Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Haj Aga :)

Gardełko tak sobie :/ Dziś byłam u lekarza po krople do oczu dla młodego, więc chciałam, żeby mi powiedział jakie tabletki do ssania mogę sobie kupić. Niestety, w Niemcowni nie ma żadnych, które oficjalnie może brać kobieta w ciąży :/ W Polsce są Propolki, ale zanim one mi dojdą, to tydzień minie :( Więc dziś wkroczyłam jeszcze z imbirem ;) Może on mi pomoże :)

Posted

Matko , pierwsze slysze o takich tabletkach , mi się kojarzy że kobiety w ciąży mogą sobie pryskać gardło tantum verde , albi prenalen to sa typowo dla kobiet w ciąży ;)

Posted
6 godzin temu, Ania :) napisał:

O Tora :D  <3 

W końcu to jej galeria :D

4 godziny temu, Aleksa. napisał:

Alr piękne zdjęcia! Kolory cudowne, chyba slonce macie :D

Dziś przez kilka godzin było słoneczko :)

Godzinę temu, marta1624 napisał:

Cudowne zdjęcia! :)

Dziękuję :*

Posted
18 godzin temu, Paulina94 napisał:

Śliczna Torka :)

Dziękuję Paulina :*

3 godziny temu, dOgLoV napisał:

Jeju jakie piękne te fotki ! kolorki rewelacyjne , a i pogoda widac sliczna , u Nas halny wieje ;)

Ile pączków już wciągłaś ? :P

Dzięki Aga :) Wczoraj, kilka godzin była taka ładna pogoda :) Dziś szaro, buro i deszcz leje :(

Zrobiłam te pączki co Ci przepis dawałam. Wyszło mi 30, ale one są wielkości 1/3 jak normalny pączek i póki co, zjadłam 4 sztuki :)

Aga, chcesz Bogdana? Lubisz rudych, on chętny robić kolejne dziecko... Dopłacę jeszcze jeśli trzeba :D