Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko czy ona też pójdzie po grosiki :hmmmm:

A jak sie przedstawimy ojcu? Bo chyba nie tak:
[url]http://humor.dyk.pl/mp3/radio_maryja.mp3[/url]
:hmmmm:

Zastanawiam się czy nie lepsza byłaby:

[CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka [/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2][B] czarną sukienkę ma ten koleżka.(...) [/B]

[/SIZE][/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Czy może zostaniemy przy:

[/SIZE][/SIZE][/FONT] [CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Gdy moherowy wkładam berecik,[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci.[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Od razu troska i kłopot znika[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2][B] I wszędzie widzę Ojca Rydzyka.(...)[/B]

[/SIZE][/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Jak myslisz Kasiu? Przy której będzie zgrabniej fałszować?? :evil_lol:[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Tylko czy ona też pójdzie po grosiki :hmmmm:

A jak sie przedstawimy ojcu? Bo chyba nie tak:
[URL]http://humor.dyk.pl/mp3/radio_maryja.mp3[/URL]
:hmmmm:

Zastanawiam się czy nie lepsza byłaby:

[CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka [/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2][B] czarną sukienkę ma ten koleżka.(...) [/B]

[/SIZE][/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Czy może zostaniemy przy:

[/SIZE][/SIZE][/FONT] [CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Gdy moherowy wkładam berecik,[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci.[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Od razu troska i kłopot znika[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2][B] I wszędzie widzę Ojca Rydzyka.(...)[/B]

[/SIZE][/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Jak myslisz Kasiu? Przy której będzie zgrabniej fałszować?? :evil_lol:[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]

Sylwia obstańmy przy wersji nr 2 - do fałszowania lepsza :diabloti: Łatwiej rym złapać (jeśli mam pojecie co to tak w ogóle znaczy...:evil_lol:)

Myślę, że Edytka też tak sądzi a Karola na 100% Nas poprze :p

Tak więc pakujemy tobołki i wyruszamy w drogę!!!
A co robimy z Panem Ministrem Edukacji...?Zostawiamy Go czy może razem z Edytką w duecie zabierzemy? :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To Ty znasz panią Górniak? Może pójdzie z nami? :loveu:

Ja też śpiewać nie umiem, ale dla umiłowanego OR się postaram, bardzo bardzo.. :loveu:[/quote]
Ahoj, jeszcze się nie otrząsnęłam z tego, że skończyłam oglądać wieczorem film na laptopie w moim pokoju, nie podlączonym:crazyeye: , a net mi działa, normalnie DZIAŁA!

Ja też nie umiem śpiewać:shake:, ale nauczę się, nauczę, nie matwić się:p

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwia obstańmy przy wersji nr 2 - do fałszowania lepsza :diabloti: Łatwiej rym złapać (jeśli mam pojecie co to tak w ogóle znaczy...:evil_lol:)

A co robimy z Panem Ministrem Edukacji...?Zostawiamy Go czy może razem z Edytką w duecie zabierzemy? :evil_lol:[/quote]
Tak, zdecydowanie 2. Będzie się lepiej fałszowało, bo się fajnie zrymowało:p

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwia obstańmy przy wersji nr 2 - do fałszowania lepsza :diabloti: Łatwiej rym złapać (jeśli mam pojecie co to tak w ogóle znaczy...:evil_lol:)

A co robimy z Panem Ministrem Edukacji...?Zostawiamy Go czy może razem z Edytką w duecie zabierzemy? :evil_lol:[/quote]Jeśli pan Romek ładnie spiewa to czemu nie :loveu: W końcu musi być wsród nas ktoś kto ma głos :loveu:

Zobaczcie jak on duzo ma grosików
[IMG]http://www.radiomawryja.pl/img/ilustracja.jpg[/IMG]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zobaczcie jak on duzo ma grosików
[IMG]http://www.radiomawryja.pl/img/ilustracja.jpg[/IMG]
:loveu::loveu::loveu:
[/quote]

Dużo dużo :loveu: i dlatego musimy sie bardzo spieszyć zanim wyda je wszystkie i dla Nas nie starczy :lol:

Już sie cieszę na widok zakupu nowej cyfrówki za tadziowe grosiki :wink:

Posted

cześc Kasiu !:multi:

Naczekałam się trochę zanim mnie do Was wpuszczono...:diabloti: ciekawe ile jeszcze taki stan potrwa ?:angryy: strasznie wkurzające to dogo...:cool3:

to kiedy nowy sprzęcik się u was pojawi ?

Posted

Witaj Alu :multi:

Dzisiaj mieliśmy jechać do Media ale nie wypaliło - mały sie rozchorował i trzeba było latać po lekarzach i aptekach :shake:
Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to w niedzielę moja mama popilnuje Łukaszka a my skoczymy do Media po aparacik :loveu::loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']Witaj Alu :multi:

Dzisiaj mieliśmy jechać do Media ale nie wypaliło - mały sie rozchorował i trzeba było latać po lekarzach i aptekach :shake:
Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to w niedzielę moja mama popilnuje Łukaszka a my skoczymy do Media po aparacik :loveu::loveu:[/quote]
Nareszcie:multi: ,a który wybrany?

Posted

Wiecie co? :mad: Ja zadzwoniłam do radia umiłowanego Ojca Tadeusza i dowiedziałam sie że z tych grosików nic nie będzie :mad: Najdroższy i uwielbiony ojciec Rydzyk kupuje sobie kolejnego [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]Maybacha, z żalem przyznał że to już postanowione.. :mad:
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

Nie nie nie :placz::placz::placz: Sylwia powiedz że to nieprawda!!!!!!!!!!!
Jak on tak może, jak On może nam coś takiego zrobić :placz:

Od tej chwili przestaję słuchać Radia Maryja :diabloti:

Posted

Swoją drogą - może nas przewiezie? :evil_lol:

[URL]http://www.top-cars.ro/wp-content/uploads/2006/12/maybach-exelero.jpg[/URL]
[/quote]

:hmmmm: Ale czy Nas stać na to...?

Posted

[quote name='fidelek2']Nie nie nie :placz::placz::placz: Sylwia powiedz że to nieprawda!!!!!!!!!!!
Jak on tak może, jak On może nam coś takiego zrobić :placz:

Od tej chwili przestaję słuchać Radia Maryja :diabloti:[/quote]Ja też przestaję! :obrazic: W tym momencie straci dwie najbardziej zagorzałe słuchaczki! No chyba że Karolinka również sie przyłączy do tej akcji protestacyjnej :razz:

[quote name='fidelek2']:hmmmm: Ale czy Nas stać na to...?[/quote]Własnie zastanaiam się czy by mu tego Maybacha nie podprowadzić :hmmmm: :niewiem:

Posted

Ja też przestaję! :obrazic: W tym momencie straci dwie najbardziej zagorzałe słuchaczki! No chyba że Karolinka również sie przyłączy do tej akcji protestacyjnej :razz:

Własnie zastanaiam się czy by mu tego Maybacha nie podprowadzić :hmmmm: :niewiem:[/quote]

Stwórzmy sobie własną stacje radiową, która zgarnie Jego słuchaczy i będzie dla Niego konkurencją :evil_lol:

Ooo to jest myśl!!! Nie ma na co czekać :knuje:

Posted

[quote name='fidelek2']Stwórzmy sobie własną stacje radiową, która zgarnie Jego słuchaczy i będzie dla Niego konkurencją :evil_lol:

Ooo to jest myśl!!! Nie ma na co czekać :knuje:[/quote]I będziemy na antenie [U]śpiewać[/U] :diabloti: Już się nie mogę doczekać :loveu::loveu:

Pakuj tobołki, w nocy wyruszamy :evil_lol: Tylko gdzie ta Karolina :mad:

Posted

Oj tak śpiewać będziemy, głośno i głośniej :diabloti:

Toż ja już spakowana dawno, torby już stoją koło drzwi, buty na nogach już leżą - czekam na znak :p

Posted

Sylwia widziałaś ilu mamy chętnych :crazyeye: :multi::multi:
Jak tak dalej pójdzie to Nasza rozgłośnia radiowa będzie największa, najbardziej popularna i przebije wszystkie inne!!!!!!!!!!!!!
Umiłowany Ojciec Tadeusz będzie musiał szukać sobie nowego zajęcia...:diabloti:

Cześć Beatko :loveu: