Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='fidelek2']Pa. Przyjdź zaś! :grins: A kiedyś pewnie przyjdziesz...mam nadzieję...:roll:[/QUOTE] Never!! :cool1: Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Never!! :cool1:[/QUOTE] a potem będzie oops, i did it again... znaczy się znowu przyjdziesz :grins: "przypadkiem" :p Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 o tak, i powie: Idę. Pa. Miałam tu nie przychodzić! :grins: minie jakis czas i znów przypadkiem przyjdzie...i znów i znów.... Quote
Jagoda1 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='fidelek2']A więc: Łukaszkowi wychodzą tylnie wielkie zęby! Dziąsła ma napuchtnięte, każe se co chwilę smarować taką chłodzącą maścią i nie chce przez to w nocy spać bo Go boli.... Fidlasty zaczął w końcu jeść! Póki co daję mu tylko gotowanego kuraka aby znowu nie zaczął wymiotować, zero przysmaków i dropsików! Chyba jakaś panna w okolicy ma cieczkę bo cały czas chce tylko albo wyłazić na dwór albo siedzi na parapecie w kuchni i wystawia nochal na zewnątrz! ;)[/quote] Ale te Twoje Chłopaki dają ci popalić...:razz: Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hej Kasiu:p buziole dla Łukaszka, biedny cierpi przez te zęby i mizianko dla Fidlaka :loveu: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kasiu teraz to masz wesoło w domku. Nie dość, że Fidelek daje w kość z tym nie jedzeniem to jeszcze Łukaszek postanowił budzić w nocy:lol: A może drugiego bobaska?:evil_lol: PA! Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cześć Kasiu! [QUOTE] [URL]http://img410.imageshack.us/img410/7615/tnimg1915cb4.jpg[/URL] [/QUOTE] Białeczko :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dzien dobry Kasiu, pozdrawiam ciepło w paskudny, ale jednak kochany piątek :loveu: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ci powiem, że u nas nawet nie taki paskudny.... Słonko wyłazi ino coś wyleźć nie potrafi ale tak w miarę ciepło jest :lol: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='fidelek2']Ci powiem, że u nas nawet nie taki paskudny.... Słonko wyłazi ino coś wyleźć nie potrafi ale tak w miarę ciepło jest :lol:[/quote] u nas zanosi się na deszcz... Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 jak rączki i nóżki po porannym spacerku? zgzibiały troskę? :p Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='fidelek2']jak rączki i nóżki po porannym spacerku? zgzibiały troskę? :p[/quote] Muszę przyznać, że dziś najmniej zmarzłam :roll: Mam nadzieję, że ciepło jeszcze wróci do nas :loveu: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ufff, to dobrze. Ja też mam taką nadzieję...rano tak zimno jest a spod kołdry mus wyjść :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']Kasiu teraz to masz wesoło w domku. Nie dość, że Fidelek daje w kość z tym nie jedzeniem to jeszcze Łukaszek postanowił budzić w nocy:lol: A może drugiego bobaska?:evil_lol: [/QUOTE] HA! To samo powtarzam :grins: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nie będzie drugiego i basta! Ja nie kcem i TZ też nie kce! :eviltong: Anusia przylizła [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSyayjump.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrunaround.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSyayjump.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jak mozna nie kciec jak takie udane wychodza? Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ja wiem, że On jest śliczny, słodki i w ogóle ale tak samo jest niedobry, złośliwy i krzykliwy :p Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak mozna nie kciec jak takie udane wychodza?[/quote] Właśnie! Na starość to będziesz narzekać, że za mało i się więcej nie chciało:eviltong: Ale mi sie rymło Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nie bój żaby Madzia :p Ja jestem typ leniwca i wygodnictwa, lubie mieć spokój i czas dla siebie więc na pewno narzekać nie będę! Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='fidelek2']Nie bój żaby Madzia :p Ja jestem typ leniwca i wygodnictwa, lubie mieć spokój i czas dla siebie więc na pewno narzekać nie będę![/quote] Jasne:eviltong: Przytoczę Twoje słowa jak się spotkamy na dogo za 50 lat:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 nie wiem czy dam radę wtedy zasiąść...z 80-tką na karku to może być cieżko :shake: :diabloti: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='fidelek2']nie wiem czy dam radę wtedy zasiąść...z 80-tką na karku to może być cieżko :shake: :diabloti:[/quote] Za pół wieku to nawet nie będziesz musiała stukać w klawisze:lol: Wszystko posunie sie tak do przodu:eviltong: Quote
Recommended Posts