ranna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Madlene, gdzie się podziewasz. Wstaw zdjęcia, prosimy!:lol: Quote
Marycha35 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ludkowie kochani uwaga zaczął się Międzynarodowy Dzień Psa:) Quote
Iljova Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-L9hk2Bggtpo/Tg3OLO0A5ZI/AAAAAAAADYQ/sWIa161RmYE/s576/dzienpsa1maly%25255B1%25255D.jpg[/IMG] Quote
ludka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Temida']A jest już nasz doktor, bo był na urlopie, z jedzeniem w tej chwili ok. Bezdomniaków tak jak zauważyłaś przybywa. Mam problem, bo wciąż nie ma transportu dla Tofika z Radomska do Bydgoszczy. :([/QUOTE] Przy odrobinie organizacji psiak bylby w domu. Ten dom jeszcze czeka? Masz kontakt? Dom chce wspolpracowac? Moze poniesc jakies koszty? Edycja: no to jade po psiaka :))) Quote
Marzka35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Gratulacje dla Tofika !!! A co słychać u innych budrysów? Quote
Temida Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Tofuś właśnie pojechał :) A jest całkiem sporo nowych budrysków, w tym 14 małych kociaków i piękny, rasowy bokser. Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Huraaaa, huraaaa:) Tofiku powodzenia:) A te nowe pyszczki jakie? Fotki będą? Temidko a jaka atmosfera w schronie? Jesteś tam mile widziana? Quote
Temida Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 A w schronie pusto, byłam dzisiaj sama, był jeden pracownik, rano był jeszcze jeden, ale cichutko. Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 No ładnie, pusto.....Dobrze, że wolontariuszy nie chcieli! No błagam:( Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Oj, Ludkowie kochani, looknijcie proszę do tego zapłakanego psiny. Może ktoś ma jakiś pomysł na pomoc: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208741-Gdy-umiera-ukochany-pan-psie-serce-nie-ma-ju%C5%BC-dla-kogo-bi%C4%87.Kulek-t%C4%99skni-w-schronisku./page7"]http://www.dogomania.pl/threads/208741-Gdy-umiera-ukochany-pan-psie-serce-nie-ma-ju%C5%BC-dla-kogo-bi%C4%87.Kulek-t%C4%99skni-w-schronisku./page7[/URL] Quote
ludka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tofik grzeczniutki, poszedl juz spac. Jutro pobudka bladym switem, a o 9.30 psiak bedzie sie juz wital ze swoją Pania i Panem. :) Quote
ludka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Slodziak Tofiś juz w domku. Krotko spalismy, wiec dzis dosypial w podrozy. Jak zwykle - tfu tfu - mialam szczescie, bo ze mna ani w podrozy, ani w domu nie zaliczyl zadnych wpadek. Za to w swoim domku i owszem. Pewnie nawet nie wie, co znaczy wyprowadzanie. Moze przydalyby sie jakies rady dla Domu Tofika, jak uczyc od podstaw ;) Pieniazki, ktore dostalam za transport, juz wczesniej postanowilam w calosci przeznaczyc dla Duni z tego watku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208690-Maleńka-ślepa-DUNIA-może-widzieć!...zbieramy-na-operację-oczu-u-dr.-Garncarza[/URL]!!, bo mam slabosc do slepaczkow. Quote
Temida Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Tofiś ma się bardzo dobrze, już po kąpieli, odsypia podróż. Quote
Madlene Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ufff...chwila wytchnienia :D. Przepraszam, że tyle czasu mnie nie było, ale ja nawet nie mam czasu, usiąść i cokolwiek zrobić - włącznie z jedzeniem -. Zdjęcia mam, tylko że niemalże te same, które są na stronie, więc nie wiem czy jest sens wysyłać je do Temidki. Naprawdę, jak tylko znajdę wolną godzinkę to usiądę i je powysyłam. Jeszcze niigdy nie miałam takich wakacji - ja więcej spędzam w aucie (lub w jakimkolwiek innym transporcie) niż przebywam w domu. Supper po prostu. edit : to mój numer : 517261630 - gdybym długo się nie odzywała, albo cuś innego - błagam niech ktoś mi przypomni - niedługo to ja swojej głowy zapomne - albo sama się zgubię :D:D Quote
Iljova Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Madlene']ufff...chwila wytchnienia :D. Przepraszam, że tyle czasu mnie nie było, ale ja nawet nie mam czasu, usiąść i cokolwiek zrobić - włącznie z jedzeniem -. Zdjęcia mam, tylko że niemalże te same, które są na stronie, więc nie wiem czy jest sens wysyłać je do Temidki. Naprawdę, jak tylko znajdę wolną godzinkę to usiądę i je powysyłam. Jeszcze niigdy nie miałam takich wakacji - ja więcej spędzam w aucie (lub w jakimkolwiek innym transporcie) niż przebywam w domu. Supper po prostu. edit : to mój numer : 517261630 - gdybym długo się nie odzywała, albo cuś innego - błagam niech ktoś mi przypomni - niedługo to ja swojej głowy zapomne - albo sama się zgubię :D:D[/QUOTE] Nie no tylko się nie zgub bo będzie nam Cię tutaj brakowało. :) i głowy też nie gub :) Nie będzie chyba tak źle :) Quote
Marycha35 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Tofiku buzi buzi w pysio, bądź grzeczny i ciesz się miłością:) Quote
natalia_aa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kochani, jak wygląda sytuacja wstawianej tutaj kilka tygodni temu astki i szczeniaka? Szczeniak miał jechać na DT, jeśli się nie mylę, a co z sunią? Są jakieś nowe zdjęcia, wiadomo o niej coś więcej, żeby ewentualnie ogłosić? Quote
Recommended Posts