ŚWIAT Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Podnoszę wątek, pozdrawiam psiaki i prozwierzęcych z tego wątku Quote
Madlene Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ale to można inaczej rozwiązać :P Ja oczywiście jestem chętna też do pomocy :P Wkońcu może się bym zobaczyła z Madzią w realu :P:P Ja wyobrażam to sobie następująco : 1. Faktycznie to mogło by się źle skończyć dla psiaka :D Ale to może być w formie nagrody, np. za jakiś mini konkurs czy coś na zasadzie zadawania dodatkowych pytań <coś żeby rozruszać dzieciaki> np. o rasy psów czy coś tam innego. 2. Musiało by być jakieś miejsce <np. jakaś klasa czy cuś innego, gdzie można by w spokoju być z psiakami. Jak dziecko jakies odpowie to zostałby wprowadzony psiak na chwilę, z jednego dziecka psiak napewno się ucieszy :) I co myślicie o takiej formie? <zawsze można dokupić trochę lizaków dla dzieciaków> Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Temida']Świetnie Kasiu. [B]Dzisiaj do domku pojechała seterka[/B].[/QUOTE] Ooooo, znowu cudna informacja:) Czy to ta z niepełnym tatoo? Pzdr. Quote
Temida Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Tak, właśnie ta. A zapomniałam Wam wysłać zdjęcia Kodii. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/109/001qnv.jpg/][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/5518/001qnv.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia16 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Madlene']Ale to można inaczej rozwiązać :P Ja oczywiście jestem chętna też do pomocy :P Wkońcu może się bym zobaczyła z Madzią w realu :P:P Ja wyobrażam to sobie następująco : 1. Faktycznie to mogło by się źle skończyć dla psiaka :D Ale to może być w formie nagrody, np. za jakiś mini konkurs czy coś na zasadzie zadawania dodatkowych pytań <coś żeby rozruszać dzieciaki> np. o rasy psów czy coś tam innego. 2. Musiało by być jakieś miejsce <np. jakaś klasa czy cuś innego, gdzie można by w spokoju być z psiakami. Jak dziecko jakies odpowie to zostałby wprowadzony psiak na chwilę, z jednego dziecka psiak napewno się ucieszy :) I co myślicie o takiej formie? <zawsze można dokupić trochę lizaków dla dzieciaków>[/QUOTE] na ten temat będę musiała jeszcze porozmawiać z nauczycielką. Natomiast można by było przygotować jakiś malutki zastaw pytań i po konferencji go przeprowadzić (taki mały konkursik). :) A pytania można by przygotować na podstawie konferencji. Tego o czym była mowa w trakcie jej trwania. Quote
paulina0409 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dołączam się do słów, że Temidka jest wspaniała!!! :-) Odwala kawał super roboty. Tyle nowości na wątku, że aż trudno uwierzyć. Wspaniałe wieści :-) Wobec tylu bidaczków na dogo, jak tu czytam, to mi się poprawia od razu humor. Ja jestem w trakcie robienia ogłoszeń dla Murzynka, prawie kończę. Pozdrawiam Wszystkich "futrzasto" :-) Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja mam jeszcze jedną propozycję :D Po całej konferencji można by sprzedawać jakieś ciasta ręcznie robione (chyba wyjdzie taniej) albo jakieś inne ciasteczka czy coś np. po 2 zł i za zebrane pieniądze kupić karmę albo jakieś akcesoria, co wy na to ?:D Jakby to było po 20maja ( baaardzo proooszę ;)) to mogę coś upiec tudzież zrobić :D BTW. Pogłaskać psiaka jako wygrana w konkursie - niezłe, niezłe :D Quote
rita60 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Temida']Tak, właśnie ta. A zapomniałam Wam wysłać zdjęcia Kodii. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/109/001qnv.jpg/][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/5518/001qnv.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Na tym zdjeciu to jest Kodi ???? Quote
Onaa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kodi, jaka śliczna kudłatwa terierka :). Chociaż na poprzednim zdjęciu chyba bardziej terierkowo wyglądała. Quote
rita60 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Dogo07']Kodi, jaka śliczna kudłatwa terierka :). Chociaż na poprzednim zdjęciu chyba bardziej terierkowo wyglądała.[/QUOTE] Na pewno troche inaczej,ale to bez znaczenia,te oczka ma takie maslane,czy ktos ja diagnozowal ? Quote
paulina0409 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja też chcę wziąć udział w konferencji i piec ciasteczka, ale za daleko jestem, łeeeee :-( [B]Dziewczyny, odwiedźcie ten wątek, proszę, bo wyć się chce [url]http://www.dogomania.pl/threads/104355-Fidel-pies-człowiek.Kiedys-opiekun-bezdomnego-teraz-schron.3mias/[/url][/B] Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Temida, kilkanaście stron wcześniej pisała o tym, że Kodi ma zaćmę, z tego co pamiętam :) Quote
Marycha35 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='tibby']Ja mam jeszcze jedną propozycję :D Po całej konferencji można by sprzedawać jakieś ciasta ręcznie robione (chyba wyjdzie taniej) albo jakieś inne ciasteczka czy coś np. po 2 zł i za zebrane pieniądze kupić karmę albo jakieś akcesoria, co wy na to ?:D Jakby to było po 20maja ( baaardzo proooszę ;)) to mogę coś upiec tudzież zrobić :D BTW. Pogłaskać psiaka jako wygrana w konkursie - niezłe, niezłe :D[/QUOTE] Tibby walę na tę konferencje, ciasta KOCHAM:):):) pomysł supero! A umiesz karpatkę zrobić??;) Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Heh jeszcze nie wiem :D Może umiem xD Jak się dowiem to obiecuję, że powiem xD Ale pomysł chwycił hehe :D Quote
Madlene Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 a co powiecie na zajebistą szarlotkę w moim wydaniu?? :D;D Podobno jest pyychaa :D Ale Magdzia zajebisty pomysł na zbieranie pieniędzy :) Quote
Madlene Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kasiuuu..to weź no Nas tam wkręć w ramach np. przedstawicieli Schronu :P Temidko a co Ty na to? Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dobra xD Ale będę gruuuba :D Nawet jeśli pieniądze nie przydałyby się teraz to będą "na czarną godzinę" :D Dziękuję za uznanie ;) Tylko jeszcze niech Kasia powie czy da radę, o i która to szkoła, bo muszę zobaczyć czy mam daleko :D Aduś nie oceniaj nas tak nisko :D Menagerowie schronu :P PR-owcy, a nie tam przedstawiciele ;) Quote
Madlene Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale gdyby Kasia nas wkręciła to Magda zaprowadzisz mnie?? Bo ja nie znam tak dobrze R-ska No dobra, mi się bardziej podoba Menagerowie, to brzmi....tak profesjonalnie :) Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jasne :D Tylko muszę się dowiedzieć która to szkoła i kiedy to :D Boże, spraw żeby po 20 maja bo wtedy będę mogła na 100% :D Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 No co tam jeszcze lubisz bo może się okazać, że "akurat" będzie ;) Quote
Marycha35 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 hi, hi, jeszcze WSZYSTKO!!! wstydzę się, ale tylko trochę. Oczywiście doopa jestem totalna kuchenna:( Quote
Madlene Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Może to nie jest najbardziej wybitne ciasto na świecie ale jest pyszne :) Przynajmniej tak mówią :) Ale nie łudźcie się :) ja umiem tylko to jedno ciasto xD Quote
tibby Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 A tam :D Ja z reguły robię z proszku - co za wstyd :( Ale coś tam może mi po "normalnemu" wyjdzie :D Quote
Recommended Posts