Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to Ty Edytko miałaś podobny wychów jak ja :):)

Zajrzyjcie na bazarek dla Amorka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202465-Ksi%C4%99garnia-Bazarek-dla-Amorka-do-22.02.2011-godz-22-00[/url]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202175-%C5%BBabka-%28Szafirkowa%29-ma%C5%82a-wychudzona-sunia-ma-DT%21Szukamy-domu-sta%C5%82ego%21-prosimy-o-pomoc?p=16329243#post16329243"]
[/URL]

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żabka po wizycie u weterynarza wybudza się z narkozy i wypoczywa. Wet. wyczyscił małej zabki, niektore musiał usunac, gdyż chwiały się w kazda strone. Żabcia dostala antybiotyk, srodek przeciwbolowy i tabletki do podawania, aby dziasła szybciej się zagoiły. Wet. pobrał jej krew do analizy- jutro beda wyniki. Ciezko bylo pobrac babulce krew z jej cienkich zylek, ale jakos sie udalo... Żabka ma ok. 12 lat (tak ocenił wet.), wazy 3,75 kg- co mnie zadziwilo, myslalam ze wazy mniej! Swoja droga po paru dniach widze roznice- Żabka przytyla:) Co jeszcze sie dowiedziałysmy... Żabce przeskakuje rzepka w tylnej łapce- można to zoperować, ale narazie chcemy zdiagnozowac jej ogolny stan zdrowia. Przez najblizsze dni Żabka moze jesc tylko "papki".

Posted

[quote name='Mysza2']biedna babulina Żabcia:).
Niech sobie odpoczywa i cieszy że jest bezpieczna:)
Dogo dzisiaj szaleje[/QUOTE]

oj strasznie, ciezko cokolwiek napisac;/ raz zaskoczy, a za chwile "database error";/

Troszke żabka pocierpi z tymi dziąsełkami, ale pozniej bedzie jej sie lepiej jadło :)

Posted

Dziewczyny, dzieki za opieke nad nia i relacje.
Musimy pozebrac o kase bo i za krew trzeba bedzie zaplacic i za diagnostyke odnosnie rzepki.
Czy mowil wet o bolesnosci? przeszkadza mocno malej?
Pytam bo zastanawiam sie czy operacja jest konieczna, mowil cos w tym kierunku?

Posted

[quote name='giselle4']Adka,Ewa dziekuje
mnie wczoraj nie było dane wejsc na dogo:(
szybko nadrabiam zaległosci[/QUOTE]

ja tez mialam nieziemskie problemy, aby cos zdzialac wczoraj. Ewa odebrala wyniki, po konsultacji z wetem napisze co wyszło z wynikow.

Posted

[quote name='giselle4']zapraszam Adka i do tych maluszkow

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202482-Dick-i-Kapri-dwa-maluszki-ktorym-ludzie-zgotowali-taki-los[/URL]-([/QUOTE]

zameldowalam sie na watku

Posted

[quote name='ciemnaczekolada']Cześć Żabulko :) Znałam niedawno taką Żabcię jak i Ty - znalazła dom (mam nadzieję na stałe) i Tobie również się uda :)[/QUOTE]

witamy na watku :) My tez mamy nadzieje, ze zabcia znajdzie dom stały. To naprawde przekochany piesek, ktory zasluguje na godne zycie u boku czlowieka. Ona nie wymaga wiele- nie jest wybredna, wychodzac na spacerek robi swoje i chce do domku. Ostatnio Ewa chciala przejsc sie kawałek z zabka, zabka doszła do domku sąsiadów po czym wrócila sie i ciagnela do domu. Ona potrzebuje człowieka, ktory ją pokocha, spokoju i ciepłego kącika.

Posted

[quote name='adkaaaaa5']witamy na watku :) My tez mamy nadzieje, ze zabcia znajdzie dom stały. To naprawde przekochany piesek, ktory zasluguje na godne zycie u boku czlowieka. Ona nie wymaga wiele- nie jest wybredna, wychodzac na spacerek robi swoje i chce do domku. Ostatnio Ewa chciala przejsc sie kawałek z zabka, zabka doszła do domku sąsiadów po czym wrócila sie i ciagnela do domu. Ona potrzebuje człowieka, ktory ją pokocha, spokoju i ciepłego kącika.[/QUOTE]
Wprost idealna dla starszej osoby.