doddy Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ja ma rzeczywiście 2 miesiące to spokojnie się z psami dogada. To szczyl może przyjeżdżać w każdej chwili, DT czeka, potwierdzone. DT jest w Zalesiu k. Warszawy k. Piaseczna. Quote
Temida Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Świetnie, to jak dogram szczegóły i dowiem się wszystkiego to się z Tobą skontaktuje. Zauważyłam, że na stronie schroniska zmiany i opisy się pojawiają. W weekend dni Radomska, na pewno się zjawię. Będą też plakaty na mieście. Quote
Marzka35 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 A co ze zdjęciami obecnych podopiecznych schroniska? Były obiecane.... Może któryś wpadnie w oko komuś? Quote
Temida Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Pytanie do Was. W weekend są dni Radomska. Mnie nie będzie w sobotę. Czy byłby ktoś chętny do pomocy z ramienia schroniska? [B]Bardzo proszę Wszystkich[/B], a szczególnie Madlene i tibby. Quote
maja602 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='doddy']Ja ma rzeczywiście 2 miesiące to spokojnie się z psami dogada. To szczyl może przyjeżdżać w każdej chwili, DT czeka, potwierdzone. DT jest w Zalesiu k. Warszawy k. Piaseczna.[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że udało się znależć dom dla szczeniaczka Astki. Dziękuję za pomoc. A co z sunią? Quote
Madlene Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ja będę najprawdopodobniej w sobotę :D Tak więc zdjęcia już są, tylko że nie tych piesków co najbardziej chcielismy :D no cóż tak wyszło :P Astka, to po prostu jest kochana! przez kraty to mnie chciała zalizać na śmierć !:d :D:D:D a szczeniaczek też ma zdjątka co prawda nie takie jak bym tego oczekiwała ale i tak uważam to za sukses ze wogule z budy wyszedł! Kolejny wielki psiak w schronie! Jest jeszcze większy od Nestorka! Z łba trochę podobny do molosa. Bardzo się lini :( i nie ma kto go wyczesać :( max do piątku Temida bęzie miała zdjęcia na poczcie. Nie wiem czy wiecie ale Adaś jest w DS :D:D:D Myślę co jeszcze nowego. Taa mają aparat, po 5 zdjęciach siada bateria :/ . Nowy pracownik jest bardzo miły i chyba taki w porządku. Może trochę mało jszcze doświadczony, ale wyrobi się chłopak. Dzisiaj, uciekł mu jeden psiak z kojca, :D:D Oczywiście chyba z 15 minut go łapaliśmy. Są szczeniaczki, ale one to szybko pójdą :D Quote
doddy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Czy wiadomo chociaż mniej więcej kiedy mamy się spodziewać przyjazdu szczeniaka do DT do Wawy? Chcielibyśmy wiedzieć co powiedzieć domkowi i czy np. możemy tam dać awaryjnie jakiegoś psa. Quote
Temida Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Kurcze napisałam do figu kiedy jedzie, ale nie odpisała mi jeszcze. Quote
Marzka35 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Temidko, sunia Nelka w schronie, to jest inna sunia niż Nela w hoteliku? Jedna ma 9m-cy i długi ogon, a druga szczeniaki wychowała niedawno i ma obciąty ogon. Czemu ja je pomieszałam i myślałam, że jest jedna Nel, to nie wiem? Dziwi mnie też, że taka młoda- 9 mies. sunia nie może znaleźć domku :-(. No i ciągle te szczeniaki w schronisku... Takie malutkie i zaczynają życie od pobytu w schronisku :-( Quote
Temida Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Temida']Pytanie do Was. W weekend są dni Radomska. Mnie nie będzie w sobotę. Czy byłby ktoś chętny do pomocy z ramienia schroniska? [B]Bardzo proszę Wszystkich[/B], a szczególnie Madlene i tibby.[/QUOTE] Zapraszam wszystkich. Quote
Marzka35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 jak tylko uda mi się obrobić ze wszystkim w sobotę, to w niedzielę jestem z chętnymi na psiaka oczywiście. Przy okazji chętnie podrzucę komuś fanty na bazarki. Może kiedyś jakaś loteria fantowa na rzecz psiaków? Tymczasem proszę o zdjęcia też innych piesków. Obecne, brzydko mówiąc opatrzyły się pewnie. Widocznie muszą poczekać na swoje domki. Dajmy szansę innym zaistnieć na wątku, może inne pójdą do ludzików szybciej. To taka moja mała sugestia. Quote
Temida Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Zapraszam Cię Marzenko serdecznie, daj znać. Ja nie mogę w sobotę bo mam egzamin dlatego proszę o pomoc. Jak tylko będą zdjęcia to wstawię, a nie wiem czy widzieliście że na stronie internetowej pojawiły się opisy. Quote
Tofikowa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Czy były jakieś telefony, zapytania o Brązusia? Minęło trochę czasu od ogłoszeń. Quote
Iljova Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Tak trudno pomóc zwierzaczkom, aby miały lepsze życie. One tak bardzo pragną miłości, marzą o tym skrycie. Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No właśnie..... Temidko a co uradzili koniec końców, jesli chodzi o wsparcie finansowe dla schroniska? Nakłady Prezydencina zwiększyła? Quote
Temida Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Na razie nie było żadnego posiedzenia w sprawie zwiększenia subwencji. Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No tak, po co? Dogomania załatwi.....Czas na taczki kogoś wsadzić i grzecznie wygrzmocić:) Quote
Iljova Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Mam do Was pytanie czy macie jakiś pomysł w jaki sposób zespół muzyczny mógłby włączyć się do zmiany sytuacji w schronisku. Jest schronisko w którym bardzo źle się dzieje. Nazywają je mordownią. Niewiem co można by zrobić aby zmienić sytuację zwierząt w tym miejscu. Quote
Recommended Posts