Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale!!!! dziękuję :))) A Wy jej za każdym razem szelki zakładacie czy na razie ma je na stałe? A co z Kubusiem? Pewnie też by wyszedł z kojca ;)?

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale obróżke ma cały czas na sobie :) Z Kubsiem niestety raczej tak dobrze jak z nią nie pójdzie on jest bardzo lęlkiwy ale jeszcze zobaczymy wiem,że i on na spacer wyjdzie.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

kiepsciuchno, ale dzisiaj sie w koncu perelka doczekała :) trzesla sie jak galareta jak zakladalam jej szelki. za to pozniej... jak na zdjeciach :)
kubus chcial sie wymcknąć za nią

Posted

dzisiaj postanowilam ze nie wyjde z azylu poki nie zabiore sie za kubusia. No i się pieknie okazalo ze po malych klopotach zakladaniowych szelkowych obrozkowych wyszlysmy z oporem kubusia przed boks. chlopak zachowywal sie bardzo pieknie!!! przy okazji go wyczesalysmy i chodzilysmy z nim po terenie :multi::multi:
panikowal od czasu do czasu no ale coz sie dziwic, wybaczam mu cale ciagniecie mnie jako balastu ;)

wrocilysmy z kubusiem perelka stoi patrzy czemu wychodzimy bo przeciez i ona chciala isc na spacer! nie moglam jej odmowic, wzielysmy i ją :) Perelka to juz zupelnie bez problemu :)

Posted

To ja myślałam, że go razem z Perłą zabrałyście by pewniej się poczuł. Wcześniej jak widział wychodzącą Perłe to i on chciał wyjść. Mówiłam, że drugie szelki by się przydały. :lol:

super :multi: super :multi:

Błagam powiedz, że masz fotki!

Posted

koniecznie potrzebne drugie szelki, ale perelka normalnie w szoku byla ze to nie ona idzie hihi.
myslalam ze Kubuś będzie jednak z tych gryzacych, ale sie okazalo ze nie :)

nie mam zdjęć, nie mialam aparatu

Posted

[quote name='Milady']Perełka, której wątek ów dotyczy ma psiego kolegę w boksie. Kiedy zaczęła poznawać świat i wychodzić z boksu - również i Kuba zaczął prosić o wyjście w klatki, w której siedzi 3 lata. Perełka ma swoje szeleczki, a Kuba nie :) Dlatego szukamy osoby chętnej do ofiarowania szelek lub zakupienia nowych Kubusiowi. (Szelki dla psa postury małego owczarka niemieckiego)

Perełkę poznałam pośrednio mniej więcej dwa lata temu. Pośrednio, bowiem przygarnęłam jedno z jej dwoja dzieci, które urodziła i wychowywała w schronisku.

Tymczasem Perła do dziś nie znalazła domu. Ma małe szansę na adopcję. Jest pięknym psem, ale niezwykle nieufnym. Boi się człowieka i chowa do budy, kiedy widzi obcą osobę.

Szukam dla pieknej Perły domu i ochotników, którzy pomogą odzyskać jej wiarę w człowieka.

Perła przebywa w Azylu Pod Psim Aniołem.

Milady - jaki rozmiar i koszt szeleczek? Pls o podanie konta - przeleje na nie kwote zakupu :)
Angie :)

Posted

:multi: Ale fajnie ;)
numer konta podałam
Szelki dla Perełki kosztowały chyba 18 zł i kupowałam je "na oko". Nie wiem nawet jak sie podaje rozmiary szelek:oops: Ale tak jak napisałam, rozmiar jak na dalmatyńczyka albo małego i wątłego owczarka niemieckiego. Szelki się reguluje, więc można je będzie dopasowac do Kubusia.

Ale czad, będą mogły pójść razem. Chyba zwariują z radości psiaki

Posted

Milady napisał(a):
:multi: Ale fajnie ;)
numer konta podałam
Szelki dla Perełki kosztowały chyba 18 zł i kupowałam je "na oko". Nie wiem nawet jak sie podaje rozmiary szelek:oops: Ale tak jak napisałam, rozmiar jak na dalmatyńczyka albo małego i wątłego owczarka niemieckiego. Szelki się reguluje, więc można je będzie dopasowac do Kubusia.

Ale czad, będą mogły pójść razem. Chyba zwariują z radości psiaki

Przelew poszedl dzisiaj :) Przyslij fotki ze spaceru psiakow :lol:

Posted

dzięki dziewczyny :loveu::loveu: Jutro może uda nam się zrobić im jakieś ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń a na wspólny spacerek pewnie wyjdą za tydzień.