mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Boże, nie lecę! :D już pisałam wcześniej, że najwyzej zakładnika wezmę :D :D Lumpka heheh 1 Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Dobra nie stresujmy ciężarówy :D :D <3 Właśnie ;) 1 Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 No i znowu to samo: jak ja siedzę dłużej, to ludzi na dogo nie ma :P Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jestem, ale oglądam serial i zaraz lece spać :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Jestem, ale oglądam serial i zaraz lece spać :D Po co spać? :P Teraz, Angi napisał: Ja jestem To zarzucaj jakiś temat ;) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Bo jutro praca :( zresztą dzisiejszy dzień mnie zmęczył :/ Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Bo jutro praca :( zresztą dzisiejszy dzień mnie zmęczył :/ A ja jutro tylko zakupy :P Po przejściu tylu km co Ty, to bym już dawno spała :D Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Imie juz wybrane? Wszak 7 wlasnie dzisiaj, a taki termin dalas :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Angi napisał: Imie juz wybrane? Wszak 7 wlasnie dzisiaj, a taki termin dalas :P Ale Bogdan w pracy :P Pewnie jutro będziemy o tym gadać ;) 1 Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Takie życie :P Nie moja wina, że Bogdan musi pracować :D Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 9 minut temu, magdabroy napisał: A ja jutro tylko zakupy :P Po przejściu tylu km co Ty, to bym już dawno spała :D Ta plus gotowanie dla siebie i psów, pranie, zmywanie i sprzątanie :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ta plus gotowanie dla siebie i psów, pranie, zmywanie i sprzątanie :D Ciesz się, że tylko dla siebie i psów, a nie dla całej rodziny :P Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Ciesz się, że tylko dla siebie i psów, a nie dla całej rodziny :P Nie ma znaczenia. :) Ugotowałam więcej..a siostra powiedziała, że tego nie lubi phi,,to bede miala na jutro Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: A co ugotowałaś? Coś co miało być całkiem inne..ale w ostatniej chwili zdecydowałam, że fajnie byłoby zjeść jakiś obiad, a nie kanapki i wyjęłam rybę z zamrażalnika..nie chciało mi się czekać aż się rozmrozi, więc zrobiłam ją jako gotowaną z sosem koperkowo-śmietanowym i ziemniakami :P Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Zjadłabym sos koperkowy :) Ten nie był rewelacyjny, bo z proszku :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Narobiłaś mi smaka :P Jutro kupię koperek i zrobię sos :) Quote
Recommended Posts