Alka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cześć Kasiu!:multi: Piękna choineczka i wcale nie wygląda na nie dokończoną... moja stoi na razie na balkonie , ale za 2-3 dni mam zamiar ją ubrać... lubię zapach drzewka w domku:multi: a to pech z twoim kompem...:diabloti: zyczę miłego tygodnia! Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj skad ja to znam :roll: Tez wszystkie kosmetyki naraz mi sie koncza, a tanie wcale nie sa. Mam np puder sypki, ktory starcza mi na ponad rok z pewnoscia, ale kiedy sie konczy? Oczywiscie wtedy kiedy tusz, mleczko do demakijażu, krem i wsio inne :roll:[/quote] no i przynajmniej jedną wyprawę do kosmetykolandu robisz, a nie 15 :roll: ale już tu świątecznie :loveu: ślicznie ubrana choinka. co za goopi komp :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought']no i przynajmniej jedną wyprawę do kosmetykolandu robisz, a nie 15 :roll: [/QUOTE] wolalabym 15 bo tak na raz to za duzy wydatek, a jak sobie dawkuje wydawanie kasy, to mam wrazenie ze wcale nie placem tak duzo... Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ja mam taki fajny portfel w postaci mamusi :cool1: chociaż nie jesli chodzi o te upiększające, a nie praktyczne... to se wyobraź, że kupujesz, odłóż, i se ten. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought']to se wyobraź, że kupujesz, odłóż, i se ten.[/QUOTE] problem w tym, ze nie mam z czego se odlozyc :cool1: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 to rozmnóż Alutkę :cool1: [COLOR=PaleTurquoise]żart sytuacyjny oczywiście[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought'] [COLOR=PaleTurquoise]żart sytuacyjny oczywiście[/COLOR][/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='PositiveThought']to rozmnóż Alutkę :cool1: [/QUOTE] Ooooo ze ja durna pala na to nie wpadlam :splat: A cieczka w pazdzierniku byla, to juz bym miala gotowke! Fóck! Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jestem. Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p Trochę mi muli i co chwilę cos wyskakuje ale damy rady. Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Jestem. Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p Trochę mi muli i co chwilę cos wyskakuje ale damy rady.[/QUOTE] A ti bestio cwana:cool1: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Kasieńko:calus: [/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Steskniłam sie za Fidlatym okropnie...fajniusie foteczki ahh ten jego słodki nochal i urocze oczeta:mdleje:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrowionka i gorace buziale :buzi:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Cześć Wszystkim tu obecnym, starym i nowym :loveu: Madźka cwana nie cwana ale na pewno uzalezniona :p Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Cześć Aguś :loveu: Jak samopoczucie i okres przedświąteczny? Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziękuję, w normie... [COLOR=PaleTurquoise]debilizmu niektórych[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Jestem. Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p [/QUOTE] OD KOLEGI :razz: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Aga76'] Dziękuję, w normie... [COLOR=paleturquoise]debilizmu niektórych[/COLOR] [/quote] Czyli norma standardowa w typie pań T :cool1: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A jak, od KOLEGI :eviltong: Aguś, moja T chce mi Łukaszka zabrac na wigilię. Se postanowiła, że se Go weźmie...moje dziecko miało spędzić wigilie ze mną u mojej mamy (bo TZta ni ma :placz:) a ona ma se swoje inne plany!!! TAKIEGO WAŁA, NIGDY!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']A jak, od KOLEGI :eviltong: Aguś, moja T chce mi Łukaszka zabrac na wigilię. Se postanowiła, że se Go weźmie...moje dziecko miało spędzić wigilie ze mną u mojej mamy (bo TZta ni ma :placz:) a ona ma se swoje inne plany!!! TAKIEGO WAŁA, NIGDY!!![/QUOTE] COOOOOOO????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: POJ3BALO JA? Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jeb...o chyba z braku śniegu niektórym po głowach :crazyeye: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] COOOOOOO????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: POJ3BALO JA? [/quote] Chiba tak!!! Zadzwoniła se do mnie i tak se postanowiła, że w wiglię po Niego przyjadą! Haha, ich niedoczekanie :evil_lol: Tomek już zadziałał z daleka ;) Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 W pale się nie mieści normalnie :shake: wtórna czy wrodzona głupota :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale pomysly :roll: Ja nie moge, rynce opadaja... Quote
Recommended Posts