madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No niby nikt, bo producentow jest sztuk dwie, ale ONA napewno nie bedzie wazniejsza niz ja!! Napewno nie bedzie numerem jeden!![/quote] O przepraszam bardzo- nie będę numerem jeden, bo już nim jestem. Se producencie nr 2 przypomnij kto zapoczątkował serialik, aa? Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='madziasto4']O przepraszam bardzo- nie będę numerem jeden, bo już nim jestem. Se producencie nr 2 przypomnij kto zapoczątkował serialik, aa?[/QUOTE] ATka zapoczatkowala!! JA jestem numerem jeden! I MOJA pasta jajeczna! Zapamietaj se to RAZ na ZAWSZE! Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']oby żadnej w bok nie zawiało....[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']ATka zapoczatkowala!! JA jestem numerem jeden! I MOJA pasta jajeczna! Zapamietaj se to RAZ na ZAWSZE![/quote] Miłość się rozgrzewa, idą już na jajka :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']I zeszły tematy na jajca...[/QUOTE] Chyba pierwszy raz bez inicjacji Darii-Ewy. Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 A kuku :evil_lol: Fidlasta masz plusa:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol:[/quote] no i ... [quote name='Pegaza']A kuku :evil_lol: Fidlasta masz plusa:evil_lol:[/quote] Normalnie - czary !!! Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol:[/quote] no i ... [quote name='Pegaza']A kuku :evil_lol: Fidlasta masz plusa:evil_lol:[/quote] Normalnie - czary !!! rany jak mi dogo muuuli, szlag Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Aga mi też:mad: nie umie wyjść z galerii Fidlastej na siłe mnie tu przetrzymuje:evil_lol: jak mi się nie uda to wychodze na dobre.....se pogram:lol: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']ATka zapoczatkowala!! JA jestem numerem jeden! I MOJA pasta jajeczna! Zapamietaj se to RAZ na ZAWSZE![/quote] Ale Ty masz poczucie humoru! Ach :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Pegaza']Aga mi też:mad: nie umie wyjść z galerii Fidlastej na siłe mnie tu przetrzymuje:evil_lol: jak mi się nie uda to wychodze na dobre.....se pogram:lol:[/quote] W co Ty chcesz sobie o tej porze pograć i z kim Dario-Ewo????? Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol:[/QUOTE] Nie no to jest niemozliwe!!!!! Daria-Ewa... Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Simy są fajowe ale nie gram w nie zbyt często bo za bardzo wciągają :p Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Pegaza']Madzia w simy:grins: [/QUOTE] Ach rozumiem, będziecie układać domki z kart SIM :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSpcuffa.gif[/IMG] aaaa [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSfurious.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Aguś nie szalej tak bo nam całkiem siądzie :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Muli ze masakra... A ja musze sie jeszcze spakowac :placz: Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']Aguś nie szalej tak bo nam całkiem siądzie :diabloti:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Hobby/03toi.gif[/IMG] o tak siądzie, hihihi Quote
Recommended Posts