Pegaza Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witam:loveu: po zakupach tescowych boli mnie łepetyna:placz: a Kasia dziś wita męza o tak;) [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/10outthedoor.gif[/IMG] chyba dzis na Kasie liczyć nie możemy ani jutro ani pojutrze taa oni teraz będą przez miesiąć sufit tylko oglądać....:diabloti: Quote
tigrunia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Masz racje.. teraz im łóżko pójdzie :evil_lol: Co tu taka cisza na dogo zapanowała?? Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Halo jezdem! Przylazłam z sajgonkami :eviltong: Fidlasta będzie się dzisiaj cały wieczór i całą noc witać z Tz-tem :eviltong: Quote
koregra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witam :p A to dziś wielki powrót ale trafiłam:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Przylizlam powiedziec czesc, chociaz Kasia to pewnie przeczyta za rok moze dwa... albo w marcu dopiero :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Przylizlam powiedziec czesc, chociaz Kasia to pewnie przeczyta [B]za rok moze dwa[/B]... albo w marcu dopiero :evil_lol:[/QUOTE] Albo schodami na strych... Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']Albo schodami na strych...[/QUOTE] Na schodach na strych?? :crazyeye: Jesoooo :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Na schodach na strych?? :crazyeye: Jesoooo :evil_lol:[/QUOTE] I będą wystrychnięci na dudka. Albo wydudkani na strychu :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Kurna, twardo się witają... Ciekawe czy jutro się Kasia odezwie :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='madziasto4']I będą wystrychnięci na dudka. Albo wydudkani na strychu :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE] Hihi chyba raczyj wydudkani co niektorzy :evil_lol: [quote name='madziasto4']Kurna, twardo się witają... Ciekawe czy jutro się Kasia odezwie :razz:[/QUOTE] Wlasnie se przyszlam powiedziec, ze witaaaaaaajom sie, oj witajooooom :megagrin: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dobry Kasieńko .. Odsypiaj to witanie i przyłaź tu prędko :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Halo Kasia:p a Tomek przywiozł jakies fajne prezenciki?:eviltong: pozdrowionka Quote
Sara_i_Aris Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cześć Kasiu. Wracaj do nas prędko! A jak Łukaszek? Ucieszył się, że tatuś wrócił? Fidlasty to pewnie swego pana nawet na krok nie odpuszcza :lol: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ło raaaany, jeszcze się witają :evil_lol: Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No długo się nie widzieli to długo się witają:lol: Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Sratatata majtki z drutu :evil_lol: Jestem i juz się nie witam...nawet zdążyłam się pokłócić :p Sufitu tyz nie będę cały czas oglądać!!! Miałam wymianę komputera z z pozyczonego na własnego i troche problemów było z ponownym podłączenie netu. Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Kasia'] Jestem i juz się nie witam...nawet zdążyłam się pokłócić :p Miałam wymianę komputera z z pozyczonego na własnego i troche problemów było z ponownym podłączenie netu.[/QUOTE] Szybki Bill jesteś :evil_lol: I co, wszystko sprawne bo naprawie? Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Działa ino jakies takie spowolnione to wszystko jest...:roll: TZ filmy jakieś ściaga to moze dlatego tak mi muli. Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zapewne, u mnie podobnie jak cosik innego robimy w necie ;) Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nooo .. widze,ze Kasienka juz wróciła :evil_lol: I jak było ? Ach.. zaraz sie pokłóciliście .. nieładnie ! :shake: Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Cze Kamilko :loveu: Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Kasia']Cze Kamilko :loveu: Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol:[/quote] O matko .. toć ja myślałam, że gorzej być nie może! Ja sie tak kłóce ze swoim, że szok!! Chyba codziennie i dosłownie o wszystko! Dziś prawie do Ikei nie pojechałam bo tak mnie wkurzył :angryy: Malowałam sie to mi zasłonił okno wiec mu powiedziałam, że mi przeszkadza to sie zaraz zdenerwował a ja jeszcze bardziej :evil_lol: Czasami są akcje nieziemskie ale nikt się nie bije i przemocy nie używa.. jeszcze :mad: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 haha oj dziewczyny ja juz jestem po dotarciu sie.. teraz kochamy sie jak gołąbki chociaż czasem....:angryy: no wkurzam go On mnie jak to w zyciu... ale o drobiazgi sie juz nie klócimy szkoda na to czasu... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć kasiu :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cholewciaa te Wasze galeryje rozsratają sie w zastraszającym tempie.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gdzie byłas tak w ogole, skoro wrocilas juz? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i co u chlopakow wszytskich :cool3: wszytsko wporzo :lol:?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Buziaczki i miziaczki dla Fidlastego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts