Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']...i dlatego, że jako jedyna doradziła mi czerwony :loveu:[/QUOTE]
Nie podlizuj się teraz :eviltong:

Ale wiesz co? Mam przeczucie, że Łukaszek jako pierwszy sprawdzi jakość Fidlakowego fotelika, jak już go przyślą :evil_lol:

Posted

Ja nie wazelina :shake:

Pewnie tak. Oby przyszedł jak najszybciej.

W sobotę nadepnęłam na osę gołą stopą. Troszkę zapiekło ale nic poza tym mi nie wyskoczyło, żadna gula ale od tego czasu potwornie swędzi!!! Tak swędzi, że szlag mnie trafia nawet chodzić nie potrafię.
czy to normalna reakcja?

Posted

[CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witam Fidlastych milusio :)[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Ależ fajny nieład był przy tym pakowaniu Łukaszka :lol:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Zwisy Fidlaste sa boskie :loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]A jeśli chodzi o posłanko to przyznaje ze jest bardzo wygodne tak wygodne ze własnie staruszek Timuś wygrzewa w nim swoje stare kości zadomwił sie w foteliku Matusia i trzeba było mu ustapić ale i tak Matuś czasami w nim śpiusia...Mozemy polecić tylko zeby był zdejmowany pokrowiec bo nasze wlasnie nie jest i pranie jest ciut utrudnione...[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy gorąco:loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia']
W sobotę nadepnęłam na osę gołą stopą. Troszkę zapiekło ale nic poza tym mi nie wyskoczyło, żadna gula ale od tego czasu potwornie swędzi!!! Tak swędzi, że szlag mnie trafia nawet chodzić nie potrafię.
czy to normalna reakcja?[/QUOTE]

Może Ci nie zdążyla jadu zapodac.
Albo wczesniej otrula sie Twoim :evil_lol:

Czesc Fidlaki :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witam Fidlastych milusio :)[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Ależ fajny nieład był przy tym pakowaniu Łukaszka :lol:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Zwisy Fidlaste sa boskie :loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]A jeśli chodzi o posłanko to przyznaje ze jest bardzo wygodne tak wygodne ze własnie staruszek Timuś wygrzewa w nim swoje stare kości zadomwił sie w foteliku Matusia i trzeba było mu ustapić ale i tak Matuś czasami w nim śpiusia...Mozemy polecić tylko zeby był zdejmowany pokrowiec bo nasze wlasnie nie jest i pranie jest ciut utrudnione...[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy gorąco:loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]
[/quote]

Hej Kasieńko :loveu:

W tym legowisku pokrowiec jest ściągany, od spodu ma zamek więc nie będzie problemu z praniem :lol:

[quote name='Anusia & Alutka']
Może Ci nie zdążyla jadu zapodac.
Albo wczesniej otrula sie Twoim :evil_lol:

Czesc Fidlaki :loveu:
[/quote]

Ja na pewno nie bo ja jestem dobra dusza i nie mam w sobie grama jadu :cool1:

Cze Anulka :loveu:

Posted

Cześć Kasiu!
Miałam kłopoty na początku z odnalezieniem Ciebie, bo masz nowy nick, ale Fidlak w podpisie zdradził wszystko:eviltong:

Co u Was słychać? Jak Fidelek, Łukaszek, kiedy nowy lokator?:cool3:

Posted

No więc Modzie - zostałam sama z chłopakami bo TZ pojechał zarobić na nowe autko :lol:
Jest nam dobrze, cicho i spokojnie!!!

Łukaszek tydzień temu miała rękę w gipsie bo spadł z nocnika :p
Fidelek troszkę chorował, brał antybiotyki i miał robione badania krwi. Na razie jest spokój i w miarę dobrze.

A tak poza tym to tęskniliśmy za Tobą :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Zmieści sie pod warunkiem, że zmniejszę zdjęcie i chyba tak zrobię...

Chiba że pomożesz mi i zrobisz mi taki mały wonski banner :oops::oops:[/QUOTE]
Ale dopiero jutro :oops: Tylko wymiary poproszę..:p