Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Kasiu!:multi:

Piękna choineczka i wcale nie wygląda na nie dokończoną... moja stoi na razie na balkonie , ale za 2-3 dni mam zamiar ją ubrać... lubię zapach drzewka w domku:multi:

a to pech z twoim kompem...:diabloti:

zyczę miłego tygodnia!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oj skad ja to znam :roll:
Tez wszystkie kosmetyki naraz mi sie koncza, a tanie wcale nie sa.
Mam np puder sypki, ktory starcza mi na ponad rok z pewnoscia, ale kiedy sie konczy? Oczywiscie wtedy kiedy tusz, mleczko do demakijażu, krem i wsio inne :roll:[/quote]

no i przynajmniej jedną wyprawę do kosmetykolandu robisz, a nie 15 :roll:

ale już tu świątecznie :loveu: ślicznie ubrana choinka.

co za goopi komp :roll:

Posted

[quote name='PositiveThought']no i przynajmniej jedną wyprawę do kosmetykolandu robisz, a nie 15 :roll:
[/QUOTE]

wolalabym 15 bo tak na raz to za duzy wydatek, a jak sobie dawkuje wydawanie kasy, to mam wrazenie ze wcale nie placem tak duzo...

Posted

Jestem.
Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p
Trochę mi muli i co chwilę cos wyskakuje ale damy rady.

Posted

[quote name='Kasia']Jestem.
Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p
Trochę mi muli i co chwilę cos wyskakuje ale damy rady.[/QUOTE]
A ti bestio cwana:cool1:

Posted

[CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Kasieńko:calus: [/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Steskniłam sie za Fidlatym okropnie...fajniusie foteczki ahh ten jego słodki nochal i urocze oczeta:mdleje:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrowionka i gorace buziale :buzi:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

A jak, od KOLEGI :eviltong:

Aguś, moja T chce mi Łukaszka zabrac na wigilię. Se postanowiła, że se Go weźmie...moje dziecko miało spędzić wigilie ze mną u mojej mamy (bo TZta ni ma :placz:) a ona ma se swoje inne plany!!!
TAKIEGO WAŁA, NIGDY!!!

Posted

[quote name='Kasia']A jak, od KOLEGI :eviltong:

Aguś, moja T chce mi Łukaszka zabrac na wigilię. Se postanowiła, że se Go weźmie...moje dziecko miało spędzić wigilie ze mną u mojej mamy (bo TZta ni ma :placz:) a ona ma se swoje inne plany!!!
TAKIEGO WAŁA, NIGDY!!![/QUOTE]

COOOOOOO????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
POJ3BALO JA?

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
COOOOOOO????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
POJ3BALO JA?
[/quote]

Chiba tak!!!
Zadzwoniła se do mnie i tak se postanowiła, że w wiglię po Niego przyjadą! Haha, ich niedoczekanie :evil_lol:
Tomek już zadziałał z daleka ;)