karkakarka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam, a mnie denerwują cwaniaczki, które wpadają na pasy i myślą że są tacy fajowi, że im wszystko wolno... Pozdrawiam :) Quote
Pegaza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No nie tylko trza patrzec na ludzi idacych, na tych co jezdza rowniez niektorym to bym ryje obila za te chamskie jazdy na drodze:mad: Be a ja na zielonym przechodzilam z wozkiem i jeden taki wariat by w nas wjechal :mad: a mojej mamie to samo sie przytrafilo.. oj Madzia taka smierc brr a kierowca tez biedny bo ma na sumieniu babcie..:roll: Quote
tigrunia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Pegaza']No nie tylko trza patrzec na ludzi idacych, na tych co jezdza rowniez niektorym to bym ryje obila za te chamskie jazdy na drodze:mad: Be a ja na zielonym przechodzilam z wozkiem i jeden taki wariat by w nas wjechal :mad: a mojej mamie to samo sie przytrafilo.. [/quote] No też fakt :eviltong: I rowerzyści też zagrożenie stwarzają :cool1: No jak miałaś zielone to faktycznie nie ciekawie :shake: Dobry dzień :multi: Ja po pracy, po śniadanku i zaraz idę spać :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 rowerzyści to chyba największa zmora - dla nich to żadne znaki ani przepisy nie istnieją, oni mają zawsze i wszędzie pierwszeństwo (w ich mniemaniu)! najgorsze to są klempy na rowerach, jadą środkiem, nie patrzą na boki a jak chcą skręcać to skręcają nie dając przy tym żadnych znaków :shake: idę zaraz na fryzurę do fryca a potem prysznic, makijaż i dawaj na weselicho :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Cze Kasik :loveu: Tańcuj na weselu, tańcuj! I napisz jak było :) Quote
tigrunia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No no .. baw się dobrze i na fotki czekamy :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy i życzymy miłego zabawy :) Quote
Pegaza Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To Cie jutro beda nogi bolec a bolec..:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fidelkowa czy Ty dzis masz zatrucie ehm ehm>?:cool1::evil_lol: postanowione ide:cool1: tylko teraz musze popytac gdzie sie mam zapisac.. u nas jest ta babska szkola jazdy ktora byla na tnv pokazywana moze tam..:roll: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ooo, Daria, skusiłaś się też na prawko? :cool3: Jaka babska szkoła? Ja kojarzę tylko taki program, kieeeeedyś, dawno leciał, taka babka przy sobie i facet ślunzak jako instruktorzy :razz: i pokazywali nagrania z kursu. Ale głąby się czsami trafiały :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']Ooo, Daria, skusiłaś się też na prawko? :cool3: Jaka babska szkoła? Ja kojarzę tylko taki program, kieeeeedyś, dawno leciał, taka babka przy sobie i facet ślunzak jako instruktorzy :razz: i pokazywali nagrania z kursu. Ale głąby się czsami trafiały :evil_lol:[/quote] No wiesz Madzia ja sie boje tego ale zmusza mnie do tego sytuacja bo od przyszlego roku bede dziennie dojezdzac do roboty a teraz tez mam sporo km fakt ze tylko 1 w tygodniu ale jednak... no dobrze kojarzysz wlasnie ta babka a ten facet juz nie prowadzi niestety a on mieszka w zasadzie 2 bloki odemnie:p Quote
madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Pegaza'] a ten facet juz nie prowadzi niestety a on mieszka w zasadzie 2 bloki odemnie:p[/QUOTE] No co Ty! Ale numer :lol: Quote
Mała Rita Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cze :loveu: A Kasik to gdzie? Nie odezwala sie po weselu Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']No co Ty! Ale numer :lol:[/quote] No fajny ma czarno kremowy samochodzik:cool1: a szkoda ze nie prowadzi juz bo do niego bym poszla hehe Quote
madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A na jakich autach są kursy na Sląsku? Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']A na jakich autach są kursy na Sląsku?[/quote] ja Ty mi mow hehe jak ja dzis do tego powaznie podeszlam..bede dopiero sie rozgladac na necie Quote
madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Myślałam, ze może zwróciłaś uwagę jakie elki w mieście jeżdzą :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']Myślałam, ze może zwróciłaś uwagę jakie elki w mieście jeżdzą :eviltong:[/quote] haha nie zwrocilam:evil_lol: od jutra sie przypatrze:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 cze Wam :loveu: u nas na szczęście uczyli mnie na Fordzie i Renault Clio czyli na tych samych, na których egzaminują :lol: nie musiałam się obawiać, że trafię na takie na którym nie jeździłam... po weselu OK, było tak sobie...zdjęć swoich/naszych nie mam prawie nic - 2 czy 3 swoje, jedno Małego i jedno wspólne ale takie nijakie bo robione przez kogoś i takie zamazane wyszło...:cool1: Quote
Kasia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [B]Madźka,[/B] sprzedaję swoją Sigmę 17-70 F/2.8-4.5 - słyszałaś może kto chciałby nabyć takie cuś? na razie wystawiłam na allegro, są juz telefony i obserwacje...ale póki co nikt konkretny. Quote
madziasto4 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie, nie słyszałam, ale ktos się napatoczy to dam znać :) Ja jeździłam i zdawałam na Grande Punto, w każdym regionie Polski na czym innym się jeździ :lol: Dlatego jestem ciekawa jak tam u D-E :razz: Quote
karkakarka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witam babska szkołą jazdy jest w gliwicach :) A uczą jeździć przeważnie na punto i na fiestach :) Pozdrawiam :) Quote
Pegaza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Racja widzialam ne necie ze punciaki mają:roll: cze Kas, czyli zadnej fotki wesela niet:roll: szkoda Quote
Recommended Posts