Kasia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Radio ma w ryja? :lol: [/quote] Lepiej bym nie wymyśliła :cool2: Takie podobne do 'oryginału' a jednak inne :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jakis tam sentyment jeszcze został.. :loveu: Branoc Kasiu :buzi: Pozdrów Fidlaczka, Łukasia i Tomka :calus: Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Jakis tam sentyment jeszcze został.. :loveu: Branoc Kasiu :buzi: Pozdrów Fidlaczka, Łukasia i Tomka :calus: [/quote] Dobranoc Sylwuś :loveu: Quote
Aga76 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dzień dobry Kasiu, pozdrawiamy i życzymy udanej niedzieli dla całej rodzinki [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dzień dobry w niedzielne popołudnie popsute brzydką pogodą :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dzień dobry Kasiu :) Jeśli prawidłowo wyłuskałam informacje spośród planów rydzykowych:diabloti:, to aparacik ma być dzisiaj, tak? :) Zdrówka dla synka życzę ;) Quote
Kasia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Witamy poniedziałkowo :p Byliśmy wczoraj w Makro i nic nie kupiliśmy a to dlatego, że ceny aparatów tam były conajmniej kosmiczne w porównaniu z cenami w sklepach internetowych :-o Na tym modelu, który my chcemy kupić jest różnica 250 zł więc postanowiliśmy zamówić sobie właśnie przez internet jeszcze dziś :lol: Na pewno będziemy musieli poczekać kilka dni na dostawę ale to nic - wolę poczekać niz przepłacać ;) Quote
Magda Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej Kasiu! No to będzie przełom w Fidelkowych fotkach:loveu::loveu: Teraz to będzie jakość:crazyeye: Życzymy zdrówka i mocno ściskamy:calus: Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pozdrawiamy całą Rodzinkę, czekamy na zdjęcia.:lol: Quote
yewcia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='fidelek2']Witamy poniedziałkowo :p Byliśmy wczoraj w Makro i nic nie kupiliśmy a to dlatego, że ceny aparatów tam były conajmniej kosmiczne w porównaniu z cenami w sklepach internetowych :-o Na tym modelu, który my chcemy kupić jest różnica 250 zł więc postanowiliśmy zamówić sobie właśnie przez internet jeszcze dziś :lol: Na pewno będziemy musieli poczekać kilka dni na dostawę ale to nic - wolę poczekać niz przepłacać ;)[/quote] Witam po długiej nieobecności i lecę nadrabiać co u Was;) Kasiu za 250 zł to i tydzień warto poczekać:lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bry Kasiu :multi: Na aparat czekamy, ale możesz przeciez napisać co tam u Was? Co u Łukasia :razz: Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Bry Kasiu :multi: Na aparat czekamy, ale możesz przeciez napisać co tam u Was? Co u Łukasia :razz: [/quote] Oczywiście że mogę napisać :lol: A więc tak: Łukaszek już zdrowy, bryka jak młody źrebak i wszędzie szuka czegoś do zniszczenia, otwarcia, wyciągnięcia i potargania! Gada (drze się!) jak najęty w tym swoim dziwnym języku - ligaligaliga, goligoligoli, kojkojkoj...:p Byliśmy też dzisiaj z Nim u fryzjera i nawet nawet sie nie wiercił - dość przyzwoicie go obcięła Pani ;) A Fidlasty szuka różnych przeróżnych zakamarków, gdzie mógłby sie przed tym małym Diabełkiem schować :evil_lol: Ale coraz mu trudniej bo Łukaszek wszędzie się za nim wciśnie :p Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cudnie :loveu: Łukaś łobuzuje, czyli wszystko w najlepszym porządeczku :loveu: Że też sie Fidlaczek nie złości na niego :razz: Wiele słyszałam o tym że yorki i yorkowate za tarmoszeniem nie przapadają, moja mama ma znajomą która yorka do małego dziecka nie poleca :niewiem: Fidlak to szczególny pies :loveu: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='fidelek2']Oczywiście że mogę napisać :lol: A więc tak: Łukaszek już zdrowy, bryka jak młody źrebak i wszędzie szuka czegoś do zniszczenia, otwarcia, wyciągnięcia i potargania! Gada (drze się!) jak najęty w tym swoim dziwnym języku - ligaligaliga, goligoligoli, kojkojkoj...:p Byliśmy też dzisiaj z Nim u fryzjera i nawet nawet sie nie wiercił - dość przyzwoicie go obcięła Pani ;) A Fidlasty szuka różnych przeróżnych zakamarków, gdzie mógłby sie przed tym małym Diabełkiem schować :evil_lol: Ale coraz mu trudniej bo Łukaszek wszędzie się za nim wciśnie :p[/quote] Hej Kasiu! Dobrze, że ten mały łobuziak już zdrowy:loveu: Pewnie cały happy, papa uśmiechnięta od ucha do ucha (jak to Łukaszek):loveu::loveu: Proszę bardzo jaki elegant. Już fryzjer zaliczony no to można iść do piaskownicy do dziewczyn:lol: To kiedy pierwsza fotka? Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Cudnie :loveu: Łukaś łobuzuje, czyli wszystko w najlepszym porządeczku :loveu: Że też sie Fidlaczek nie złości na niego :razz: Wiele słyszałam o tym że yorki i yorkowate za tarmoszeniem nie przapadają, moja mama ma znajomą która yorka do małego dziecka nie poleca :niewiem: Fidlak to szczególny pies :loveu: [/quote] Bo Fidlak to tak jak Figa - burek pospolity :loveu: A co do tarmoszenia to faktycznie nie przepada za tym ale jakie ma inne wyjście...? Nie ma żadnego :p Musi zacisnąć zębole i wytrzymać :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] Hej Kasiu! Dobrze, że ten mały łobuziak już zdrowy:loveu: Pewnie cały happy, papa uśmiechnięta od ucha do ucha (jak to Łukaszek):loveu::loveu: Proszę bardzo jaki elegant. Już fryzjer zaliczony no to można iść do piaskownicy do dziewczyn:lol: To kiedy pierwsza fotka? [/quote] Cześć Madziu :multi: Jak tylko przyjdzie aparat to od razu pierwsze zdjecie jakie wrzucę to będzie zdjęcie Młodego - same zobaczycie jak chłopak rośnie i przystojnieje :loveu::loveu: A aparat mam nadzieje że do soboty dojdzie - tak nas Pan zapewnia ;) Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Czekamy na zdjęcie pięknego "dueciku".:razz: [/quote] [quote name='Magda_Miki'] No to już sie nie mogę doczekać:loveu::loveu: [/quote] Czekajcie a się doczekacie :lol: A wtedy będą się Wam podobać jeszcze bardziej :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Im dłużej sie na coś czeka, tym większa jest radośc gdy już się to dostanie... :loveu: Łzy szczęscia po ujrzeniu nowych fotek.. :evil_lol: To beda takie same łzy gdy po raz pierwszy włączyłam RM :loveu: Branocka :bye: Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Im dłużej sie na coś czeka, tym większa jest radośc gdy już się to dostanie... :loveu: Łzy szczęscia po ujrzeniu nowych fotek.. :evil_lol: To beda takie same łzy gdy po raz pierwszy włączyłam RM :loveu: [/quote] Ja tych łez szczęścia po włączeniu RM nie potrafiłam powstrzymać przez 2 dni conajmniej :loveu: Na samą myśl o Nim leciały wielkie jak groch :loveu: Quote
WinterGirl Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]zaglądamy się przywitać i zostawić ogromnego tulaska [IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl-r.gif[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo[/SIZE] & [SIZE=1]WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dobry wieczóóór, wpadliśmy się przywitać, pomachać grzecznie do chłopaczków... ... i powiedzieć, że do nas kong też jedzie :grins: Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought'] dobry wieczóóór, wpadliśmy się przywitać, pomachać grzecznie do chłopaczków... ... i powiedzieć, że do nas kong też jedzie :grins: [/quote] .........do nas też już jedzie :multi: Witaj Beatko :loveu: Quote
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='fidelek2'].........do nas też już jedzie :multi: Witaj Beatko :loveu:[/QUOTE] znaczy się to 'też' właśnie dotyczyło Was :grins: a u mnie jest na razie w koszyku :p Quote
Recommended Posts