*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Moja mama jak robiła sos koperkowy, to prawie zawsze do jajek na twardo ;) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Wolę jajka na miękko, z pomidorkiem i cebulą :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ja jajka lubię takie na pół twardo :P a najbardziej lubię jajecznicę z pomidorami :D Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Wolę jajka na miękko, z pomidorkiem i cebulą :D Jajka na miekka sa najgorsze :P ahaah ja dzis sos grzybowy :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Angi, moje dziecko kocha jajko na miękko :) Ja sos grzybowy (z moich grzybków :)) miałam w niedzielę ;) Ania, jajecznicę wolę z żółtym serem :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ale na twardo lubię czasem do kanapki z pomidorkiem :D takim malinowym w lato...mmmm rozmarzyłam się :))) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Najpierw o dzieciach, a teraz o jedzeniu :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ola skończ xd narobiłaś mi ochoty... :P kanapka z szynką pomidorem ogórkiem jajkiem i cebulką .. mniam. !! Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Ola skończ xd narobiłaś mi ochoty... :P kanapka z szynką pomidorem ogórkiem jajkiem i cebulką .. mniam. !! I żółty ser :) Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nienawidze zoltek w jajku przez co na miekko tak nie smakuje mi :P Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Teraz, magdabroy napisał: I żółty ser :) Noo :D Albo pomidor ogórek cebula rzodkiewka ze śmietaną Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Kurde, przez Was jutro nakupuję tyle jedzenia, że połowy nie zjem :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Podziwiam ze mozecie jesc pomidory na cieplo :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Podziwiam ze mozecie jesc pomidory na cieplo :P A na pizzy nie jesz pomidorów? Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 A ostatnio taki pyszny makaron robiłam :) suszone pomidory takie ze słoika w oleju do tego cebula czosnek i kurczak. Przepyszne! Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Co do suszonych pomidorów, to polecam zrobić masło pomidorowe ;) Kostka masła, kilka suszonych pomidorów, ząbek czosnku, listki świeżej bazylii, odrobina soli. Zmiksować, dodać do masła i smarować bagietki. Pyyyyyyyyyycha :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Ania :) napisał: O to też może być dobre :) A taka bagietka z masełkiem pomidorowym i mięsko z grilla.... Chcę lato :) Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: A na pizzy nie jesz pomidorów? Nie jem 5 minut temu, magdabroy napisał: A na pizzy nie jesz pomidorów? Nie jem x 2 :P Quote
Recommended Posts