Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam:loveu:
po zakupach tescowych boli mnie łepetyna:placz:
a Kasia dziś wita męza o tak;)
[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/10outthedoor.gif[/IMG]

chyba dzis na Kasie liczyć nie możemy ani jutro ani pojutrze taa oni teraz będą przez miesiąć sufit tylko oglądać....:diabloti:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']I będą wystrychnięci na dudka.

Albo wydudkani na strychu :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE]

Hihi chyba raczyj wydudkani co niektorzy :evil_lol:

[quote name='madziasto4']Kurna, twardo się witają...
Ciekawe czy jutro się Kasia odezwie :razz:[/QUOTE]

Wlasnie se przyszlam powiedziec, ze witaaaaaaajom sie, oj witajooooom :megagrin:

Posted

Sratatata majtki z drutu :evil_lol:

Jestem i juz się nie witam...nawet zdążyłam się pokłócić :p
Sufitu tyz nie będę cały czas oglądać!!!

Miałam wymianę komputera z z pozyczonego na własnego i troche problemów było z ponownym podłączenie netu.

Posted

[quote name='Kasia']
Jestem i juz się nie witam...nawet zdążyłam się pokłócić :p

Miałam wymianę komputera z z pozyczonego na własnego i troche problemów było z ponownym podłączenie netu.[/QUOTE]
Szybki Bill jesteś :evil_lol:

I co, wszystko sprawne bo naprawie?

Posted

Cze Kamilko :loveu:

Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Cze Kamilko :loveu:

Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol:[/quote]
O matko .. toć ja myślałam, że gorzej być nie może! Ja sie tak kłóce ze swoim, że szok!! Chyba codziennie i dosłownie o wszystko! Dziś prawie do Ikei nie pojechałam bo tak mnie wkurzył :angryy: Malowałam sie to mi zasłonił okno wiec mu powiedziałam, że mi przeszkadza to sie zaraz zdenerwował a ja jeszcze bardziej :evil_lol: Czasami są akcje nieziemskie ale nikt się nie bije i przemocy nie używa.. jeszcze :mad:

Posted

haha
oj dziewczyny ja juz jestem po dotarciu sie..
teraz kochamy sie jak gołąbki chociaż czasem....:angryy: no wkurzam go On mnie jak to w zyciu...

ale o drobiazgi sie juz nie klócimy szkoda na to czasu...

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć kasiu :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cholewciaa te Wasze galeryje rozsratają sie w zastraszającym tempie.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gdzie byłas tak w ogole, skoro wrocilas juz? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i co u chlopakow wszytskich :cool3: wszytsko wporzo :lol:?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Buziaczki i miziaczki dla Fidlastego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]