Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia']Fidlaków jak gzibów po deszczu ino że bardzo zajmięci są :p[/QUOTE] A czym one takie zajete sa? Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A czym one takie zajete sa? [/quote] A pracą moja droga :razz: [quote name='madziasto4'] Cześć gziby po deszczu :hand: [/quote] Cześć pierniku :loveu: Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześc Kasiu :multi: Pokaż Fidlaka w burdelowym posłanku :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='tigrunia'] Cześc Kasiu :multi: Pokaż Fidlaka w burdelowym posłanku :evil_lol: [/quote] Ni ma posłanka jeszcze :errrr: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jeszcze nie ma?? O raaaany, ja to nie lubię takiego czekania wcale a wcale :shake: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Jeszcze nie ma?? O raaaany, ja to nie lubię takiego czekania wcale a wcale :shake: [/quote] Myślisz, że ja lubię? Za każdym takim razem se powtarzam, że to ostani raz był że kupowałam cos na allegro ale gdzie indziej mam kupować jak w tej mojej dziurze ino sklepy spożywcze i warzywniaki są :shake: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia']Myślisz, że ja lubię? Za każdym takim razem se powtarzam, że to ostani raz był że kupowałam cos na allegro ale gdzie indziej mam kupować jak w tej mojej dziurze ino sklepy spożywcze i warzywniaki są :shake:[/QUOTE] Nie wiem czy to akurat allegro wina. My przez ostatni okres naczekaliśmy się na przesyłki za wszystkie czasy:shake: Okres przedświąteczny, może to dlatego :roll: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Nie wiem czy to akurat allegro wina. My przez ostatni okres naczekaliśmy się na przesyłki za wszystkie czasy:shake: Okres przedświąteczny, może to dlatego :roll: [/quote] Nie mówię, że to wina allegro - odnisłam sie ogólnie do sprzedaży wysyłkowej choć może tak to zabrzmiało bo tylko na allegro kupuję. To czekanie mnie za bardzo denerwuje. Poszłabym do sklepu i byłoby git a tak to muszę sie denerwować i niecierpliwić bo chciałabym mieć to juz tu i teraz :p Ale na ten przykład Wam rzeknę, że inne rzeczy które se kupiłam na allegro (spodnie i sweterek) juz do mnie dojszły :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Strona 666 przyprowadzilam posilki [IMG]http://foolstown.com/sm/pop.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [IMG]http://www.kosciol.pl/images/articles/20060606135516102_1.jpg[/IMG] Niech szybciej macha tym kadzidłem!!! Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej Kasiu! Gdzie wyro? Przyszłam podziwiać Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Kasiu! Gdzie wyro? Przyszłam podziwiać[/QUOTE] Ciiiicho bo nie doszlo! Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ciiiicho bo nie doszlo! [/quote] Ciiicho.....może dziś dojdzie. Oby... Cze środkowo tygodniowo :loveu: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Aga76'] Dzień dobry Kasiu. [/quote] Dzień dobry Agnieszko. :loveu: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='tigrunia'] Dobry :loveu: [/quote] Dzień dobry Beatko. :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Ciiicho.....może dziś dojdzie. Oby... Cze środkowo tygodniowo :loveu:[/QUOTE] Dzien dobry :loveu: Oby przyszlo... Nie lubie swiat, ludziska sie rzucaja na te kartki, pisza, wysylaja i przez to Fidlasty nie moze se wygodnie lezec. Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Dzien dobry :loveu: Oby przyszlo... Nie lubie swiat, ludziska sie rzucaja na te kartki, pisza, wysylaja i przez to Fidlasty nie moze se wygodnie lezec. [/quote] Cześć Anuśka :loveu: Też nie lubiem, i świąt i ludzisków. Mój pies tak strasznie cierpi a oni sobie z tego nic nie robią :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Biedny Fidlak :shake: Te Kasia, a skad sie Fidlastego imie wzielo? Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Te Kasia, a skad sie Fidlastego imie wzielo? [/quote] Z mojej łepetyny :p Najpierw miał być Czesiu, ja bardzo bardzo tego chciałam ale Tomek absolutnie NIE. Drga opcja to był własnie Fidel i na to już TZ zgodził się bardzo chętnie. :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Czesiu [IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG] Fidel, to brzmi dumnie... :cool1: Za to Czesiu pasowalby do Tworek jak ulal :lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Czesiu też jest fajowe :loveu: I bardziej oryginalne niz Fidel. Quote
Recommended Posts