Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Lotka została dziś zawieziona przez edzię do lecznicy...zauważyłyśmy,ze robi siusiu na czerwono...ma mieć robiony test(z krwi) w kierunku babeszjozy...[/QUOTE]
Dziewczyny a może ona ma także cieczkę jak Ziomka...wskazuje na to zainteresowanie Karola...trzeba zgłosić to do lecznicy...

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny a może ona ma także cieczkę jak Ziomka...wskazuje na to zainteresowanie Karola...trzeba zgłosić to do lecznicy...[/QUOTE]

Może faktycznie. Całe szczęście , że jest przesadzona. Swoją drogą to niezły z Karola "ogier":evil_lol:

Posted

[quote name='edzia.71']Może faktycznie. Całe szczęście , że jest przesadzona. Swoją drogą to niezły z Karola "ogier":evil_lol:[/QUOTE]
A Karmel był grzeczny?

Posted

mamanabank napisał(a):
To kiedy Lotka leci do domu?

Dałam już telefon do schroniska pani,która była u nas w sobotę(tydzień przed świętami) i we wtorek miała dzwonić do schroniska...

Posted

Romka napisał(a):
Dałam już telefon do schroniska pani,która była u nas w sobotę(tydzień przed świętami) i we wtorek miała dzwonić do schroniska...

Miała dzwonić czy ma zadzwonić?

Posted

edzia.71 napisał(a):
Miała dzwonić czy ma zadzwonić?

Wtorek jest po świętach więc będzie dzwonić jutro...mam nadzieję...jeszcze jej przypomnę...