Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

a poza tym, u mnie Gabi dużo przybrała w ostatnich dwóch tygodniach (niestety cały problem jest w tym, że nikt głowy nie da jak pracuje łożysko). Robili mi po tysiąc razy usg z przepływami, a i tak musiałam być w miesiąc w szpitalu, by monitorować Gabi (dlatego te osłuch co 4 godziny). Zawsze jest ryzyko śmierci dziecka :( Dostawałam kroplówy z sadaminy, która niby miała polepszać przepływy, a w sumie oprócz kołatania serca, nic nie ruszyło :(

Posted

Ok, ja rozumiem położyć dziewczynę w szpitalu i obserwacja 24h na dobę. Tylko jakoś nie chcę mi się wierzyć, że inkubator będzie lepszy niż mamusiny brzuch. Ja się wcale nie zdziwię, jak ja będę szybciej w domu (a do porodu mam 5-6 tyg.) niż oni :/

Posted

Dobra, ja się zbieram spać :P

Gardło mnie tak napierdala, że chyba dziś nie pośpię :/ 3 dni piję herbatę z miodem i cytryną, a jest gorzej, zamiast lepiej :( Dziś już wkroczyłam z wodą z solą, bo niedługo nic nie przełknę :/

Posted
1 minutę temu, Angi napisał:

Tez mnie tak gardlo nawala, a dzisiaj mialam 35,4 :) chyba moj kres sie zbliza ahah

jak to mój mąż mówi, (do mnie oczywiście), złego złe nie bierze :P a więc głowa do góry Angi, też mykam spać!

Posted
11 godzin temu, Angi napisał:

Tez mnie tak gardlo nawala, a dzisiaj mialam 35,4 :) chyba moj kres sie zbliza ahah

Przeczytałam, że Ci się "okres zbliża" i se myślę, Co to ma kuźwa wspólnego z bólem gardła :D

Posted
10 minut temu, dOgLoV napisał:

uooooooo mako boska ale żarłoki :P

jedz jedz bo za chwile sobie nie pojesz :P

To malutkie pączusie były :P

A niby czemu miałabym nie pojeść?

Posted
8 minut temu, dOgLoV napisał:

bo bedziesz karmić :P

Jadłam wszystko oprócz ostrego przy Theodorze. Niczego sobie nie odmawiałam :P

6 minut temu, Angi napisał:

To wtedy nie wolna paczkow?