Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie tylko trza patrzec na ludzi idacych, na tych co jezdza rowniez niektorym to bym ryje obila za te chamskie jazdy na drodze:mad:

Be a ja na zielonym przechodzilam z wozkiem i jeden taki wariat by w nas wjechal :mad: a mojej mamie to samo sie przytrafilo..

oj Madzia taka smierc brr a kierowca tez biedny bo ma na sumieniu babcie..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']No nie tylko trza patrzec na ludzi idacych, na tych co jezdza rowniez niektorym to bym ryje obila za te chamskie jazdy na drodze:mad:

Be a ja na zielonym przechodzilam z wozkiem i jeden taki wariat by w nas wjechal :mad: a mojej mamie to samo sie przytrafilo..

[/quote]
No też fakt :eviltong: I rowerzyści też zagrożenie stwarzają :cool1:

No jak miałaś zielone to faktycznie nie ciekawie :shake:

Dobry dzień :multi:
Ja po pracy, po śniadanku i zaraz idę spać :loveu: :evil_lol:

Posted

rowerzyści to chyba największa zmora - dla nich to żadne znaki ani przepisy nie istnieją, oni mają zawsze i wszędzie pierwszeństwo (w ich mniemaniu)! najgorsze to są klempy na rowerach, jadą środkiem, nie patrzą na boki a jak chcą skręcać to skręcają nie dając przy tym żadnych znaków :shake:

idę zaraz na fryzurę do fryca a potem prysznic, makijaż i dawaj na weselicho :loveu:

Posted

Fidelkowa czy Ty dzis masz zatrucie ehm ehm>?:cool1::evil_lol:

postanowione ide:cool1: tylko teraz musze popytac gdzie sie mam zapisac..
u nas jest ta babska szkola jazdy ktora byla na tnv pokazywana moze tam..:roll:

Posted

Ooo, Daria, skusiłaś się też na prawko? :cool3:
Jaka babska szkoła? Ja kojarzę tylko taki program, kieeeeedyś, dawno leciał, taka babka przy sobie i facet ślunzak jako instruktorzy :razz: i pokazywali nagrania z kursu.
Ale głąby się czsami trafiały :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Ooo, Daria, skusiłaś się też na prawko? :cool3:
Jaka babska szkoła? Ja kojarzę tylko taki program, kieeeeedyś, dawno leciał, taka babka przy sobie i facet ślunzak jako instruktorzy :razz: i pokazywali nagrania z kursu.
Ale głąby się czsami trafiały :evil_lol:[/quote]

No wiesz Madzia ja sie boje tego ale zmusza mnie do tego sytuacja bo od przyszlego roku bede dziennie dojezdzac do roboty a teraz tez mam sporo km fakt ze tylko 1 w tygodniu ale jednak...
no dobrze kojarzysz wlasnie ta babka
a ten facet juz nie prowadzi niestety a on mieszka w zasadzie 2 bloki odemnie:p

Posted

[quote name='madziasto4']Myślałam, ze może zwróciłaś uwagę jakie elki w mieście jeżdzą :eviltong:[/quote]
haha nie zwrocilam:evil_lol:
od jutra sie przypatrze:evil_lol:

Posted

cze Wam :loveu:

u nas na szczęście uczyli mnie na Fordzie i Renault Clio czyli na tych samych, na których egzaminują :lol:
nie musiałam się obawiać, że trafię na takie na którym nie jeździłam...

po weselu OK, było tak sobie...zdjęć swoich/naszych nie mam prawie nic - 2 czy 3 swoje, jedno Małego i jedno wspólne ale takie nijakie bo robione przez kogoś i takie zamazane wyszło...:cool1:

Posted

[B]Madźka,[/B] sprzedaję swoją Sigmę 17-70 F/2.8-4.5 - słyszałaś może kto chciałby nabyć takie cuś?
na razie wystawiłam na allegro, są juz telefony i obserwacje...ale póki co nikt konkretny.

Posted

Nie, nie słyszałam, ale ktos się napatoczy to dam znać :)

Ja jeździłam i zdawałam na Grande Punto, w każdym regionie Polski na czym innym się jeździ :lol: Dlatego jestem ciekawa jak tam u D-E :razz: