mar....ka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 pepla... hmmm a ja oznajmiam iż Twoja synowa ma gorączka, wygląda że ja grypa bierze.....a tak fajnie było do tej pory, pewnie ciekawa noc będzie, na razie 38,6 :( Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 To synowej daj syrop na gorączkę, a za 4h jak nadal będzie źle, to czopek do pupy, niech się dziewczyna nie męczy ;) Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 czopków nie mam w domu, tylko ibuprom....juz podałam, przenoszę bety do jej pokoju :( Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 No to jak masz paracetamol, to możesz dać jej paracetamol zamiast czopka ;) Chodzi tylko, żeby było naprzemiennie, jeśli musisz podać coś ponownie na gorączkę, zanim minie te 8h od podania leku. Zdrówka dla Młodej :* Quote
mar....ka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 wczoraj jeszcze nie miałam, dzisiaj mam- a gdzie foty sklerozo??? (pudełko chrzcielne) Może Ty Theo jesteś zajęta, to się fotami nawet nie przejmuj, ważniejszy mój zięć Quote
*Magda* Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Hej dziewczyny :) Maryśka, jak wyszłam z domu o 13, to wróciliśmy dosłownie 25 minut temu :/ Jutro obfocę ;) Quote
*Magda* Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Hej TyŚ :) A gdzie się tyle podziewaliście ???? :P Byliśmy u dwóch znajomych małżeństw ;) Najpierw u jednych 2h, potem dojazd do drugich i znowu 2h. No i zanim dojechaliśmy do domu, to prawie 20 była :/ Quote
Ania :) Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 No to mieliście objazdowke po znajomych :D Quote
Guest TyŚka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 To dobrze, że spędzacie niedzielę ze znajomymi ;) Przynajmniej intensywnie :) Quote
*Magda* Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Oba małżeństwa mieszkają 40km od nas i trzeba jechać zadupiami. Więc jak już jedziemy do jednych, to zawsze umawiamy się też z drugimi, bo sam dojazd w jedną stronę zajmuje godzinkę :/ Quote
łamAga Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Musicie teraz nadrobić odwiedzinki bo pozniej jak urodzisz to już będzie ciężko ;) Quote
mar....ka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Musicie teraz nadrobić odwiedzinki bo pozniej jak urodzisz to już będzie ciężko Potem oni będą przyjeżdżać, by obczaić dzidzię :) Quote
łamAga Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Szkoda ze ja nie mam do Was tak blisko ;( Quote
*Magda* Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Szkoda ze ja nie mam do Was tak blisko ;( A to już Twój problem :P Quote
*Magda* Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 wczoraj jeszcze nie miałam, dzisiaj mam- a gdzie foty sklerozo??? (pudełko chrzcielne) Może Ty Theo jesteś zajęta, to się fotami nawet nie przejmuj, ważniejszy mój zięć Już daję :P Srebro, więc chybaby trzeba u jubilera szukać :/ W środku, zwinięta kartka z życzeniami ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Na drugiej stronie grawerunek :) Srebrny anioł, więc też raczej u jubilera :P I różaniec, ale już zdjęcia nie robiłam :P Quote
Recommended Posts