Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze wszystkim i każdemu z osobna :lol:

[quote name='Pegaza']
Czolem Kasiasta:multi:
co tam slychac u Lukasza>? moze znowu jakis tekscik smieszny powiedzial?:evil_lol::loveu:[/QUOTE]

On cały czas coś tam gada, powtarza albo wymyśla....
Dziś byliśmy u lekarza bo znów jest przeziębiony a z racji tego, że 12 listopada mamy testy alergologiczne i mały musi być zdrowy to dostałam na Niego opiekę i tak se posiedzimy 2 tydnie w domku :lol:
Dzisiaj powiedział pani doktor tak:
[I]"Ja mam w domu kurtkę ze skóry i jestem figo-fago! I wszystkie dziewczyny z przedszkola są MOJE!!!"[/I]

Kiedyś tam w radiowej reklamie usłyszał słowo MENOPAUZA, które bardzo wbiło mu się w główkę i ostatnio w sklepie gdy stałam przy kasie i płaciłam za zakupy zapytał się mnie: [I]"Mama, kto ma [/I][I]dzisiaj MENOPAUZĘ? Ta Pani?"[/I] - i pokazał paluszkiem na panią, która nas obsługiwała....:evil_lol:

Posted

Witamy się poniedziałkowo, twój synuś to musi być mega dziecię:evil_lol::evil_lol:nie nudzisz się z nim. Dynia super, ja niestety mam duzego syna więc dyni nie było:evil_lol:ale teksty też ma niezłe, tylko one mnie nie śmieszą:angryy::angryy:.
Zapraszamy do naszej galerii.:lol::lol:

Posted

witamy się wieczorowo :loveu:

mały jest niezły, tylko że powtarza wszystko, dosłownie wszystko nawet to czego nie powinien :p
zamiast zimno to mówi PIŹDZI, zamiast gorąco to jest GORKO, a jak mu coś nie wychodzi to jest JA PEDOLE!
a ja przestałam już Go upominać, bo jak upominałam to jeszcze więcej tak mówił...a tak jak nie zwrócę uwagi na to to drugi raz nie powtórzy.

od kilku dni chodzi po chałupie i gada sam do siebie: JACHA JACHA DYMI CZACHA! :evil_lol:

Posted

dzień dobry :loveu:
fajnie siedzieć sobie tak w domku i odpoczywać...czasami takie wolne wskazane jest :lol:
[B]
Aniu[/B], Łukaszek nie mówił prawie nic do momentu skończenia 3 lat. I nagle jakby jakaś blokada, puściła zaczął od razu składać zdania i powtarzać wszystko co usłyszy - teraz jest tak, że czasami to aż proszę się Go aby przestał już tyle klepać bo On nawet jak śpi to gada :evil_lol:
Japak mu się nie zamyka wcale i co chwilę tylko CZEMU? DLACZEGO? I skubany podchwycił hasło BO NIE MA DŻEMU A MARMOLADA SIĘ NIE NADA! i każdemu teraz tak odpowiada, nawet Pani w przedszkolu :p

Posted

cze Magda :lol:
no mamy wesoło, czasami aż za bardzo :evil_lol:

dzisiaj malujemy łóżko na biało, Tomek je porozkręcał i powynosił do pokoju Małego by tam malować. Łukaszek był akurat u babci, gdy go przyprowadziłam z powrotem do domu i powiedziałam, że dzisiaj będziemy spać na podłodze bo łóżko jest rozkręcone to On na to kręcąc głową tylko jedno zdanie: JA PEDOLE!!! :p

i zapomniałabym! zamiast do widzenia to jest NA GAZIE! - w każdej sytuacji, nawet jak wychodzimy z przedszkola czy ze sklepu :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']cze Magda :lol:
no mamy wesoło, czasami aż za bardzo :evil_lol:

i zapomniałabym! zamiast do widzenia to jest NA GAZIE! - w każdej sytuacji, nawet jak wychodzimy z przedszkola czy ze sklepu :evil_lol:[/QUOTE]

hej, hej :cool3:
no nie mogę.. :evil_lol:
z każdym nowym tekstem coraz bardziej poprawia mi się humor :lol:
naprawdę genialny jest ten Twój Łukasz :loveu::evil_lol:
a co słychać u Fidlastego?

Posted

Fidlasty zjadł mi jednego kapcia, takiego o:
[url=http://www.allegro.pl/item774229519_774229519.html]Kapcie, bambosze SUPER cichobiezki!!! ESSENTIALS (774229519) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

kupiłam se je, miałam całe 2 dni a na trzeci ostał się już tylko jeden!!! on zawsze jak jestem w pracy leży z moimi kapciami, zawsze jeden jest wymemłany i wyśliniony ale do tej pory zawsze były całe...aż jednego zjadł :mad:
a tak poza tym to dobrze u niego. zaś się robi większy na zimę, apetyt mu dopisuje :cool1:

Posted

te kapcie mientkie są, dlatego mu się przypodobały :loveu:
teraz łazi z tym drugim, którego mu dałam w prezencie :p i wiem, że drugi raz już sobie takich nie kupię choć bardzo wygodne były...
teraz muszę nabyć takie z twardą podeszwą co by ich nie rozbroił za szybko...
albo ino w samych zokach łazić...:cool1:

i cze tak w ogóle :loveu: