Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']Wróciłam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] dobry[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin:[/COLOR][/I]
[I][/I]
[I][COLOR=navy]Cześć wszystkim :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy] A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76']Biedny Matuś, taki stressss :evil_lol:[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Hihi stessss to ma papug wkońcu to na niego Matus poluje :diabloti:[/COLOR][/I][/CENTER]
[quote name='Kasia']To macie wesolutko Kasieńko :lol:[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Oj wesoło Matuś robi wszystko by nie było w domu nudno ale mojej cierpliwości brało bo tak zawodzi już od 7 wiec biore go na smycz i ide wymrozić go straci troche energi to bedzie spokojniej :diabloti:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76']
Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:
[/quote]

W zamkniętej klatce?
Jak tego dokonali?....na zawał kanarek umarł? :roll:

Posted

[quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]oj oj biedny ptasiek [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=navy]A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Cześć wszystkim :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy] A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

Aaaaa hihihihi Agus odpowiadaj :megagrin:

U mnie sie zwierzaki z szynszyla integruja :grins:

[quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:[/QUOTE]

:roflt: to juz wiem po kim ona taka... kreatywna :roflt:

Posted

[quote name='Kasia']W zamkniętej klatce?
Jak tego dokonali?....na zawał papug umarł? :roll:[/quote]

To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ...

Posted

[quote name='Aga76']To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ...[/QUOTE]

:roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt:

Posted

[quote name='Kasia']Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll:[/QUOTE]

Moje te tamte se czasem golebia zlapia i konsumuja :roll:

:roflt: cala sytuacja mnie rozwala.
Juz widze takie dwa jednomyslne wlochacze skradajace sie po zoltego :roflt:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]oj oj biedny ptasiek [/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=navy][COLOR=magenta]A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał[/COLOR] :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
[/quote]

Ooo jak mi przykro [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]

[quote name='Kasia']Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll:[/quote]

Ale tylko troszkę, niewiele...
zostawili, żeby ktoś pióra wyrwał i gołąbki na obiad zrobił.

[quote name='Anusia & Alutka']:roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt:[/quote]

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]rodzice...

Posted

[quote name='Aga76']
Ale tylko troszkę, niewiele...
zostawili, żeby ktoś pióra wyrwał i gołąbki na obiad zrobił.

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]rodzice...[/QUOTE]

Eeee jak troszeczke, to o co wogole to halo :niewiem:

I tak sie dziwie ze Kapryska taka normalna jest :evil_lol:
Majac w swoim genomie taka mieszanke genow :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Cze Władzencjo :loveu:[/quote]

Władzencja ma nowe zadanie rozkręcić konkurs...

ostatnio było tyle narzekania, że nie ma konkursów, a jak jest to nikt się nie zgłasza:mad:

Ja czekam na zdjęcie Fidlastego cobym je mogła zgłosić:eviltong: Ale mamy jeszcze czas.... choinka ubrana?