madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Echh, jesteście bezlitosne :shake: Tak! Mogę zbierać smiecie i sprzątac psie qpy do końca życia, tylko wybaczcie ::Rose::Rose:[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka']Madzka... i co z nia zrobimy?[/quote] Hmmm..:hmmmm: Ja bym się nie zgodziła, żeby mogła sobie wybrać karę. Bo co to za kara, jak Figa sobie ją sama wybrała :niewiem: [quote name='Anusia & Alutka'] Ale po co sie ukrywac? Ja se czasem przychodze, pacze nikogo zielonego nie ma i ide. A moze Ty jestes.. i gdybys sie nie ukrywala, to bym zostawala... Cze.[/QUOTE] Kasia się pewnie dlatego ukrywa, żeby trzymać fason- że niby wcale nie jest uzależniona od dogo, bo przecież jej wcale nie ma.:razz: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Kasia się pewnie dlatego ukrywa, żeby trzymać fason- że niby wcale nie jest uzależniona od dogo, bo przecież jej wcale nie ma.:razz: [/quote] Haha, ja to przecie juz kiedys rzekłam, że chyba uzalezniona jestem bo nawet 3 tydnie reklamacji nie umim wytrzymać i kombinowałam jak tu pożyczyć na ten czas komputera se od kogoś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cześć Kasiu :multi: Jak sie ma Fidlasty? Odwiedza Cię czasem? :razz: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Witaj Beatko :loveu: Nie odwiedza niestety...to ja muszę tam do niego zachodzić aby się nim choć troszkę nacieszyć :lol: Dzis sobie poszłam i zabrałam go na dłuuugi spacerek :loveu: Juz nie mogę sie doczekać powrotu Tomka, w końcu zabiorę Fidelka do siebie!!!! Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Kasia'] Juz nie mogę sie doczekać powrotu Tomka, w końcu zabiorę Fidelka do siebie!!!![/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie czeka cholera na męża, tylko za psem tęskni hiih:evil_lol: A Łukaszek tęskni z tatą albo Fidlakiem? Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie czeka cholera na męża, tylko za psem tęskni hiih:evil_lol: A Łukaszek tęskni z tatą albo Fidlakiem? [/quote] Pogadamy za kilka lat :evil_lol: Łukaszek nie bardzo jeszcze jarzy o co chodzi i że taty nie ale za to jak zapytam Fidleka: "Gdzie jest Pan, Fidelku?" to zaczyna sie głośne i przeciagłe szczekanie z zawodzeniem :lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Kasia']Pogadamy za kilka lat :evil_lol: Łukaszek nie bardzo jeszcze jarzy o co chodzi i że taty nie ale za to jak zapytam Fidleka: "Gdzie jest Pan, Fidelku?" to zaczyna sie głośne i przeciagłe szczekanie z zawodzeniem :lol:[/QUOTE] Dobra, dobra :evil_lol: No taaak, psina tęskni.. Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dobry Kasiu, [COLOR=paleturquoise]My wczoraj mieliśmy pogrzeb, trzeci w grudniu.[/COLOR] Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 W końcu udało się i moim światecznym pazurkom zrobić zdjęcie :lol: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/1617/tnobraz123un7.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3936/tnobraz124ws1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76'] Dobry Kasiu, [COLOR=paleturquoise]My wczoraj mieliśmy pogrzeb, trzeci w grudniu.[/COLOR] [/quote] Doby Aguś :loveu: Ja też wczoraj byłam na pogrzebie u tego kolegi. To była tragedia co tam się działo :-( Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Kasia']Doby Aguś :loveu: Ja też wczoraj byłam na pogrzebie u tego kolegi. To była tragedia co tam się działo :-([/quote] Bo to koszmar jest, tragedia taka, że żadne słowa nie oddadzą tego co czuje serce... Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kasiu pazurki śliczne :loveu: Ale się ostatnio smutno dzieje na dogo .. :-( Quote
PositiveThought Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kasiu, rodzinnych, świątecznych, ciepłych Świąt, [COLOR=PaleTurquoise]Wigilia w poniedziałek niestety, ale to chyba dzień pracujący - hurra![/COLOR] wyściskaj całą rodzinkę! Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Anusia chyba ma podobną kolorystykę, tylko wzorek inny na paznokciach. Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='PositiveThought'] Kasiu, rodzinnych, świątecznych, ciepłych Świąt, [COLOR=paleturquoise]Wigilia w poniedziałek niestety, ale to chyba dzień pracujący - hurra![/COLOR] wyściskaj całą rodzinkę! [/quote] Dzięki Atka :loveu: Niestety, ten poniedziałek jest dla mnie dniem wolnym od pracy :placz: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tiiiii, ale masz Fidlasta fajowe pazury :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 A wiesz, ze mi sie też podobają :loveu: Tak jak od 2 lat sobie je robię tak teraz jestem trzeci raz tak naprawdę zadowolona!!!! Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Są naprawdę fajne, podobają mi się :loveu: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Nie wydaje ci się Madźka że pusto tu jakos dzis na galeryjach...? :roll: Brakuje jednego człeka..... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No pusto, pusto właśnie.. Ludzie, bo się przepracujecie! Baczność, w prawo zwrot, do galeryjek marsz! :grins: Ale mnie ryło szczypie, bo posoliłam se i popieprzyłam cebulę sporo.. Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Ale mnie ryło szczypie, bo posoliłam se i popieprzyłam cebulę sporo..[/quote] Haha, ja dzisiaj jadłam obiad u mojej mamy - pieczeń wieprzową zrobiła, tak ją przyprawiła i posoliła że gdy po obiedzie pojechałyśmy z siostrą do Opola na końcowe zakupy prezentowe ( 20 minut drogi samochdem) to wychlałam całą butlę wodzionki mineralnej 1,5 litra tak mnie suszyło :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Fidlasta ale fajne pazury :loveu: [quote name='Aga76']Anusia chyba ma podobną kolorystykę, tylko wzorek inny na paznokciach.[/QUOTE] Tak jest! [quote name='Kasia']Nie wydaje ci się Madźka że pusto tu jakos dzis na galeryjach...? :roll: Brakuje jednego człeka.....[/QUOTE] Ze MNIE? :loveu: :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: :tree1::tree1::tree1: No, a zatem nadejszła ta wiekopomna chwila, że se przyszłam życzenia składać. Życzę Ci Kasiu i reszcie ogonów wszystkiego co sobie wymarzycie, zdrówka, szczęścia i sznaucerki :loveu: zeby TZ szybciutko wrocil i juz nigdy nie musial wyjezdzac [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Zeby T zaraza jaka wziela, a jak sie nie da, to zeby chociaz sie zmienila na lepsiejsze.[/SIZE][/COLOR] tego wlasnie zycze Wam ja i reszta ogonow :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy][B]Kasieńko Kochana...Z okazji Świąt bożego Narodzenia Twobie całej twojej rodzince i Fidlastemu zyczymy [/B][/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy][B]Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Twoje święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku. Wesołych Świąt!![/B][/COLOR][/FONT][/I] [B][COLOR=navy][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/1069/katnv6qq9.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/CENTER] Quote
Kasia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękujemy za piękne życzenia :calus: My również jeszcze raz złożymy wszystkim, tym którym już życzyłam i tym o których zapomniałam a tego nie chciałam...:oops: Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, [SIZE=2] że może z niej uczynić Betlejem [/SIZE] [SIZE=2]Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, [/SIZE] [SIZE=2]że może przyjąć nowo narodzoną miłość...[/SIZE] [SIZE=2]do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja [/SIZE] [SIZE=2]a miłość przyjdzie sama... [/SIZE] [SIZE=2]Radosnych Świąt![/SIZE] Życzy Kasia z łukaszkiem i Fidelkiem. Quote
Recommended Posts