Oscar Patric Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Na drugiej stronie grawerunek :) Srebrny anioł, więc też raczej u jubilera :P I różaniec, ale już zdjęcia nie robiłam :P Podoba mi się :) Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Łał, niektóe rzeczy to naprawdę cudeńka :) Quote
*Magda* Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Się wku*wiłam!!!!!!!!!!! W czwartek wysłałam teściowej zdjęcia Theodore, które miał robione w przedszkolu. 2 zdjęcia, wsadzone w ramkę, w kopercie z folią ochronną ;) Dziś dzwoni teściowa, że koperta przyszła z oznakami uszkodzenia i PUSTA! :( No cholera jasna, jak można zrobić takie świństwo?! Skoro już ktoś się dobrał do koperty, to mógł jej pustej nie wysyłać! Wtedy bym pomyślała, że zaginęła i już. A tak, definitywnie, ktoś zrobił świństwo, otworzył kopertę, zabrał zawartość i przekazał dalej pustą kopertę! Szkoda mi najbardziej tego, że teraz gdzieś zdjęcia Theodora leżą w koszu na śmieci, a nie u teściowej-tam gdzie powinny być! :( Quote
Ania :) Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Co za skurczybyk takie coś zrobił.... :/ ludzie są okrutni. Quote
*Magda* Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Takie świństwo, to już przegięcie! Quote
mar....ka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Się wku*wiłam!!!!!!!!!!! W czwartek wysłałam teściowej zdjęcia Theodore, które miał robione w przedszkolu. 2 zdjęcia, wsadzone w ramkę, w kopercie z folią ochronną ;) Dziś dzwoni teściowa, że koperta przyszła z oznakami uszkodzenia i PUSTA! :( No cholera jasna, jak można zrobić takie świństwo?! Skoro już ktoś się dobrał do koperty, to mógł jej pustej nie wysyłać! Wtedy bym pomyślała, że zaginęła i już. A tak, definitywnie, ktoś zrobił świństwo, otworzył kopertę, zabrał zawartość i przekazał dalej pustą kopertę! Szkoda mi najbardziej tego, że teraz gdzieś zdjęcia Theodora leżą w koszu na śmieci, a nie u teściowej-tam gdzie powinny być! :( masakra....ja zawsze mam stracha w czyje łapska wpadają zdjęcia mojego dziecka (kiedyś niby zaginęły wywoływane przez allegro, podejrzewam jednak że coś fotograf nawalił- byłam wkurzona bo było m.in. karmienie piersią) dzięki za foty, tych srebnych rzeczy coraz więcej u jubilerów i właśnie na allegro (myslę, że wybiorę coś ze srebra z grawerem), i dołożę kasę Quote
*Magda* Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Mnie boli to, że te zdjęcia pewnie teraz leżą byle gdzie :/ I że ktoś się "połakomił" na ramkę ze zdjęciem czyjegoś dziecka :/ A osoba, która miała je dostać, ich nie ma i mieć nie będzie :( Proszę ;) Moim zdaniem taka pamiątka jest najlepsza :) Quote
mar....ka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Proszę ;) Moim zdaniem taka pamiątka jest najlepsza :) jeszcze raz dziękuję :) Quote
angineuuka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 A nie wyslalas poleconym? Nie idzie tego zglosic? Chuja pewnie zrobia ale warto sprobowac... Quote
*Magda* Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 A nie wyslalas poleconym? Nie idzie tego zglosic? Chuja pewnie zrobia ale warto sprobowac... Nie, wysłałam zwykłym listem :( Wcześniej już nie raz wysyłałam kupę zdjęć i nigdy takich numerów nie było :( Quote
angineuuka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 No ramke bankowo wyslalabym poleconym.. Quote
*Magda* Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Angi, gdyby ta ramka kosztowała trochę, to pewnie tak bym wysłała ;) Ale dałam za nią za 2 eurasy, więc nic wartościowego :P Te zdjęcia, to bardziej wartość sentymentalna niż finansowa ;) Quote
marta1624 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 O kurcze, ale akcja :( Ja zawsze wysyłam poleconym odkąd mi paczka zaginęła ;) Quote
angineuuka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Trzeba bylo jednak poslac poleconym, a nie teraz rozpaczac :D tym bardziej, ze w koperta była grubsza. :P Quote
*Magda* Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Już nie rozpaczam :P Bogdan stwierdził, że pewnie kasy szukali, skoro Fabiana prezent też był otwarty :/ Za tydzień koleżanka jedzie do Polski. Jest z Opola, więc zabierze dla teściowej ramkę ze zdjęciami ;) Zdjęcia już dziś wywołałam, a jutro podjadę kupić nową ramkę :) Teraz mogę kupić jakąś wypasioną :D No i przypominam, że nie ma mnie od piątku na dogo :P Quote
*Magda* Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Niech mi ktoś powie, że świat jest sprawiedliwy, to powieszę za jajca!!! Wczoraj spotkałam pod sklepem koleżankę z mojej pierwszej pracy, tu w NL. Co jakiś czas, gdzieś tam się uda nam spotkać, pogadać. Na kawki się nie umawiamy, bo nie ma kiedy :P No i wczoraj byłam z młodym na zakupach i znowu się spotkałyśmy. No i wczoraj owa koleżanka pyta mnie, czy wiem coś na temat śmierci Ireny? (też dziewczyna, która z nami pracowała) Byłam w szoku! Irena, dziewczyna w moim wieku, posiadająca 9-10 letniego synka. Nie miałam z nią kontaktu już jakiś czas, ale zrobiło mi się przykro po usłyszeniu takiej informacji :( Wróciłam do domu i obdzwoniłam znajomych, którzy też ją znali i mogli coś wiedzieć więcej. Niestety to nie jest plotka i Irena nie żyje :( Miała raka i osierociła swojego synka :( Boli mnie to bardzo, bo sama straciłam mamę i wiem, że dla takiego dziecka, to najgorsze co je może spotkać :( I boli mnie to jako matkę, bo nie potrafię sobie wyobrazić, że moje dzieci nie wychowują się w pełnej rodzinie :( Quote
Recommended Posts