Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie.

Pisałam, że w sobotę byliśmy znów u weta i Fidlasty dostał 3 zastrzyki.
Było dobrze do wczoraj wieczorem...znów dostał gorączki, znów zaczął sie telepać i wmiotować. Całą noc ciężko dyszał i sapał, nie dał nam spać. Nie potrafił sobie miejsca znaleźć a od 4.00 nad ranem zaczął rzygać.
Dzis rano zaprowadziłam go do mamy aby nie został sam w domu. Musiałam Go siłą ciagnąć bo nie chciał wyjść z domu. Bał się zejść po schodach...:shake:
Godzinę temu mama do mnie zadzwoniła, że z Fidlem coś się dzieje - wymiotuje i sra gdzie popadnie, wodą jakąś...i trzęsie się tak okropnie że nie potrafi go uspokoić.
Po pracy jestem juz umówiona u weta na wizytę. Będzie miał pobieraną krew i robione prześwietlenie.
Nie wiem co mu jest ale boje się. Bardzo.

Posted

Mam bardzo złe przeczucia.
I niestety z reguły zawsze się sprawdzają...

Dzięki Aguś.
Jak tylko wieczorkiem coś więcej będę wiedziała to postaram się Wam napisać.

Posted

[quote name='Kasia']Mam bardzo złe przeczucia.

Dzięki Aguś.
Jak tylko wieczorkiem coś więcej będę wiedziała to postaram się Wam napisać.[/quote]

Zakazuję w takim razie mieć przeczucia, musi być dobrze - wszyscy kochamy Fidlaczka i jego booskie zwisy!

Kasiu, trzymaj się dzielnie, pamiętaj - my tu jesteśmy i przesyłamy gorące tony pozytywnych fluidów.

Posted

[quote name='Kasia']Mam bardzo złe przeczucia.

Dzięki Aguś.
Jak tylko wieczorkiem coś więcej będę wiedziała to postaram się Wam napisać.[/quote]

Kasiu, moja Korusia też chorowała, i jest juz dobrze.
Fidelek, to młody psiaczek, szybko pokona dolegliwości, będzie dobrze, trzymam kciuki...:calus:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Ohh jejciu Fidelek mój malutki kochaniutki musi wyzdrowieć....zdrowiej aniołeczku słodziutki:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Kasieńko jestesmy z Tobą...zobaczysz że bedzie dobrze...czekamy zniecierpliwością na wieści...[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Cze Kasiu wpadam i tu takie wieści mam nadzieje że pomoc weta zadziała i jutro bedzie lepiej czego życze, trzymaj się:glaszcze: musi byc dobrze.

a dla pozostałych też mówie cześć:p

Posted

moment pisze jeszcze jednego posta bo zauważyłam pewną rozbieżność w godzianach, wpadłam o 21:58 i o tej porze pisze posta a mój post jest pokazany przed innymi :roll: albo wy macie inne godziny na kompie albo tu na dogo coś szwankuje bo u mnie jest godzina aktualna 22:00:razz:

Posted

Dziękuję wszystkim za dobre słowo. :loveu:

USG nic nie wykazało.
Jutro po południu będą wyniki badania krwi. Jeśli one nic nie pokażą to będzie miał robione zdjęcie.
Dostał antybiotyk oraz zastrzyk przeciw wymiotny i rozkurczowy.
Do tej pory nie wstaje, nie je, nie chce nawet pić....Po schodach muszę go wnosić i znosić, w ogóle muszę go na siłę wyciągać na siku i qpę.

Ja znam go, wiem jak się do tej pory zachowywał więc na 100% jestem pewna tego, że COŚ mu jest.
Mam nadzieję, że w porę dowiemy się co.

Posted

W końcu normalna godzina wyświetla sie na dogo, mam nadzieję że tak juz zostanie i nie będzie takich dziwnych przekoków jak wczoraj wieczorem :lol:

Cześć jak czapka we wtorkowy poranek :morning:

Posted

[quote name='Aga76']
Cze Kasiu,

jak minęła noc?
[/quote]

Hej Aguś.

Były wymioty, były telepawki, było dyszenie....cieżko, bardzo ciężko było.
Wczoraj nic nie jadł, dzisiaj też nie chciał. Nawet wody nie pije....

Jak na szpilkach siedzę w pracy i czekam na popołudnie i wyniki badania krwi!!!