Temida Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Temida'][B]Dziękuję wszystkim za głosy. Dziękuję tym którzy chcieli pomóc w ten sposób tym zwierzakom. [/B] Ja ze swojej strony zrobiłam co mogłam. To była moja nadzieja, nadzieja na to że choć parę tygodni te zagłodzone psy i koty pożyją godnie. Choćby poprzez mój trud jeden pies miał choć sekundę poczuć się najedzony i szczęśliwy,to powiem, że było warto. Chyba jednak nie będę mogła tego powiedzieć. :( Ilonie chciałabym tylko powiedzieć jedno. Nie masz serca.[/QUOTE] Do 31 marca głosowanie. Quote
tibby Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Można głosować do środy, ale cóż przewaga jest zbyt wysoka i co chwila rośnie. Nie wnikam w jaki sposób, ale dla mnie nie ejst to normalne i tyle. [B]Amando, [/B]każdy wie, że robisz co możesz, ale z oszustami sięnie wygra... Niestety... Znajdziemy inny sposób, a ja mam już kilka pomysłów, przedstawię Ci je jeśli Krakvet nie wypali ;) Quote
Ilonajot Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Temida, uszy do gory! Wygracie :) Nie wolno ci przestac wierzyc! Zaraz lece glosowac ;) zarejestrowalam sie na krakvecie. to , ze dzis jest przewaga - nie swiadczy jeszcze o niczym. do srody jeszcze sporo czasu. wiadomo, ze beda nerwy. ale ... wygracie!!! wierze w to :) Quote
Temida Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Temida'][B]Dziękuję wszystkim za głosy. Dziękuję tym którzy chcieli pomóc w ten sposób tym zwierzakom. [/B] Ja ze swojej strony zrobiłam co mogłam. To była moja nadzieja, nadzieja na to że choć parę tygodni te zagłodzone psy i koty pożyją godnie. Choćby poprzez mój trud jeden pies miał choć sekundę poczuć się najedzony i szczęśliwy,to powiem, że było warto. Chyba jednak nie będę mogła tego powiedzieć. :( Ilonie chciałabym tylko powiedzieć jedno. Nie masz serca.[/QUOTE] Wątpie. Ja już nie mam siły siedzieć i rozsyłać, bo zwyczajnie nie mam czasu. Muszę napisać dwa pisma, bo byłam na interwencjach, zacząć szukać domu dla Manii i psiaków ze schroniska, ja nie mam jak Toruń wolontariuszy. Oglądałam zdjęcia jak pięknie tam jest. [url]http://www.torun.schronisko.net/strona-1-O_schronisku.html[/url] Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Temida']To nie ja tylko moja mama, ona jest V-ce Prezesem ŁTOZ :)[/QUOTE] Temidko:multi: masz super mamę:multi: Quote
Ilonajot Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Temida']Wątpie. Ja już nie mam siły siedzieć i rozsyłać, bo zwyczajnie nie mam czasu. Muszę napisać dwa pisma, bo byłam na interwencjach, zacząć szukać domu dla Manii i psiaków ze schroniska, ja nie mam jak Toruń wolontariuszy. Oglądałam zdjęcia jak pięknie tam jest. [url]http://www.torun.schronisko.net/strona-1-O_schronisku.html[/url][/QUOTE] Temidko, u was tez bedzie tak pieknie!!! Ty dopiero zaczelas tam dzialac!!!!!!!!! I zobacz ile zdzialalas w ciagu - miesiaca?? masz wielka sile przebicia, czysta motywacje, niesamowity power i to dopiero poczatki twojej dzialalnosci. masz taka energie, co to "gory przenosi"! Zobacz, ilu ludzi jest juz "fanami" schroniska w Radomsku! a to dopiero poczatek ... uzbroj sie w cierpliwosc, to wszystko sie u was rozwinie. i zobaczysz sama, w jak szybkim tempie Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Ilonajot']Temidko, u was tez bedzie tak pieknie!!! Ty dopiero zaczelas tam dzialac!!!!!!!!! I zobacz ile zdzialalas w ciagu - miesiaca?? masz wielka sile przebicia, czysta motywacje, niesamowity power i to dopiero poczatki twojej dzialalnosci. masz taka energie, co to "gory przenosi"! Zobacz, ilu ludzi jest juz "fanami" schroniska w Radomsku! a to dopiero poczatek ... uzbroj sie w cierpliwosc, to wszystko sie u was rozwinie. i zobaczysz sama, w jak szybkim tempie[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą od kiedy pojawił się ten wątek tyle już zrobiła. Jest niesamowita. Prawda ? Ja wierzę że jest duża szansa na wygraną. Przecież jest jeszcze trochę czasu. Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pomocy,chcę zagłosować.Zarejestrowałam się na nowo,nie widzę tam opcji do głosowania.Czy ktoś ma cierpliwość do "matoła" Quote
BasiaD Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ja też zagłosowałam, jakoś tym razem mi się udało..Będzie dobrze, tak niewiele głosów Wam brakuje..Trzymam kciuki.. Quote
BasiaD Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Felka próbuj, trzeba wejść na stronę w krakvecie gdzie jest ankieta do głosowania i zaznaczyć schronisko w Radomsku..Każdy może oddac tylko 1 raz ( tzn,. z jednego nr IP komputera może być oddany 1 głos..I żeby głosowac musisz się zarejestrowac na stronie krakvet. Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dobra,dzięki.Czasami nie mam siły do tych "podzespołów","sensorów" i czegośtam ciekłokrystalicznego. Quote
tibby Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jeśli chopdzi o problemy z oddaniej głosu, to pomaga zmiana przeglądarki, mnie poszło dopiero w Explorerze :) Quote
mariamc Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Trzeba walczyć do końca, to żadna przewaga. Damy radę. Quote
BasiaD Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Felka może napisz pw do Temidy..Ja nie potrafię powtórzyć tego klikania..Zawsze za którymś razem otwierała mi się strona do głosowania, bo na początku to tylko wyniki.Kiedyś dziewczyny wysyłaly szczególowe instrukcje..Na pewno musisz się zarejestrowac na [URL="http://www.krakvet.pl"]www.krakvet.pl[/URL] Quote
Temida Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Temida'][B]Dziękuję wszystkim za głosy. Dziękuję tym którzy chcieli pomóc w ten sposób tym zwierzakom. [/B] Ja ze swojej strony zrobiłam co mogłam. To była moja nadzieja, nadzieja na to że choć parę tygodni te zagłodzone psy i koty pożyją godnie. Choćby poprzez mój trud jeden pies miał choć sekundę poczuć się najedzony i szczęśliwy,to powiem, że było warto. Chyba jednak nie będę mogła tego powiedzieć. :( Ilonie chciałabym tylko powiedzieć jedno. Nie masz serca.[/QUOTE] Felka już do mnie pisała, mam nadzieję że sobie poradzi jeśli nie, to oczywiście pisz. Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Bez trudu weszłam na [URL="http://www.krakvet.pl,klikaj%C4%85c"]www.krakvet.pl,klikając[/URL] na poście BasiD i nawet mi pokazali co kupiłam i za ile.Ale za nic nie mogę znaleźć tej ankiety:mad:.JUż mnie poznali z imienia i nazwiska, a głosować nie dają:mad:.Gdzie tej ankiety szukać? Quote
BasiaD Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pod hasłem głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc marcu.. Quote
Ewka :) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A może to kwestia zmiennego IP? Jeśli ktoś ma kilka adresów mailowych, kilka kont na krakvecie i zmienne IP może głosować kilka razy lub kilkaset... :evil_lol: Quote
mariamc Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dokładnie tak , i teraz już nie ma "przebacz"... czyli atakujemy. Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No dobra,to dzieła.A tak przy okazji, pod koniec zeszłego roku była akcja Whiskas'a i Pedeegre "posiłek dla schroniska".Ja kupiłam chyba z 300 puszek dla kotów:moich i znajomej"dokarmiaczki".Z obłędem w oczach wklepywałam kody nie bardzo wierząc, że to coś da.I o dziwo niedawno,zobaczyłam na stronie krakowskiego schroniska zdjęcia i info, że dostali chyba 9 ton karmy od nich.To jednak to działa. Quote
BasiaD Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Felka wejdź na stronę z baneru w podpisie Temidy.Od razu się otwierają wyniki, trzeba potem wejśc w głosowanie na schronisko i po zalogowaniu powinna się otworzyć ankieta do wypełnienia.. Quote
Recommended Posts