Jusia&Szila Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='szafra']Dzień dobry. To ja jestem jedną z tych Pań! Mieszkam w Jastrzębiu Zdroju, mam na imię Marta. Przyjadę w piątek do Lary. Myślę, że ja wyjadę ok. 7.00 rano to powinnam być u Was ok. 10.00 ( przy dobrych wiatrach). Nie wiem jak druga Pani? Czy była dzisiaj? Takie mrozy .....cały czas myślę jak Lara je znosi i jak się czuje.... Pozdrawiam Marta[/QUOTE] Witamy Witamy Witamy :D :D czyli czekamy do piątku!!! Prosze nam tu wszystko opisac potem! Quote
szafra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeżeli jakieś pytania - odpowiem na wszystkie ! Bez wyjątku.....:evil_lol: A właściwie to ja mam pytanie - Lara wygląda na dużą sunię ( na tych zdjęciach ma takie długie łapki) ale tak naprawdę ile ma mniej więcej w kłębie? Quote
Szarotka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mnie sie wydaje, ze ona jest chuda i przez to wydaje sie taka wysoka. Quote
szafra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ano też tak sobie właśnie pomyślałam. Nie może być większa od mojego owczarka, który był naprawdę wielki - przynajmniej tak wszyscy twierdzili ! Ja na niego mówiłam " Mój malutki" a on się wtedy wywalał brzuchem do góry.....:p i udawał jamnika.... Quote
Temida Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Witam WSZYSTKICH. Pani Marzena ma przyjechać do Lary w środę to podam Wam jak to przebiegło. Oba domki bardzo fajne, p. Marta także mi się bardzo podoba. Na pewno coś wymyślimy. Szykuje się też przejęcie fundacyjne dla Didi, dobermanki. Quote
szafra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witam, witam. To ja jestem trzecia? :crazyeye: Quote
Temida Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Nie, dwie jesteście. Ty i p. Marzena. Quote
szafra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 OK..... Jestem ciekawa czy Lara do samochodu wsiądzie? Quote
Temida Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Szafra ja wiem, że u Ciebie będzie jak w niebie. To ja czekam na Ciebie osobiście w piątek, a Pani doradzę psiaczka ze schroniska w Łodzi bo wiem, że miała wybranego. Może tak być :) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Temida']Już przyjechałam, mam zdjęcia Dipsi i Didi. [B]Husky i Tola w drodze po lepsze życie[/B].[/QUOTE] Super, cieszymy sie razem z Wami:) Widzę, że u Larki tez szykuje się zmiana...:) Mój PIT w tym tygodniu będzie obliczony, a w przyszłym szykuję się rozliczyc go do końca. I - tak, jak napisałam wcześniej - dla Was pójdzie 1 %:) Pzdr. Quote
Szarotka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podniose schronisko, zeby mialo blisko:):) Quote
lunarmermaid Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Porobiłam Bibi ogłoszenia - w razie gdyby zmieniała adres zamieszkania dajcie znać,pozmieniam dane w ogłoszeniach. I dodałam ją też na Cafeanimal. Quote
Temida Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Koty są w liczbie 20. Obecnie same dorosłe. Jest jeden cudny kocurek, biało-rudy, ale wszystkie są piękne. Quote
sylwiaso Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tam gdzie kochane cioteczki zawsze dobre wieści trzymamy kciuki!!!Dopiero powstał nowy wątek schroniska a już Dzieki Wam są nowe adopcje!Jesteście Wielkie!!!! Quote
maja602 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To które pieski znalazły domki? Nie wchodzę teraz zbyt często na dogo bo mam zmartwienie z moją sunią i ... Tylko można płakać, że psy żyją tak krótko. Cieszę się że są adopcje. Quote
Temida Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Maju DS Tola i Lara. Do Fundacji pojechał Blue i dzisiaj dobermanka. Chciałabym podziękować Fundacji Nadzieja Dobermanów za tą szansę. Oczywiście pomożemy w Adopcji. Quote
lunarmermaid Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dorobiłam jeszcze Bibi ogłoszenie na [URL="http://www.lodzkatablica.pl"]www.lodzkatablica.pl[/URL] (wszystkie wyglądaja mniej więcej tak samo) - powklejać linki innych ogloszeń? [URL]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=5128603&cid=1490[/URL] Jak trzeba zmienić dane w ogłoszeniach to mówić!!! Quote
Recommended Posts