Milady Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Wspaniale!!!! dziękuję :))) A Wy jej za każdym razem szelki zakładacie czy na razie ma je na stałe? A co z Kubusiem? Pewnie też by wyszedł z kojca ;)? Quote
pumcia02 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 za każdym razem. Szelki w boksie odpadają. ona skacze po budach i jakby się gdzieś zaczepiła byłoby nie ciekawie. poza tym chyba niewygodnie ;) Quote
siekowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ale obróżke ma cały czas na sobie :) Z Kubsiem niestety raczej tak dobrze jak z nią nie pójdzie on jest bardzo lęlkiwy ale jeszcze zobaczymy wiem,że i on na spacer wyjdzie. Quote
Milady Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 aż miło popatrzeć na taki radosny pyszczek:multi: Quote
pumcia02 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 kiepsciuchno, ale dzisiaj sie w koncu perelka doczekała :) trzesla sie jak galareta jak zakladalam jej szelki. za to pozniej... jak na zdjeciach :) kubus chcial sie wymcknąć za nią Quote
pumcia02 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dzisiaj postanowilam ze nie wyjde z azylu poki nie zabiore sie za kubusia. No i się pieknie okazalo ze po malych klopotach zakladaniowych szelkowych obrozkowych wyszlysmy z oporem kubusia przed boks. chlopak zachowywal sie bardzo pieknie!!! przy okazji go wyczesalysmy i chodzilysmy z nim po terenie :multi::multi: panikowal od czasu do czasu no ale coz sie dziwic, wybaczam mu cale ciagniecie mnie jako balastu ;) wrocilysmy z kubusiem perelka stoi patrzy czemu wychodzimy bo przeciez i ona chciala isc na spacer! nie moglam jej odmowic, wzielysmy i ją :) Perelka to juz zupelnie bez problemu :) Quote
siekowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To ja myślałam, że go razem z Perłą zabrałyście by pewniej się poczuł. Wcześniej jak widział wychodzącą Perłe to i on chciał wyjść. Mówiłam, że drugie szelki by się przydały. :lol: super :multi: super :multi: Błagam powiedz, że masz fotki! Quote
pumcia02 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 koniecznie potrzebne drugie szelki, ale perelka normalnie w szoku byla ze to nie ona idzie hihi. myslalam ze Kubuś będzie jednak z tych gryzacych, ale sie okazalo ze nie :) nie mam zdjęć, nie mialam aparatu Quote
Milady Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 :))) :multi: wspaniale!!!!! W lipcu nie wydolę na drugie szelki ale może znajdzie się jakiś sponosr ;) Quote
Angie :) Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Milady']Perełka, której wątek ów dotyczy ma psiego kolegę w boksie. Kiedy zaczęła poznawać świat i wychodzić z boksu - również i Kuba zaczął prosić o wyjście w klatki, w której siedzi 3 lata. Perełka ma swoje szeleczki, a Kuba nie :) Dlatego szukamy osoby chętnej do ofiarowania szelek lub zakupienia nowych Kubusiowi. (Szelki dla psa postury małego owczarka niemieckiego) ********************* Perełkę poznałam pośrednio mniej więcej dwa lata temu. Pośrednio, bowiem przygarnęłam jedno z jej dwoja dzieci, które urodziła i wychowywała w schronisku. Tymczasem Perła do dziś nie znalazła domu. Ma małe szansę na adopcję. Jest pięknym psem, ale niezwykle nieufnym. Boi się człowieka i chowa do budy, kiedy widzi obcą osobę. Szukam dla pieknej Perły domu i ochotników, którzy pomogą odzyskać jej wiarę w człowieka. Perła przebywa w Azylu Pod Psim Aniołem. Milady - jaki rozmiar i koszt szeleczek? Pls o podanie konta - przeleje na nie kwote zakupu :) Angie :) Quote
pumcia02 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Milady szelki Perełki są rozmiarowo dobre dla Kubusia, ehh ja nie wiem jaki to rozmiar... Quote
Milady Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 :multi: Ale fajnie ;) numer konta podałam Szelki dla Perełki kosztowały chyba 18 zł i kupowałam je "na oko". Nie wiem nawet jak sie podaje rozmiary szelek:oops: Ale tak jak napisałam, rozmiar jak na dalmatyńczyka albo małego i wątłego owczarka niemieckiego. Szelki się reguluje, więc można je będzie dopasowac do Kubusia. Ale czad, będą mogły pójść razem. Chyba zwariują z radości psiaki Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Milady napisał(a)::multi: Ale fajnie ;) numer konta podałam Szelki dla Perełki kosztowały chyba 18 zł i kupowałam je "na oko". Nie wiem nawet jak sie podaje rozmiary szelek:oops: Ale tak jak napisałam, rozmiar jak na dalmatyńczyka albo małego i wątłego owczarka niemieckiego. Szelki się reguluje, więc można je będzie dopasowac do Kubusia. Ale czad, będą mogły pójść razem. Chyba zwariują z radości psiaki Przelew poszedl dzisiaj :) Przyslij fotki ze spaceru psiakow :lol: Quote
pumcia02 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 giciorsko :) kiedy odbior szelek? :) wyjsc mozemy w ta sobote/niedziele, potem dopierop nastepna niedziela. z siekowa jedziemy nad morze Quote
siekowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dzięki dziewczyny :loveu::loveu: Jutro może uda nam się zrobić im jakieś ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń a na wspólny spacerek pewnie wyjdą za tydzień. Quote
pumcia02 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Perła ma ładne :P Kubuś nie ma zadnego sensownego. mysle ze za tydzien to on jeszcze poza azyl nie wyjdzie... Quote
siekowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Przecież ja nie mówie żeby jak najszybciej je zabrać razem na spacer poza azylem. Myślałam raczej o wspólnym spacerku po terenie azylu. :) Quote
pumcia02 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 eee Perełce to się już będzie nudziło :) ona chce poznawac swiat :) Quote
Milady Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Przyjade w sobote,moze się umówimy jakoś? Im wcześniej tym lepiej Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Milady napisał(a):Przyjade w sobote,moze się umówimy jakoś? Im wcześniej tym lepiej Jak tam drugi psiak - zadowolony z szelek :cool3: Quote
Milady Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Angie bede dopiero w najblizsza sobote, ale na pewno bedzie zadowolony :) nareszcie zaczna chodzic na spacerki :multi: Quote
Recommended Posts