Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dziś Jej powiedziałam, że jak chce mieć Łukaszka na wigilii to niech ją spędzi z nami u mojej mamy i ....zatkało ją :p Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Dziś Jej powiedziałam, że jak chce mieć Łukaszka na wigilii to niech ją spędzi z nami u mojej mamy i ....zatkało ją :p[/quote] Bardzo ładnie i mądrze powiedziałaś [COLOR=PaleTurquoise]A niech się zatka...[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Dziś Jej powiedziałam, że jak chce mieć Łukaszka na wigilii to niech ją spędzi z nami u mojej mamy i ....zatkało ją :p[/QUOTE] :thumbs: :thumbs: :thumbs: Bardzo dobrze. Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Tym T sie w głowach przewaca a przez te przygotowania przedswiateczne to gubia swoje ostatnie komóreczki mózgowe. Dobrze Kasieńko że zareagowałaś i że Tz pomógł.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A moja przyszła Pani T wpadła na genialny plan zrobienia wigilii już o 14 to jej delikatnie wytłmaczyłam ze ja pracuje w przychodni i że do tej godzinki to ja jescze w pracy bede...Jezuuuu co za babsztyle:angryy:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O rany, ale szopki się dzieją :crazyeye: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Trza wytępić syskie T :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Trza wytępić syskie T :evil_lol:[/quote] Jestem za [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER] [I][COLOR=navy]A moja przyszła Pani T wpadła na genialny plan zrobienia wigilii już o 14 to jej delikatnie wytłmaczyłam ze ja pracuje w przychodni i że do tej godzinki to ja jescze w pracy bede...Jezuuuu co za babsztyle:angryy:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: sniadanie wigilijne :roflt: [quote name='Kasia']Trza wytępić syskie T :evil_lol:[/QUOTE] Oooo to ja siem podejme zadania. Czasem mam takie dni, ze bez kija nie podchodz :grins: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]O tak ja nawet wpadłam na genialny plan stwierdziłam że wykupie wszystkie petardy jakie sprzedają u Nas trudno pozbawie innych frajdy w Sylwestra ale za to podłoże to wszystko pod domek T i nawet nie bede ciekawa gdzie doleci ale popatrze sobie wkońcu fajerwerki bedą pewnie ciekawe ;)[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nie poznaję Kasieńki Matusiowej :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] :roflt::roflt::roflt: sniadanie wigilijne :roflt: [/quote] Nie słyszałaś o czymś takim ? Będziesz kiedyś miała T to nie będzisz się niczemu dziwiła :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'] [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]O tak ja nawet wpadłam na genialny plan stwierdziłam że wykupie wszystkie petardy jakie sprzedają u Nas trudno pozbawie innych frajdy w Sylwestra ale za to podłoże to wszystko pod domek T i nawet nie bede ciekawa gdzie doleci ale popatrze sobie wkońcu fajerwerki bedą pewnie ciekawe ;)[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] [/quote] A jakie efektowe byłyby :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Nie słyszałaś o czymś takim ? Będziesz kiedyś miała T to nie będzisz się niczemu dziwiła :evil_lol: [/QUOTE] Nie bede miala T! Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie bede miala T! [/quote] Się założymy :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Aga76']Nie poznaję Kasieńki Matusiowej :evil_lol:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Hihi Aguś to ja we własnej osobie tylko żem podminowa troche :angryy:[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Oj Kasieńko naprawde były by efektowne nie jedno miasto by mi pozazdrościło a jak jeszcze bysmy sie tak wszystkie zgruchneły i jedna taką wielką akcje zrobiły było by efektowiej a my bysmy były szcześliwsze z Nowym rokiem :)[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=#000080]Anusia też tak mówiłam że nie bede miała i co z tego zarzekania wyszło mam na nieszczescie [/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hihi Aguś to ja we własnej osobie tylko żem podminowa troche :angryy:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Oj Kasieńko naprawde były by efektowne nie jedno miasto by mi pozazdrościło a jak jeszcze bysmy sie tak wszystkie zgruchneły i jedna taką wielką akcje zrobiły było by efektowiej a my bysmy były szcześliwsze z Nowym rokiem :)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Kasia kochana lekko podminowana [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10bighug.gif[/IMG] [COLOR=Magenta] Dobrze, że mam Was[/COLOR] :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Się założymy :eviltong:[/QUOTE] Dawaj! :eviltong: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Dawaj! :eviltong: [/quote] O co? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']O co? :evil_lol:[/quote] coś mi się rymuje na j... :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']O co? :evil_lol:[/QUOTE] No o co? [quote name='Aga76']coś mi się rymuje na j... :megagrin:[/QUOTE] Ale dwa... :razz: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale dwa... :razz:[/quote] To minimum jest :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Idę [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSofftobed.gif[/IMG] Branoc Kochane. Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Aga76']Idę [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSofftobed.gif[/IMG] Branoc Kochane.[/QUOTE] No i poszla wlokac za soba kolderke... Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A ja przyszłam :loveu: Dobry :multi: Quote
Recommended Posts