Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Czolem Kasiasta:multi: co tam slychac u Lukasza>? moze znowu jakis tekscik smieszny powiedzial?:evil_lol::loveu: Quote
Kasia Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 cze wszystkim i każdemu z osobna :lol: [quote name='Pegaza'] Czolem Kasiasta:multi: co tam slychac u Lukasza>? moze znowu jakis tekscik smieszny powiedzial?:evil_lol::loveu:[/QUOTE] On cały czas coś tam gada, powtarza albo wymyśla.... Dziś byliśmy u lekarza bo znów jest przeziębiony a z racji tego, że 12 listopada mamy testy alergologiczne i mały musi być zdrowy to dostałam na Niego opiekę i tak se posiedzimy 2 tydnie w domku :lol: Dzisiaj powiedział pani doktor tak: [I]"Ja mam w domu kurtkę ze skóry i jestem figo-fago! I wszystkie dziewczyny z przedszkola są MOJE!!!"[/I] Kiedyś tam w radiowej reklamie usłyszał słowo MENOPAUZA, które bardzo wbiło mu się w główkę i ostatnio w sklepie gdy stałam przy kasie i płaciłam za zakupy zapytał się mnie: [I]"Mama, kto ma [/I][I]dzisiaj MENOPAUZĘ? Ta Pani?"[/I] - i pokazał paluszkiem na panią, która nas obsługiwała....:evil_lol: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 witam :loveu: Zabojcze teksty ma ten Twoj szkrab :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy się poniedziałkowo, twój synuś to musi być mega dziecię:evil_lol::evil_lol:nie nudzisz się z nim. Dynia super, ja niestety mam duzego syna więc dyni nie było:evil_lol:ale teksty też ma niezłe, tylko one mnie nie śmieszą:angryy::angryy:. Zapraszamy do naszej galerii.:lol::lol: Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [CENTER][I]Cześć Kasieńko :)[/I] [I]Łukaszek i jego teksty:evil_lol:[/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 witamy się wieczorowo :loveu: mały jest niezły, tylko że powtarza wszystko, dosłownie wszystko nawet to czego nie powinien :p zamiast zimno to mówi PIŹDZI, zamiast gorąco to jest GORKO, a jak mu coś nie wychodzi to jest JA PEDOLE! a ja przestałam już Go upominać, bo jak upominałam to jeszcze więcej tak mówił...a tak jak nie zwrócę uwagi na to to drugi raz nie powtórzy. od kilku dni chodzi po chałupie i gada sam do siebie: JACHA JACHA DYMI CZACHA! :evil_lol: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Przynajmniej macie wesolo w domu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Haha on jest swietny :lol: chcialabym go poznac na zywca i posluchac:loveu::lol: Quote
laurin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć Kasiu:multi: Ja bym tam chciała żeby Szymuś powtarzał nawet to czego nie powinien. Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Kasia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 dzień dobry :loveu: fajnie siedzieć sobie tak w domku i odpoczywać...czasami takie wolne wskazane jest :lol: [B] Aniu[/B], Łukaszek nie mówił prawie nic do momentu skończenia 3 lat. I nagle jakby jakaś blokada, puściła zaczął od razu składać zdania i powtarzać wszystko co usłyszy - teraz jest tak, że czasami to aż proszę się Go aby przestał już tyle klepać bo On nawet jak śpi to gada :evil_lol: Japak mu się nie zamyka wcale i co chwilę tylko CZEMU? DLACZEGO? I skubany podchwycił hasło BO NIE MA DŻEMU A MARMOLADA SIĘ NIE NADA! i każdemu teraz tak odpowiada, nawet Pani w przedszkolu :p Quote
Feigned Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 to z menopauzą najlepsze. :roflt: ale musicie mieć wesoło w domu :cool3: Quote
Kasia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 cze Magda :lol: no mamy wesoło, czasami aż za bardzo :evil_lol: dzisiaj malujemy łóżko na biało, Tomek je porozkręcał i powynosił do pokoju Małego by tam malować. Łukaszek był akurat u babci, gdy go przyprowadziłam z powrotem do domu i powiedziałam, że dzisiaj będziemy spać na podłodze bo łóżko jest rozkręcone to On na to kręcąc głową tylko jedno zdanie: JA PEDOLE!!! :p i zapomniałabym! zamiast do widzenia to jest NA GAZIE! - w każdej sytuacji, nawet jak wychodzimy z przedszkola czy ze sklepu :evil_lol: Quote
Feigned Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Kasia']cze Magda :lol: no mamy wesoło, czasami aż za bardzo :evil_lol: i zapomniałabym! zamiast do widzenia to jest NA GAZIE! - w każdej sytuacji, nawet jak wychodzimy z przedszkola czy ze sklepu :evil_lol:[/QUOTE] hej, hej :cool3: no nie mogę.. :evil_lol: z każdym nowym tekstem coraz bardziej poprawia mi się humor :lol: naprawdę genialny jest ten Twój Łukasz :loveu::evil_lol: a co słychać u Fidlastego? Quote
Kasia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Fidlasty zjadł mi jednego kapcia, takiego o: [url=http://www.allegro.pl/item774229519_774229519.html]Kapcie, bambosze SUPER cichobiezki!!! ESSENTIALS (774229519) - Aukcje internetowe Allegro[/url] kupiłam se je, miałam całe 2 dni a na trzeci ostał się już tylko jeden!!! on zawsze jak jestem w pracy leży z moimi kapciami, zawsze jeden jest wymemłany i wyśliniony ale do tej pory zawsze były całe...aż jednego zjadł :mad: a tak poza tym to dobrze u niego. zaś się robi większy na zimę, apetyt mu dopisuje :cool1: Quote
Feigned Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 no cóż.. nie spodobały mu się kapciuchy :shake::evil_lol: mi jak na razie tylko skarpet ubywa, kapci Axel nie rusza :lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Je jak to dobrze ze moje nic nie jedzą:evil_lol: szkoda kapcioszkow ale coz moze kolor mu nie przypasowal:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Kasik :loveu: Ja Fidkowi z pyszcza dziś wyjęłam mój nowiusieńki pilot od tv :evil_lol: Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hihi chyba nie od kapci rośnie na zimę :evil_lol: A tak swoją drogą to fajne te kapciuszki :loveu: Quote
megi82 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 witamy co do kapci-albo nie na jego gust,ale smakowicie wyglądały Quote
Kasia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 te kapcie mientkie są, dlatego mu się przypodobały :loveu: teraz łazi z tym drugim, którego mu dałam w prezencie :p i wiem, że drugi raz już sobie takich nie kupię choć bardzo wygodne były... teraz muszę nabyć takie z twardą podeszwą co by ich nie rozbroił za szybko... albo ino w samych zokach łazić...:cool1: i cze tak w ogóle :loveu: Quote
Recommended Posts