Mona4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 aaaaaa to niema tak zle ,czyli dogomaniaczki lubia pospac:lol: Weszlam wczoraj o 23 na Alegro ale WOSP. Fajne zeczy tam mozna wylicytowac,dla orkiestry. Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ej zaś posty znikają :crazyeye: Moje na pewno!!! Madźka a ty co w chałupie robisz??? Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Ej zaś posty znikają :crazyeye: Moje na pewno!!! Madźka a ty co w chałupie robisz???[/QUOTE] Mnie nic nie znika jeszcze :hmmmm: A se siedzę, bo się źle czuję.. Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nastepna wagarowiczka no .. :shake: Co sie dzieje z tą dzisiejszą młodzieżą :shake: Dobry Fidlaki :multi: Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 co za zmiany nowe banerki:loveu: aa tak wogle to cześć:p nie nadrabiam nawet nie wiem co pisałyście lece dalej... Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/137/77ae0261f20f97a2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Nie ciele-mele ino Łukaszek miał dla niego czekoladki w rączce :eviltong: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/137/334f391a76eabd17.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/137/14415727b2d27fee.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Nie ciele-mele ino Łukaszek miał dla niego czekoladki w rączce :eviltong:[/QUOTE] A próbuje mu wydawać jakieś komendy?:evil_lol: Aa, i albo nie czytałam jak się ma nowe posłanko Łukaszka, albo nie powiedziałaś jeszcze :hmmmm: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4'] A próbuje mu wydawać jakieś komendy?:evil_lol: Aa, i albo nie czytałam jak się ma nowe posłanko Łukaszka, albo nie powiedziałaś jeszcze :hmmmm: [/quote] Hahahihi, a jak myśisz co mu wtedy mówi? :evil_lol: Pisałam rano i gdzieś wsiąkło mojego posta ;) Posłanko jest praktycznie nieużytkowane, tzn. Fidlak je omija szerokim łukiem a Łukaszek gromadzi w nim swoje zabawki i inne różne skarby. Poczekam jeszcze trochę i jeśli nic się nie zmieni to chyba je komuś odsprzedam...:roll: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Hi hi szkoda poslanka :evil_lol: [/quote] Nie chcesz dla swoich ogonów? Za pół ceny Ci opylę :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Nie chcesz dla swoich ogonów? Za pół ceny Ci opylę :evil_lol:[/QUOTE] Z zawartością? :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Z zawartością? :evil_lol: [/quote] O tak, te Łukaszkowe skarby (graty!) z przyjemnością oddam :p Resztę zostawiam dla siebie :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']O tak, te Łukaszkowe skarby (graty!) z przyjemnością oddam :p Resztę zostawiam dla siebie :eviltong:[/QUOTE] E to ja myslalam, ze Łukaszek wchodzi do zestawu. Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] E to ja myslalam, ze Łukaszek wchodzi do zestawu. [/quote] Nigdy, za żadne skarby!!!!!!! Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/100/989be0e770e97129.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/138/9feb7107ce8c48f0.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale ten fidlasty ma ładne oczyska, no :hmmmm: Quote
Mona4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witam śpiochy:lol: Na taka pogode najlepsza z rana gorą:kaffee_2:ca kawa Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hej kasiu:loveu: wiesz co ale on na tych fotkach ma smutne oczy on tęskni za tomkiem:roll: kiedy on wraca? Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Pegaza'] hej kasiu:loveu: wiesz co ale on na tych fotkach ma smutne oczy on tęskni za tomkiem:roll: kiedy on wraca? [/quote] Na pewno za Nim bardzo tęskni bo to jego ukochany Pańcio :loveu: Ja jestem bo jestem ale to Tomka On uwielbia... A wraca teraz na weekend ;) Cze Moniko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia'] A wraca teraz na weekend ;) [/QUOTE] Juz na zawsze? :loveu: Suuuper :grins: Ino martwi mnie jedno... Znowu nie bedziesz miala czasu na dogo buu. Dobry Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Juz na zawsze? :loveu: Suuuper :grins: Ino martwi mnie jedno... Znowu nie bedziesz miala czasu na dogo buu. Dobry Kasiu :loveu: [/quote] W marcu znów wyjeżdża na 4 miesiące...nie do pracy ale z pracy ;) No, skończy sie cowieczorne siedzenie na dogo...teraz tylko z doskoku będę. Dobry Anuś :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']W marcu znów wyjeżdża na 4 miesiące...nie do pracy ale z pracy ;) No, skończy sie cowieczorne siedzenie na dogo...teraz tylko z doskoku będę. Dobry Anuś :loveu:[/QUOTE] Toc Ty Kasiu slomiana wdowa bydziesz znowu jak nic. My nie chcemy doskoku :placz: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Toc Ty Kasiu slomiana wdowa bydziesz znowu jak nic. My nie chcemy doskoku :placz: [/quote] Ale nie będę wtedy przynajmniej z doskoku ino zaś cały czas :evil_lol: Quote
Recommended Posts