Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wróciłam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] dobry Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kołderke zostawiłaś, myckę i kawusię ze sobą zabrałaś :loveu: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Kołderke zostawiłaś, myckę i kawusię ze sobą zabrałaś :loveu:[/quote] Tak, mycka taka prawie mikołajowa jest. Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Wróciłam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] dobry[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin:[/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=navy]Cześć wszystkim :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 To macie wesolutko Kasieńko :lol: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Biedny Matuś, taki stressss :evil_lol:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Hihi stessss to ma papug wkońcu to na niego Matus poluje :diabloti:[/COLOR][/I][/CENTER] [quote name='Kasia']To macie wesolutko Kasieńko :lol:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Oj wesoło Matuś robi wszystko by nie było w domu nudno ale mojej cierpliwości brało bo tak zawodzi już od 7 wiec biore go na smycz i ide wymrozić go straci troche energi to bedzie spokojniej :diabloti:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76'] Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll: [/quote] W zamkniętej klatce? Jak tego dokonali?....na zawał kanarek umarł? :roll: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]oj oj biedny ptasiek [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=navy]A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Cześć wszystkim :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Aaaaa hihihihi Agus odpowiadaj :megagrin: U mnie sie zwierzaki z szynszyla integruja :grins: [quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:[/QUOTE] :roflt: to juz wiem po kim ona taka... kreatywna :roflt: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']W zamkniętej klatce? Jak tego dokonali?....na zawał papug umarł? :roll:[/quote] To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ...[/QUOTE] :roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll:[/QUOTE] Moje te tamte se czasem golebia zlapia i konsumuja :roll: :roflt: cala sytuacja mnie rozwala. Juz widze takie dwa jednomyslne wlochacze skradajace sie po zoltego :roflt: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No ale przy takiej konsumpcji to co się dzieje z piórami? :roll: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]oj oj biedny ptasiek [/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=navy][COLOR=magenta]A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał[/COLOR] :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER] [/quote] Ooo jak mi przykro [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] [quote name='Kasia']Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll:[/quote] Ale tylko troszkę, niewiele... zostawili, żeby ktoś pióra wyrwał i gołąbki na obiad zrobił. [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]rodzice... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']No ale przy takiej konsumpcji to co się dzieje z piórami? :roll:[/QUOTE] Jak na piora przystalo, lataja wszedzie :roll: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Czyli są wypluwane :p No ale może sie tak zdażyć, że gdzieś tam sie zatrzyma w gardziołku jakimś i sie krztusić można.... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76'] Ale tylko troszkę, niewiele... zostawili, żeby ktoś pióra wyrwał i gołąbki na obiad zrobił. [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]rodzice...[/QUOTE] Eeee jak troszeczke, to o co wogole to halo :niewiem: I tak sie dziwie ze Kapryska taka normalna jest :evil_lol: Majac w swoim genomie taka mieszanke genow :evil_lol: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Hej Fidlaki! To się uśmiałam:evil_lol: Wy to jesteście takie twórcze po 10 (i wieczorem i rano). Biedne kanarki. Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Cze Władzencjo :loveu:[/quote] Władzencja ma nowe zadanie rozkręcić konkurs... ostatnio było tyle narzekania, że nie ma konkursów, a jak jest to nikt się nie zgłasza:mad: Ja czekam na zdjęcie Fidlastego cobym je mogła zgłosić:eviltong: Ale mamy jeszcze czas.... choinka ubrana? Quote
Recommended Posts