Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Radio ma w ryja? :lol:
[/quote]

Lepiej bym nie wymyśliła :cool2:

Takie podobne do 'oryginału' a jednak inne :loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakis tam sentyment jeszcze został.. :loveu:

Branoc Kasiu :buzi: Pozdrów Fidlaczka, Łukasia i Tomka :calus:
[/quote]

Dobranoc Sylwuś :loveu:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dzień dobry Kasiu,
pozdrawiamy i życzymy udanej niedzieli dla całej rodzinki [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:

Posted

Witamy poniedziałkowo :p

Byliśmy wczoraj w Makro i nic nie kupiliśmy a to dlatego, że ceny aparatów tam były conajmniej kosmiczne w porównaniu z cenami w sklepach internetowych :-o
Na tym modelu, który my chcemy kupić jest różnica 250 zł więc postanowiliśmy zamówić sobie właśnie przez internet jeszcze dziś :lol: Na pewno będziemy musieli poczekać kilka dni na dostawę ale to nic - wolę poczekać niz przepłacać ;)

Posted

Hej Kasiu!
No to będzie przełom w Fidelkowych fotkach:loveu::loveu: Teraz to będzie jakość:crazyeye:

Życzymy zdrówka i mocno ściskamy:calus:

Posted

[quote name='fidelek2']Witamy poniedziałkowo :p

Byliśmy wczoraj w Makro i nic nie kupiliśmy a to dlatego, że ceny aparatów tam były conajmniej kosmiczne w porównaniu z cenami w sklepach internetowych :-o
Na tym modelu, który my chcemy kupić jest różnica 250 zł więc postanowiliśmy zamówić sobie właśnie przez internet jeszcze dziś :lol: Na pewno będziemy musieli poczekać kilka dni na dostawę ale to nic - wolę poczekać niz przepłacać ;)[/quote]
Witam po długiej nieobecności i lecę nadrabiać co u Was;)
Kasiu za 250 zł to i tydzień warto poczekać:lol:

Posted

Bry Kasiu :multi: Na aparat czekamy, ale możesz przeciez napisać co tam u Was? Co u Łukasia :razz:
[/quote]

Oczywiście że mogę napisać :lol: A więc tak:

Łukaszek już zdrowy, bryka jak młody źrebak i wszędzie szuka czegoś do zniszczenia, otwarcia, wyciągnięcia i potargania! Gada (drze się!) jak najęty w tym swoim dziwnym języku - ligaligaliga, goligoligoli, kojkojkoj...:p
Byliśmy też dzisiaj z Nim u fryzjera i nawet nawet sie nie wiercił - dość przyzwoicie go obcięła Pani ;)

A Fidlasty szuka różnych przeróżnych zakamarków, gdzie mógłby sie przed tym małym Diabełkiem schować :evil_lol: Ale coraz mu trudniej bo Łukaszek wszędzie się za nim wciśnie :p

Posted

Cudnie :loveu: Łukaś łobuzuje, czyli wszystko w najlepszym porządeczku :loveu: Że też sie Fidlaczek nie złości na niego :razz: Wiele słyszałam o tym że yorki i yorkowate za tarmoszeniem nie przapadają, moja mama ma znajomą która yorka do małego dziecka nie poleca :niewiem:

Fidlak to szczególny pies :loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']Oczywiście że mogę napisać :lol: A więc tak:

Łukaszek już zdrowy, bryka jak młody źrebak i wszędzie szuka czegoś do zniszczenia, otwarcia, wyciągnięcia i potargania! Gada (drze się!) jak najęty w tym swoim dziwnym języku - ligaligaliga, goligoligoli, kojkojkoj...:p
Byliśmy też dzisiaj z Nim u fryzjera i nawet nawet sie nie wiercił - dość przyzwoicie go obcięła Pani ;)

A Fidlasty szuka różnych przeróżnych zakamarków, gdzie mógłby sie przed tym małym Diabełkiem schować :evil_lol: Ale coraz mu trudniej bo Łukaszek wszędzie się za nim wciśnie :p[/quote]

Hej Kasiu!
Dobrze, że ten mały łobuziak już zdrowy:loveu: Pewnie cały happy, papa uśmiechnięta od ucha do ucha (jak to Łukaszek):loveu::loveu:
Proszę bardzo jaki elegant. Już fryzjer zaliczony no to można iść do piaskownicy do dziewczyn:lol:

To kiedy pierwsza fotka?

Posted

Cudnie :loveu: Łukaś łobuzuje, czyli wszystko w najlepszym porządeczku :loveu: Że też sie Fidlaczek nie złości na niego :razz: Wiele słyszałam o tym że yorki i yorkowate za tarmoszeniem nie przapadają, moja mama ma znajomą która yorka do małego dziecka nie poleca :niewiem:
Fidlak to szczególny pies :loveu:
[/quote]

Bo Fidlak to tak jak Figa - burek pospolity :loveu:

A co do tarmoszenia to faktycznie nie przepada za tym ale jakie ma inne wyjście...? Nie ma żadnego :p Musi zacisnąć zębole i wytrzymać :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']
Hej Kasiu!
Dobrze, że ten mały łobuziak już zdrowy:loveu: Pewnie cały happy, papa uśmiechnięta od ucha do ucha (jak to Łukaszek):loveu::loveu:
Proszę bardzo jaki elegant. Już fryzjer zaliczony no to można iść do piaskownicy do dziewczyn:lol:

To kiedy pierwsza fotka?
[/quote]

Cześć Madziu :multi:

Jak tylko przyjdzie aparat to od razu pierwsze zdjecie jakie wrzucę to będzie zdjęcie Młodego - same zobaczycie jak chłopak rośnie i przystojnieje :loveu::loveu:

A aparat mam nadzieje że do soboty dojdzie - tak nas Pan zapewnia ;)

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']
Czekamy na zdjęcie pięknego "dueciku".:razz:
[/quote]

[quote name='Magda_Miki']
No to już sie nie mogę doczekać:loveu::loveu:
[/quote]

Czekajcie a się doczekacie :lol: A wtedy będą się Wam podobać jeszcze bardziej :loveu:

Posted

Im dłużej sie na coś czeka, tym większa jest radośc gdy już się to dostanie... :loveu: Łzy szczęscia po ujrzeniu nowych fotek.. :evil_lol: To beda takie same łzy gdy po raz pierwszy włączyłam RM :loveu:

Branocka :bye:

Posted

Im dłużej sie na coś czeka, tym większa jest radośc gdy już się to dostanie... :loveu: Łzy szczęscia po ujrzeniu nowych fotek.. :evil_lol: To beda takie same łzy gdy po raz pierwszy włączyłam RM :loveu:

[/quote]

Ja tych łez szczęścia po włączeniu RM nie potrafiłam powstrzymać przez 2 dni conajmniej :loveu: Na samą myśl o Nim leciały wielkie jak groch :loveu:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]zaglądamy się przywitać i zostawić
ogromnego tulaska

[IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl-r.gif[/IMG]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo[/SIZE] & [SIZE=1]WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='PositiveThought']
dobry wieczóóór, wpadliśmy się przywitać, pomachać grzecznie do chłopaczków...

... i powiedzieć, że do nas kong też jedzie :grins:
[/quote]

.........do nas też już jedzie :multi:

Witaj Beatko :loveu: