*Magda* Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Panikara, to mało powiedziane :P Aż dziwne, że jak wrzucasz zdjęcia Fabiana, to że nie jest owinięty folią :D Quote
*Magda* Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Gdyby to była prawda, to wcale by mnie to nie zdziwiło :P Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Magda przynosze sobie z pracy zawsze świeżą folię i owijam go codziennie nową :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 18 minut temu, Aleksa. napisał: Heeej :) jakie plany na dzisiaj ? :) Miałam zamiar przespać pół dnia, ale właśnie mnie syn z mężem poinformowali, że po obiedzie jedziemy na lody ;) Więc z mojego spania nic nie będzie :/ 18 minut temu, dOgLoV napisał: Magda przynosze sobie z pracy zawsze świeżą folię i owijam go codziennie nową :P Biedne dziecko :P I uważaj, żeby Twój zakład nie zbankrutował, przez tę kradzież folii :P Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Lody powinny Cię przekonać :D spokojnie folii Ci u nas dostatek :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 I tak bym lody jadła, bo mnie gardło boli ;) Tylko chciałam zjeść w domu i iść spać :P Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 A ja muszę się wreszcie ogarnąć i jechać kupić coś do jedzenia...i ide na nocke do szpitala. Ciekawe jak długo tam będę ;) Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 a ja siedzę teraz na dupce, obiad zrobiony, błotny spacer zaliczony. Damiana choróbsko bierze, pewnie ode mnie załapał i poszedł spać. Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 14 minut temu, majoka napisał: a ja siedzę teraz na dupce, obiad zrobiony, błotny spacer zaliczony. Damiana choróbsko bierze, pewnie ode mnie załapał i poszedł spać. Kurcze, a ja obiadu nie mam..a chciałam coś przed nocką zjeść.. Na zakupy też nie chce mi się jechać tak wieje, ale znalazlam zamrożone mięso na schabowe,,rozmroże je w wodzie :D Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Godzinę temu, Aleksa. napisał: ...i ide na nocke do szpitala. Ciekawe jak długo tam będę ;) A to jest możliwość, że Ci każą iść wcześniej do domu?? 13 minut temu, Aleksa. napisał: Kurcze, a ja obiadu nie mam..a chciałam coś przed nocką zjeść.. Na zakupy też nie chce mi się jechać tak wieje, ale znalazlam zamrożone mięso na schabowe,,rozmroże je w wodzie :D Zawsze można podjechać "na miasto" i zjeść kebaba albo pizze ;) Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: A to jest możliwość, że Ci każą iść wcześniej do domu?? Zawsze można podjechać "na miasto" i zjeść kebaba albo pizze ;) Napisze Ci na whatsappie ;p Wczoraj z koleżankami jadłam pizze. Zresztą ja mam dosyć nie jedzenia normalnych obiadów.. Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 A ja ma właśnie ochotę na pizze i chyba na kolację sobie zjemy :) Bo obiad właśnie zjedliśmy: ziemniaczki, schabowy i mizeria :D Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: A ja ma właśnie ochotę na pizze i chyba na kolację sobie zjemy :) Bo obiad właśnie zjedliśmy: ziemniaczki, schabowy i mizeria :D Kocham mizerie :D Mogłabym żyć na ziemniakach z mizerią :D Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Ja też lubię mizerię, ale bardziej kooooocham mięso :D Choć nie ukrywam, że takie młode ziemniaczki z koperkiem i mizerią, to wtedy mogę zrezygnować z mięcha ;) Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 A ja obiad mialam rolady :P typowy slaski obiad :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: A ja obiad mialam rolady :P typowy slaski obiad :P A kluski i kapusta były? Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 No ale jak jest jakiś kotlecik, czy pupeciki do tego to w ogóle miodzio :D Zrobisz mi ? :D Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: No ale jak jest jakiś kotlecik, czy pupeciki do tego to w ogóle miodzio :D Zrobisz mi ? :D Jak będziesz grzeczna :D 2 minuty temu, majoka napisał: też kocham mizerię.... Ja jeszcze lubię pieczarki ze śmietaną do ziemniaczków :) Quote
Recommended Posts