Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia34']To dobrze ja jeszcze sie wypytam doktora o diagnoze.Mala zlosnico w gore.Bawcie sie dobrze w wekend.Buziaki.[/QUOTE]

Dziękujemy i też życzymy miłego weekendu :) Przy okazji hopam Żabke (zwaną przez Ewe żartobliwie Pędrakiem;) )

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia34']Pedraczku kochaj mocno Ewcie i badz spokojna.[/QUOTE]

oj kocha pędrak ewe kocha :) tylko ją- to piesek jednego własciciela, dlatego nadawałaby się dla samotnej osoby.

Posted

ŻABCIA TO NAPRAWDE MĄDRY PĘDRAK:) SIEDZIMY W POKOJU I NAGLE PRZEZ OKNO WLECIŁA MUCHA A JA DO żABKI GDZIE MUCHA GDZIE MUCHA I WSKAZUJE PALCEM DO GÓRY A ONA CHYC I PODSKAKUJE CHCĄC ZLAPAĆ OWADA I KŁAPIE MORDKĄ KŁAPIE,MUSZKA GDZIES ODLECIAŁA A ONA RTYMI SWOIMI OCZKAMI NA MNIE PATRZY JAK BY CZEKAŁA AZ ZNOWU POWIEM GDZIE TA MUCHA... CO PRAWDA ZLAPAC JEJ SIE NIE UDALO AZ TAK ZWINNA NIE JEST ALE WIE CO PANCIA DO NIEJ MÓWI:)

A TAK APROPO POWIESILAM OGLOSZENIE U SIEBIE W PRACY, WISI JUZ PONAD TYDZIEN KTOS NT TEL ZERWAŁ ALE DO DZIS NIKT NIE DZWONIL...NIKT NIE CHCE NASZEJ STAROWINKI;( jA JEDNAK NARAZIE SIE NIE ŁAMIE żABKA JEST U MNIE NA DT DOPIERO PONAD 3 MIESIACE WIEC DOSYC KRÓTKO,WIERZE ZE ZNAJDZIE SIE DLA NIEJ CZŁOWIEKZ KTORYM BEDZIE DO KONCA:) OGÓLNIE żABKA JUZ NIE CHRZĄKA CHYBA TABLETKA JEJ POMOGLA WSZYSTKO JEST OK

Posted

[quote name='basia34']Pedraczku pytam co U ciebie i czy wszystko okey.Pozdrawiam .[/QUOTE]

Wszystko ok u Żabci, Ewa chwilowo nie ma dostepu do dogo., komp sie posypał :( przy okazji hopaj pedraczku na pierwsza