nie jadła ;) Ale tak kilka, dla powiększenia by nie zaszkodziło :D Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 ostatnio tz kupił mi pierwszy raz w życiu bieliznę, musiał oczywiście wymienić- bo wybrał miseczkę 75 C, a okazało się, że 75 E jest dobre hehehe (więc pączków nie powinnam jadać) (w sumie to powinnam nosić 70 pod biustem, ale ja ma schizę i nic nie może mnie ściskać) Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Pomylił Twoje cycki o 2 rozmiary miseczek? Chyba dawno nie macał :D :P Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 8 minut temu, magdabroy napisał: Pomylił Twoje cycki o 2 rozmiary miseczek? Chyba dawno nie macał :D :P albo namacał się cudzych hehehe 1 Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Ja nie mam nic, więc musiałabym jeść pączki xd Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Ludzie, przesuńcie czas o jakieś 5 miesięcy do przodu :D Zrobiłam dziś rezerwację nad morzem i nie mogę się już doczekać :) Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 żyjesz, a ja myślałam, że skoro tu taka cisza, to Bogdan Cię siekierą rąbie za te morze :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Bogdan kocha morze, więc gdyby nie to, że jest teraz w pracy, to by mnie z radości bzykał :P 2 Quote
Recommended Posts