*Magda* Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Sorrki za jakość, ale telefonem i na szybko :D Przedstawiam Wam Anabell :loveu: po domowemu Bella :loveu: Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ale słodziaczek <3 wasza nowa towarzyszka spacerków ? ;) Quote
*Magda* Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Sąsiadów córka (ci od Luny, która już jest za TM) wyprowadziła się od rodziców i sprawiła sobie szczeniaczka :loveu: No i Bella co kilka dni jest u sąsiadów, jak ich córka musi gdzieś jechać, a nie może zabrać psa ;) Dopiero się z Torą poznały, ale może kiedyś będą ich spacerowe fotki ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Nie było nic innego w jego rozmiarze, więc musi być bananem :D A Theoś? Jakbyś Sylwia czytała, to byś wiedziała, że tydzień temu kupiłam mu przebranie diabła :eviltong: :evilgrin: Fakt, przewinęło mi się coś w temacie diabla jak szukałam zdjęć w tej całej paplaninie :diabloti: Posypuje głowę popiołem, jednak nie jesteś wyrodna matka, za którą Cie miałam :evil_lol: A fotki diabola tez przeoczyłam? :oops: Czy szykujesz jakieś specjalne COMBO FOTO? :evil_lol: Theodor ma zabójcze dołeczki jak się śmieje, omajgad :loveu: Diabelnie zabójcze :diabloti: Tez mam weekend :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Słodka :laugh2_2: Ale słodka Bella :loveu: Dziękuję w imieniu właścicieli :) Fakt, przewinęło mi się coś w temacie diabla jak szukałam zdjęć w tej całej paplaninie :diabloti: Posypuje głowę popiołem, jednak nie jesteś wyrodna matka, za którą Cie miałam :evil_lol: A fotki diabola tez przeoczyłam? :oops: Czy szykujesz jakieś specjalne COMBO FOTO? :evil_lol: Theodor ma zabójcze dołeczki jak się śmieje, omajgad :loveu: Diabelnie zabójcze :diabloti: Tez mam weekend :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Wybaczam! Zdjęć diablątka jeszcze nie było, bo Theoś nawet nie wie, że ma przebranie :siara: Przecież by mi żyć nie dał i chciałby w tym ciągle biegać :evil_lol: Obiecuję, że po Halloween zdjęcia diabełka będą na 100% Dziękuję za komplement :loveu: Co z tego, że mam weekend, jak moje dziecko i tak robi mi pobudkę o 6 rano :watpliwy: P.S. Żeby nie redukować emotek, to macie tak dziwnie odpisane :P Quote
marta1624 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Hejka ;) Widzę że ciebie też dopadła duża ilość emotikon :p Theo jaki dobry synek, nie chce żeby mamusia za długo leżała bo jeszcze się jej odleżyny porobią :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Czyli rozumiem ze na combo foto nie mam co liczyc? :placz: :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Czyli rozumiem ze na combo foto nie mam co liczyc? :placz: :diabloti: Się zobaczy ;) doberek Kochana :) Dobry wieczór :) Wyrwałam się z domu na shoping-sama! Wróciłam obładowana, szczęśliwa i z chudszym portfelem :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Hello :D teraz juz wiem o co Marcie chodziło w moim wątku że nastepna zakupoholiczka :D Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Coś kupiła? :) Kilka koszulek, sweterek, spodnie, bluzę ;) Polowałam na fajne kozaki, ale nie było mojego rozmiaru :placz: Trochę też dla Bodzina i dla Theosia :) Ja, zakupoholiczka?! :siara: Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nie , wcale :P Tylko Ty jestes na tym etapie że sobie coś kupisz a mi na siebie szkoda kasy bo przecież lepiej wydac na dziecko :P a byłam dzisiaj w Croop-ie i myślałam ze z niego nie wyjdę , sweterek mi sie podobał , dwe pary spodni o płaszczyku nie wspomne .... Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Nie , wcale :P Tylko Ty jestes na tym etapie że sobie coś kupisz a mi na siebie szkoda kasy bo przecież lepiej wydac na dziecko :P a byłam dzisiaj w Croop-ie i myślałam ze z niego nie wyjdę , sweterek mi sie podobał , dwe pary spodni o płaszczyku nie wspomne .... Oj zaufaj mi, że gdyby nie fakt, że moje ciuchy w szafie są już znoszone, to tą kasę wydałabym dużo chętniej na Theosia, a nie na siebie ;) Ale moja garderoba aż się prosi o wymianę :oops: I czy chcę czy nie chcę, muszę ją powoli odświeżyć ;) W środę jechałam po przebrania dla nas na Halloween, a oczywiście musiałam kupić coś Theosiowi :D Dziś miałam kupić coś sobie, a przy okazji Bodzianowi koszulki do pracy i slipki. I co? I oczywiście Theosiowi też musiałam coś kupić, choć wszystko ma :siara: Widziałam nawet taki fajny czerwony sweterek z reniferem "na klacie" i napisem "zobacz co mam z tyłu". Obracam sweterek, a tam dupa renifera :peace: I chyba go pojadę kupić Theosiowi w tygodniu :siara: Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 A ja się ludziłam ze to z czasem minie i nie bedzie mi żal wydac kasy na siebie , toś mnie teraz rozczarowała :/ Buahaha ale musiał byc świetny ten sweterek <3 Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 A ja się ludziłam ze to z czasem minie i nie bedzie mi żal wydac kasy na siebie , toś mnie teraz rozczarowała :/ Buahaha ale musiał byc świetny ten sweterek <3 Mi zawsze jest żal wydać na siebie :oops: Jakoś ciągle najpierw myślę o młodym, a nie o sobie :wallbash: :evil_lol: Sweterek był świetny, ale myślałam, że wydam na resztę więcej i mi kasy nie starczy przy kasie :eviltong: A jak już zapłaciłam, to nie chciało mi się iść po sweter i stać znowu w kolejce do kasy :roll: Podjadę w tygodniu, po pracy, to będzie mało ludzi i powinno pójść szybko ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Taki już jest żywot "mam" :D ja jeszcze nią nie jestem a już mam ten syndrom :D To koniecznie musisz go nam pokazać ;) Quote
marta1624 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 No taki sweterek to ja rozumiem :D Haha wy na dzieci wydajecie, ja na psa :p Jak by dziecko było w drodze to pewnie jeszcze więcej bym wydawała, ale na dziecko :D Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Szukałam na stronie PRIMARKu ale nie ma go w ofercie :lookarou: Więc musisz poczekać, aż go kupię :eviltong: Ok, znikam się wymoczyć, a potem spać :hand: Quote
Recommended Posts