Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry.
Przylizłam z kawusią i bułakiem z panem śliwkiem :grins:

Dziś miałam okropny poranek.
Wracając ze spaceru Fidel spadł ze schodów. Nie wiem czy się potknął czy poślizgnął ale spadł z samej góry schodów upadając na przednie łapy. Nie potrafił juz sam sie podnieść, musiałam Go wziąść na ręce i zanieść do domu.
W domu też się nie podniósł a jak ja Go podnisłam i próbowałam postawić na łapy to od razu upadł...:-(
Zostawiłam Go w domku z moją mamą i poszłam do pracy. Jeśli będize sie cos działo to mama do mnie zadzwoni ale tak czy siak pójdę z Nim po południu do lekarza.

Posted

Cześć Kasiu,

smacznego pana śliwka :megagrin:

Fidelku nie strasz pańci i nie rób więcej fikołów, przez te numery to nam Kasia jeszcze się pochoruje ze zdenerwowania. Mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja Fidlastego.

Posted

Cześć Kasiu :calus:

Biedny Fidelek :-( Może to tylko taka chwilowa niedyspozycja przednich łapek, troszkę bolały, a york jak to york musi zrobić z tego straszną tragedię :roll: Na pewno jak wrócisz do domu będzie śmigał jak dawniej :glaszcze:

Za każdym razem jak wchodze i czytam, to nie ma chwili, żebyście o jedzeniu nie pisały :scream_3: A ja siedzę głodna i czekam na obiad...

Fidelek był u fryzjera? Śliczny, taki błyszczący i cały jest uroczy :loveu: Mu jest zdecydowanie lepiej w takiej krotkiej fryzurce, mam co oglądać :cool3: Nie na codzień widuję takie widoki, a powinnam :-?

[QUOTE]
[URL]http://img142.imageshack.us/img142/1609/tnimg0082hw1.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Fidlasty nie byłby sobą, gdyby nie robił takich zwisów. Czy on ma w przodkach małpkę? :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Biedny Fidelek :-( Może to tylko taka chwilowa niedyspozycja przednich łapek, troszkę bolały, a york jak to york musi zrobić z tego straszną tragedię :roll: Na pewno jak wrócisz do domu będzie śmigał jak dawniej :glaszcze:

[/quote]

Nie jest dobrze.
Przed chwilą dzwoniłam do domu - Fidel się nie podnosi, nawet na siku nie chciał wyjść...tak jak rano go położyłam tak leży do tej pory :shake:
I musi go to boleć bo piszczy.

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Kasiu :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze ale Ci się dzień zaczął :shake: Jak tylko wrócisz z Fidlaczkiem od lekarza to koniecznie napisz, czy to chwilowa niedyspozycja, czy może coś z łapeczkami sobie zrobił :-( mam jednak nadzieję, ze to chwilowe, że jest w takim lekkim szoku, może sobie nadwyrężył łapeczki i go bolą, oby to nie było złamanie ani nic poważniejszego :placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zajrzałam sobie na kilka zdjęć wstawionych wcześniej i z Łukaszka to widzę niezły sprzątacz rośnie :loveu::lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Fidlaczek po wizycie u fryzjera bo jakiś taki golutki na zdjęciach się wydaje :loveu: Przyzwyczailam się do tj jego fryzuirki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Witaj długo oczekiwana Dago :loveu:
Witaj Saruś :loveu:

Już wróciliśmy.
Fidel dostał 2 zastrzyki. Jutro po pracy idę z nim na 'kontrol' i wtedy wet zdecyduje czy potrzebne jest prześwietlenie.
To lewa przednia łapka. Boli go strasznie bo piszczy i nie potrafi na tą łapę stąpnąć...Nie są to żadne zmiany w dolnej części łapy tylko w górnej. Nie wiem co to może być ale jest podejrzenie wybicia barku. Jutro sie okaże.

Posted

O cholera..
Byłam przekonana, że to był tylko chwilowo obolały...
Mam nadzieję, że to nic poważnego- pęknięcie, nie daj Boże złamania, tfu!!
Kasiu, koniecznie do weta śmigajcie.

Trzymam kciuki, pozdrów sierotkę;)

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/3917/tnimg0154se1.jpg[/IMG][/URL]

[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/5817/tnimg0155zy9.jpg[/IMG]