Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postanowiłem rozpocząć nowy temat-karma Artemis.

Dostałem od lokalnego dystrybutora troche próbek, mój Franek zjadł je z wieeelkim smakiem i zastanawiam sie nad przejściem na stałe na Artemisa.
Znajomi (hodowla yorków) od miesiąca testowali je na swoich podopiecznych i są zadowoleni ale chcialbym poznać opinie innych właścicieli, którzy mieli z ta karmą do czynienia.
Wiem, że Artemis dopiero od niedawna jest dostepny w Polsce, wczesniej był to tzw "prywatny import" z Czech.
Proszę wszystkich, którzy karmili swoje psy Artemisem w wyrażenie opinii. Skład na opakowaniu i ocena w rankingach to jedno a rzeczywiste odczucia- to drugie.

• 5 months later...
Posted

moj zjadl maly worek tej karmy i nie moge powiedziec na temat tej karmy nic zlego, kupki ladne, mam psa wybrednego wiec nie latwo cos znalesc do niego ale ta karme jadl bez zastanowienia....

• 11 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted (edited)

[quote name='Joven']gdzie ja mozna kupic w internecie lub w Lodzi? portal modern dog nie ma pelnej oferty tej karmy, tylko dla szczeniakow[/QUOTE]

Na artemiskarmy pl znalazłam przed chwilą małe opakowanie 1,8 kg dla dorosłych psów małych ras ;) Zakładka sklep on-line w prawym górnym rogu.

edit: Dodam dla zasady, że nie robiłam w tym sklepie zakupów, więc jakby co złego to nie ja ;)

Edited by Delph
  • 2 years later...
Posted

Jedna z moich suczek - sznaucerka zjadla kilka probek Artemisa i wydaje sie byc calkiem oki :) Znalazlam,ostatnio nawet promocje za 43zl 1,8kg twj karmy chyba z 48 albo 49 przeceniona.