Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Kasia']Nooo...:loveu: Nawet zymby możesz szorować i szorować a i tak posmak czosnykowy zostaje przez jakiś czas... :p[/quote] Nooo... to naprawdę miodzio sosik :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Kasia']Diabolo znaczy się ostra :lol: A jest ze srem, ze szynką, ze papryką i ze peperoni i ze sosem czosnykowym :loveu:[/QUOTE] Ja kce pizze :placz: Kasiu, już wolna jezdem, możesz mi dać fotkę, którą sobie życzysz mieć w banerku. Quote
Pegaza Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cze brak emotek (usmiech)a ja nie miec smaku na nic a taki sosik czosnkowy jadłam to mnie po nim gardle parzyło a parzyło :P Quote
PositiveThought Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kasiu... ile stron :mdleje: może ktoś się ze mną żarełkiem podzielić? chociaż dzisiaj też chyba wyżereczk, bo organizuję kulinarne Andrzejki :grins: Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ja już nie mam czym sie dzielić bo sysko zeżarłam...całą pizzę :oops: Ale Tobie Atka zazdroszczę kulinarnej imprezki :loveu: Quote
PositiveThought Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 w planach mamy spaghetti i muffinki(tylko nie wiadomo co z foremkami :hmmmm: ) Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Narobiłaś mi Kasiu smaka do tego stopnia, że ruszyłam tyłek i polazłam do sklepu kupić sobie swoją własną pizzę..:cool1: Quote
PositiveThought Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja nie musiałam nigdzie iść, mwahahahahahah Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Jak ja lubie pomagać ludzikom i nakierowywać ich na dobre kierunki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tez mi sie piccy chcialo dzisiaj. Ale ni ma mnie juz tu. Ide spac zara :hand: Do reszty luda zajrze jutro. Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Nie idź jeszcze :-( Dziś piąteczek... Quote
Guest Agata_B Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ale mnie wystraszyłaś tym banerkiem. Myślałam ze Fidel jest za tm... Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Serio takie sprawia wrażenie? :roll: Quote
Guest Agata_B Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No teraz juz zmieniłaś, ale jak to zobaczyłam to byłam święcie przekonana, że. ... Ale jak poczytałam kilka stron galerii to mi ulżyło :) Quote
Zuza96 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Kasia']Cześć Zuzka dawni niewidziana i niesłyszana :loveu: Śliczny avatar se zapodałaś!!!! Wszyscy wycałowani, obcałowani, zacałowani...łacznie ze mną przez tamtych dwóch :evil_lol: Cze Kamilko Corinkowa :loveu:[/quote] Ha dobry i zmykam :loveu: To dobrze, że obcałowane ze wszystkich stron suuper :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cze Kasia, aniele nakierowujacy :loveu: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Kasia']No więc Modzie - zostałam sama z chłopakami bo TZ pojechał zarobić na nowe autko :lol: Jest nam dobrze, cicho i spokojnie!!! Łukaszek tydzień temu miała rękę w gipsie bo spadł z nocnika :p Fidelek troszkę chorował, brał antybiotyki i miał robione badania krwi. Na razie jest spokój i w miarę dobrze. A tak poza tym to tęskniliśmy za Tobą :loveu:[/quote] No to już jestem na bieżąco:loveu: Biedny Łukaszek:placz: Wybacz, ale śmiać mi się chce jak przeczytałam, że spadł z nocnika...:lol: Też się cieszę, że znów jestem z Wami!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kasia gdzies Ty? Tak sie odgrazala ze jak TZ-ta nie ma to bydzie caly czas siedziec, a polizla dzies. Mam nadzieje ze z Wami wsio OK. Quote
Kasia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 :comp26::comp26::comp26: To sie działo!!! Musiałam se wołać pana z serwisu jakiegoś (na szczęście to były sąsiad i przyjechał od razu) Płyta główna sie okazało szwankuje nam...na razie cos tam zrobił ale na dłuższą metę to nie zda egzaminu. Oby tylko działało do przyjazdu Tomka :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ooooj kujka... To chyba szykuje sie kupno nowego sprzetu komputerowego. Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Oby ten wytrzymał 2 miesiace do powrotu Tomka to będzie git! Od wczoraj siedząc przy nim siedzę jak na szpilkach i modlę się aby nic sie nie stało...:shake: I do tego straciłam WSZYSTKIE nr gg :placz: Dosłownie wszystkie. Cze Anuśka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Kasia']Oby ten wytrzymał 2 miesiace do powrotu Tomka to będzie git! Od wczoraj siedząc przy nim siedzę jak na szpilkach i modlę się aby nic sie nie stało...:shake: I do tego straciłam WSZYSTKIE nr gg :placz: Dosłownie wszystkie. Cze Anuśka :loveu:[/QUOTE] Nie eksportowalas kontaktow?? Oj Kasia, Kasia... buuu Nie zazdroszcze, bo to musi byc koszmar. Ja zawsze jak dodam jakis numer to od razu robie eksport. To jeszcze dwa miesiace cale? Jakos mi sie wydawalo, ze krocej... Quote
Kasia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Nie eksportowałam bo nigdy tego nie robie i nie wiem dlaczego i teraz żałuję. Mam nauczkę. Tak Anusia 2 miesiące - Tomek wyjechał równo tydzień temu. Bedzie tam do końca stycznia 2008 (pisałam o tym w zeszłą niedzielę). Quote
Anusia & Alutka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Kasia'] Tak Anusia 2 miesiące - Tomek wyjechał równo tydzień temu. Bedzie tam do końca stycznia 2008 (pisałam o tym w zeszłą niedzielę).[/QUOTE] Wiem, ze pisałaś o tym, ale mi się wydaje jakby juz minely wieki cale a nie tydzien... Quote
Recommended Posts