Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/2922/tnimg0004kb7.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img116.imageshack.us/img116/3365/tnimg0005xl0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img116.imageshack.us/img116/1149/tnimg0006xt1.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No...a Fidlasty to normalnie nie wiedział co robić jak Łukaszek zamiast dać dropsa to zapatrzył się w TV :evil_lol:
Skomlał i piszczał strasznie, łapką zaczepiał i głową trącał!

Posted

[quote name='fidelek2']No...a Fidlasty to normalnie nie wiedział co robić jak Łukaszek zamiast dać dropsa to zapatrzył się w TV :evil_lol:
Skomlał i piszczał strasznie, łapką zaczepiał i głową trącał![/QUOTE]

Biedne psisko :loveu:

Posted

Jak widze Lukaszka z mlecznymi cukierkami,to przypomnialo mi sie jak to kiedsy dzieci mojej kolezanki wpalaszowaly cala paczke psich cukierkow:evil_lol:,na sczescie nic im sie niestalo.

kupilam paczke mlecznych psich cukierkow,a ze bylo tego prawie 1/2 kg podzielilam sie z kolezanka na pol.jej czesc zostawilam w woreczku na moja wsypalam do plastikowej miseczki,i zostawilam w kuchni na blacie mebli.nagle niespodziewanie przyszla kolezanka z 2 dzieciakow.mysmy sobie popijaly kawke,gadaly a dzieci bawily sie u syna w pokoju.Nagle mlodszy 5 latek podchodzi domnie i pyta! ciociu a masz jescze te biale cukierki?:roll:pytam o jakie cukierki chodzi,a on zaprowadza mnie do kuchni i pokazuje paluszkiem ,no takie co byly w tej miseczce.Chlopcy wpalaszowali pol miseczki psich mlecznych dropsow:-o:evil_lol: na sczescie nic im sie niestalo.Sama potem szkosztowalam i powiem ze dobre byly:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mona4']
Jak widze Lukaszka z mlecznymi cukierkami,to przypomnialo mi sie jak to kiedsy dzieci mojej kolezanki wpalaszowaly cala paczke psich cukierkow:evil_lol:,na sczescie nic im sie niestalo.

kupilam paczke mlecznych psich cukierkow,a ze bylo tego prawie 1/2 kg podzielilam sie z kolezanka na pol.jej czesc zostawilam w woreczku na moja wsypalam do plastikowej miseczki,i zostawilam w kuchni na blacie mebli.nagle niespodziewanie przyszla kolezanka z 2 dzieciakow.mysmy sobie popijaly kawke,gadaly a dzieci bawily sie u syna w pokoju.Nagle mlodszy 5 latek podchodzi domnie i pyta! ciociu a masz jescze te biale cukierki?:roll:pytam o jakie cukierki chodzi,a on zaprowadza mnie do kuchni i pokazuje paluszkiem ,no takie co byly w tej miseczce.Chlopcy wpalaszowali pol miseczki psich mlecznych dropsow:-o:evil_lol: na sczescie nic im sie niestalo.Sama potem szkosztowalam i powiem ze dobre byly:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Niezłe dzieciaczki :evil_lol: :loveu:

Łukaszek też juz zakosztował jak smakuja te dropsy i chyba mu zasmakowało bo jak zabierałam to strasznie płakał :roll::p

Ostatnio jak byliśmy u weta to po zastrzyku Pan Doktor wyciągnął taką kosteczke-przysmak i dał ja Łukaskzowi aby ten dał Fidelkowi, a Łukaszek tak popatrzył najpierw na Niego, na Fidla, potem na mnie i nie zastanawiajac sie wiele wsadził tą kostęczkę do buzi i zaczął gryźć...za cholerę nie dał sobie tego wyciągnąć, zacisnął zęby i tyle ją widzielismy :p
A Fidlasty biedny tak się patrzył aż mu ślinka pociekła....

Posted

Dzien dobry Kasiu

[quote name='fidelek2']Ostatnio jak byliśmy u weta to po zastrzyku Pan Doktor wyciągnął taką kosteczke-przysmak i dał ja Łukaskzowi aby ten dał Fidelkowi, a Łukaszek tak popatrzył najpierw na Niego, na Fidla, potem na mnie i nie zastanawiajac sie wiele wsadził tą kostęczkę do buzi i zaczął gryźć...za cholerę nie dał sobie tego wyciągnąć, zacisnął zęby i tyle ją widzielismy :p
A Fidlasty biedny tak się patrzył aż mu ślinka pociekła....[/quote]

Hihihi :evil_lol:
Biedny Fidlasty, wieczny trening cierpliwości...

Posted

Oj tak, Łukaszek uczy Go ogromnej cierpliwości a Fidelek to bardzo pojetny uczeń i wszystko szybko łapie.
I za to Go kocham jeszcze bardziej :loveu:

Posted

Nie żadne 'nie halo' tylko całkiem normalna rzecz - po prostu najwyższy czas nadszedł.

Ten Wojtuś ze snu to Twój Wojtuś przyszłościowy...:roll:

Posted

[quote name='fidelek2']Nie żadne 'nie halo' tylko całkiem normalna rzecz - po prostu najwyższy czas nadszedł.

Ten Wojtuś ze snu to Twój Wojtuś przyszłościowy...:roll:[/QUOTE]

Najwyzszy czas, kobieto nie kpij se co?

Wojtuś przeszłościowy raczej buu.

Posted

Cze Fidlasta:p
haha a my kiedyś za "bajtla" poczęstowali sąsiada chapikiem do psa mówiąc że to cukierki:evil_lol: synek zjadł i mu nawet smakowało:diabloti:

Anusia a mi się dzis sniło......[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]zdrada[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Jejku dzieci sa cudowne :loveu:
A sluchajcie znowu mi sie dziecko snilo.
A dokladniej ze ono sie rodzilo.
Moje dziecko... Wojtuś znaczy sie.[/quote]

Anusia,przyznaj sie nam,kiedy pijemy to pępkowe:lol:a niezagaduj nam tu snami:evil_lol:

[quote name='Pegaza']Cze Fidlasta:p
haha a my kiedyś za "bajtla" poczęstowali sąsiada chapikiem do psa mówiąc że to cukierki:evil_lol: synek zjadł i mu nawet smakowało:diabloti:

Anusia a mi się dzis sniło......[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]zdrada[/COLOR][/SIZE][/quote]

Zdrada to na Milośc,zakochanie:evil_lol: no uwazaj Pegaza

Posted

Ja tam też nigdy snów nie pamiętam...a jak już cos pamiętam to tak 'za mgłą', piąte przez dziesiąte :p

Atka nie przejmuj sie, ja już coraz mniej kumam o co tu chodzi bom też nigdy nie w temacie :cool1:
Co ja przychodze to z reguły nikogo już albo dopiero ni ma.