Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']A pierwszą rzeczą, którą zrobił zaraz po przebudzeniu to było włączenie sobie bajek i wygodne usadowienie się na nowym posłanku :loveu:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem i nerką Atka :loveu:

Fidlak nie biedny bo sam tam nie chce wleźć!
Łukiem szeroko ogromnym omija to posłanko a Łukaszek mądrus mały se korzysta z Fidlakowej głupoty :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Czołem i nerką Atka :loveu:

Fidlak nie biedny bo sam tam nie chce wleźć!
Łukiem szeroko ogromnym omija to posłanko a Łukaszek mądrus mały se korzysta z Fidlakowej głupoty :evil_lol:[/quote]

Przynajmniej Łukaszkowi się przydało a tak by stało bezużyteczne .. Jessi tez nie chce w tym spać bo po co skoro ma całe wyro dla siebie ? :eviltong:

Cześć tak w ogóle :multi:

Posted

[quote name='Kasia']A pierwszą rzeczą, którą zrobił zaraz po przebudzeniu to było włączenie sobie bajek i wygodne usadowienie się na nowym posłanku :loveu:[/QUOTE]
:roflt:

Kasiu, jakie Ty masz kochane i urocze dziecko:loveu:

Ale swoją drogą, to dobrze, że akurat posłanko jest w postaci fotela z poduchą, bo gdybyś kupiła takie zwykłe, jak mają moi na przykład, to tak goopio trochę, żeby dzieciaczek w psim legowisku siedział:evil_lol:
A tak, to nawet nie widać, że to psie posłanko:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']

Ale swoją drogą, to dobrze, że akurat posłanko jest w postaci fotela z poduchą, bo gdybyś kupiła takie zwykłe, jak mają moi na przykład, to tak goopio trochę, żeby dzieciaczek w psim legowisku siedział:evil_lol:
A tak, to nawet nie widać, że to psie posłanko:evil_lol:[/quote]

Dokładnie i nawet ładnie prezentuje się w pokoju:cool3:

Łukaszek jest po prostu boski dzieciaczek:loveu: Ucałuj go od nas!

Zaprosi mnie ktoś na obiada? Jestem siama i nie mam nic do jedzenia....

Posted

[quote name='madziasto4']
Ciekawe co Łukaszek teraz robi..
Pewnie się przewraca na drugi bok w nowym łóżeczku :evil_lol:

A Fidlak pewno zwisy uskutecznia starym zwyczajem..:lol:
[/quote]

Łukaszek ogląda bajkę :evil_lol:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/2484/tnimg0707pa7.jpg[/IMG][/URL]

a Fidlasty poszedł na spacer z moja siostrą.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
A powiedz nam tylko kto sie bawi Twoim antyperspirantem?
Łukaszek czy Fidlak? :evil_lol:
[/quote]

Łukaszek oczywista :cool1:

A zaczyna się to tak:
Teraz kiedy jestem sama zawsze idąc brać prysznic czy nawet kąpać się Łukasek musi iść ze mną ponieważ samgo nie zostawię w pokoju [SIZE=1](póki nie kuma co jest co i co do czeg osłuży niech tak będzie :evil_lol:). [/SIZE]
A że wszystko Go teraz interesuje, to kiedy kończę sie samrować kulką on juz ma rączki wyciagnięte i krzyczy DAJ! I w ten sposób dopóki nie pójdzie spać kulka jest w obiegu :p