Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Się wku*wiłam!!!!!!!!!!!

W czwartek wysłałam teściowej zdjęcia Theodore, które miał robione w przedszkolu. 2 zdjęcia, wsadzone w ramkę, w kopercie z folią ochronną ;)

Dziś dzwoni teściowa, że koperta przyszła z oznakami uszkodzenia i PUSTA! :(

No cholera jasna, jak można zrobić takie świństwo?! Skoro już ktoś się dobrał do koperty, to mógł jej pustej nie wysyłać!

Wtedy bym pomyślała, że zaginęła i już. A tak, definitywnie, ktoś zrobił świństwo, otworzył kopertę, zabrał zawartość i przekazał dalej pustą kopertę!

Szkoda mi najbardziej tego, że teraz gdzieś zdjęcia Theodora leżą w koszu na śmieci, a nie u teściowej-tam gdzie powinny być! :(

Posted

Się wku*wiłam!!!!!!!!!!!

W czwartek wysłałam teściowej zdjęcia Theodore, które miał robione w przedszkolu. 2 zdjęcia, wsadzone w ramkę, w kopercie z folią ochronną ;)

Dziś dzwoni teściowa, że koperta przyszła z oznakami uszkodzenia i PUSTA! :(

No cholera jasna, jak można zrobić takie świństwo?! Skoro już ktoś się dobrał do koperty, to mógł jej pustej nie wysyłać!

Wtedy bym pomyślała, że zaginęła i już. A tak, definitywnie, ktoś zrobił świństwo, otworzył kopertę, zabrał zawartość i przekazał dalej pustą kopertę!

Szkoda mi najbardziej tego, że teraz gdzieś zdjęcia Theodora leżą w koszu na śmieci, a nie u teściowej-tam gdzie powinny być! :(

masakra....ja zawsze mam stracha w czyje łapska wpadają zdjęcia mojego dziecka (kiedyś niby zaginęły  wywoływane przez allegro, podejrzewam jednak że coś fotograf nawalił- byłam wkurzona bo było m.in. karmienie piersią)

dzięki za foty, tych srebnych rzeczy coraz więcej u jubilerów i właśnie na allegro (myslę, że wybiorę coś ze srebra z grawerem), i dołożę kasę

Posted

Mnie boli to, że te zdjęcia pewnie teraz leżą byle gdzie :/ I że ktoś się "połakomił" na ramkę ze zdjęciem czyjegoś dziecka :/

A osoba, która miała je dostać, ich nie ma i mieć nie będzie :(

Proszę ;) Moim zdaniem taka pamiątka jest najlepsza :)

Posted

A nie wyslalas poleconym? Nie idzie tego zglosic? Chuja pewnie zrobia ale warto sprobowac...

Nie, wysłałam zwykłym listem :(

Wcześniej już nie raz wysyłałam kupę zdjęć i nigdy takich numerów nie było :(

Posted

Angi, gdyby ta ramka kosztowała trochę, to pewnie tak bym wysłała ;) Ale dałam za nią za 2 eurasy, więc nic wartościowego :P

Te zdjęcia, to bardziej wartość sentymentalna niż finansowa ;)

Posted

Już nie rozpaczam :P

Bogdan stwierdził, że pewnie kasy szukali, skoro Fabiana prezent też był otwarty :/

Za tydzień koleżanka jedzie do Polski. Jest z Opola, więc zabierze dla teściowej ramkę ze zdjęciami ;)

Zdjęcia już dziś wywołałam, a jutro podjadę kupić nową ramkę :) Teraz mogę kupić jakąś wypasioną :D

No i przypominam, że nie ma mnie od piątku na dogo :P

Posted

Niech mi ktoś powie, że świat jest sprawiedliwy, to powieszę za jajca!!!

Wczoraj spotkałam pod sklepem koleżankę z mojej pierwszej pracy, tu w NL. Co jakiś czas, gdzieś tam się uda nam spotkać, pogadać. Na kawki się nie umawiamy, bo nie ma kiedy :P No i wczoraj byłam z młodym na zakupach i znowu się spotkałyśmy.

No i wczoraj owa koleżanka pyta mnie, czy wiem coś na temat śmierci Ireny? (też dziewczyna, która z nami pracowała) Byłam w szoku! Irena, dziewczyna w moim wieku, posiadająca 9-10 letniego synka. Nie miałam z nią kontaktu już jakiś czas, ale zrobiło mi się przykro po usłyszeniu takiej informacji :(

Wróciłam do domu i obdzwoniłam znajomych, którzy też ją znali i mogli coś wiedzieć więcej.

Niestety to nie jest plotka i Irena nie żyje :( Miała raka i osierociła swojego synka :(

Boli mnie to bardzo, bo sama straciłam mamę i wiem, że dla takiego dziecka, to najgorsze co je może spotkać :(

I boli mnie to jako matkę, bo nie potrafię sobie wyobrazić, że moje dzieci nie wychowują się w pełnej rodzinie :(